Home » Știri » Mesaje pentru iubit care îl vor impresiona cu siguranță. 47 de idei

Mesaje pentru iubit care îl vor impresiona cu siguranță. 47 de idei

Pană Emanuela / 19.10.2020, 12:00

A-l numi pe cel de lângă tine iubit este simplu, dar când i-ai reamintit ultima dată că fără el cuvântul „iubire“ nu ar mai avea același înțeles? E adevărat că dragostea nu se măsoară în vorbe, ci mai debrabă în fapte, dar și cuvintele își au importanța lor. Asigură-te că pui în practică ceea ce spui și că simți ceea ce transmiți. Așadar, dacă el este cel care ți-a pictat universul în roz, nu ezita să-i spui acum cât de valoros este pentru tine.

Mesaje de dragoste pentru iubit

Un iubit este acea persoană care intră în viața ta pentru a-ți face zilele senine, pentru a-ți fi alături la bine, dar și în încercările vieții, pentru a-ți spune un zâmet mare pe față și pentru a te face să înțelegi ce e iubirea, cât de profund se simte și cum dispar toate barierele când te lași purtat de ea. El este cel care îți trimite mesajul de „bună dimineața“ și tot cu el îți închei ziua, când se luminează ecranul telefonului și citești „vise plăcute, iubito“.

Dacă atunci când erai adolescentă așteptai ca băiatul să facă mereu primul pas, acum că ești într-o relație cu siguranță ai ajuns la un alt nivel de maturitate și ai înțeles că și el are, la rândul lui, nevoie de afecțiune și de cuvinte frumoase. Probabil nu are nevoie de cadouri și nici de cuvinte pompoase, ci de mici gesturi de tandrețe, care să îi reamintească faptul că-ți pasă.

Dragostea nu are nevoie de un prilej pentru a fi mărturisită. Sune-i astăzi cât de mult îl iubești! Am întocmit pentru tine o mică listă pentru inspirație cu mesaje de apreciere, afecțiune și dor pentru bărbatul iubit. Lasa-te purtată de sentimente și lasă-l să știe de fiecare dată când te gândești la el.

Citește și: Mesaje pentru soțul meu – cum să îl suprinzi frumos și să îi arăți iubirea

47 de idei care îl vor impresiona

1. Dragul meu, iubitul meu, tu îmi dăruiești lumină și fericire. Tu îmi dăruiești aripi și visuri dulci. Eu te iubesc foarte mult și tu ești cea mai scumpă persoană pentru mine. Eu aș vrea să fiu alături de tine în fiecare minut al vieții mele. Aș vrea să mă topesc în brațele tale și să mă bucur în fiecare zi de săruturile dulci ale tale.

47 de mesaje de dragoste pentru iubit
47 de mesaje de dragoste pentru iubit

2. Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc!

3. Te iubesc pentru că mi-ești cel mai bun prieten! Nu se compară nimic cu plimbările lungi, discuțiile interminabile, sfaturile sincere și mângăierea unui prieten. Da, tu ești acela!

4. Ești cel mai drag și cel mai iubit om din lume. Când ești plecat pentru mult timp, lumea devine neinteresantă, iar când ești cu mine, nu există nicio persoană mai fericită pe această lume.

5. Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor sa te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singura inima ce bate numai pentru tine!

6. Ești aerul pe care îl respir și fără de care nu pot trăi nici măcar o secundă. Te iubesc din ce în ce mai mult!

7. Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primavară, ca florile din luna mai; vocea ta îmi aduce bucurie în suflet și gândul la tine liniște. Te iubesc!

8. Cât de singură sunt fără tine, iubitul meu. A fi mereu alături de tine este o fericire care nu poate fi descrisă în cuvinte.

9. Te-ai transformat în dorința mea fără să bănuiești. Îi mulțumesc destinului de milioane de ori pentru că visul meu s-a făcut aievea și ai devenit o realitate frumoasă în viața mea de zi cu zi.

10. Te iubesc pentru că transformi o zi banală într-una cu totul specială! Că transformi o oră în câteva secunde și o zi în câteva minute!

11. Îți voi dovedi prin acțiuni cât de mult te iubesc. Dragostea mea este de durată, ceva etern… Niciodată nu am încetat să te iubesc, pentru că nu vreau acest lucru!

12. Eu sunt o fereastra deschisă pentru zborul visurilor noastre, te iubesc până la cer și-napoi de un infinit de ori, o lume-n care ne iubim și tu mă știi, mă ai, mă vrei, iar eu, eu te privesc și nu-mi ajunge, te țin și nu ma satur, te-am și te mai vreau!

13. Ochii tăi sunt lumini magice. Dacă m-aș îneca în ei – aș fi cea mai fericită! Reflectarea ochilor tăi este lumea mea.

14. Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, câdeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi, și chiar dacă soarta ne va despărti, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă-ntr-o stea.

15. Știi, nu am iubit pe nimeni atât cât te iubesc. Ești totul! Îmi voi da viața pentru reciprocitatea iubirii tale, dacă va fi necesar!

16. Auzi bătaia inimii mele de dragoste? Doar marea ta iubire o ajută să trăiască! Te apreciez, te ador și iubesc fiecare moment pe care îl petreci alături de mine.

17. Mi-e dor de tine! Am nevoie în permanență de mâinile tale, vreau să simt mereu buzele tale. Atinge-mă mereu! Pentru că eu nu voi obosi niciodată de atingerea ta. În schimb, îți voi oferi atât de multă căldură, încât vei gândi: „ea este soarele adevărat“.

18. Înainte să ne fi întâlnit, nu aș fi putut crede că există oameni atât de perfecți – oameni minunați. Da, ești unul dintre aceștia, deși vei nega. A te iubi până la nebunie completă este o fericire imensă!

19. Azi este cea mai excelentă zi – o minunată zi din viața mea! Sunt sigură că și din a ta. Acum un an, în această zi ne-am cunoscut inimile. Te iubesc enorm!

20. Fiecare apus aduce o amintire… Fiecare răsărit aduce o speranță… Între apus și răsărit sunt ore fără viață… Sunt orele în care ești departe de mine.

21. Te-am iubit dintotdeauna și voi continua să te iubesc! Nu-mi da stele din cerul înalt! Nu-mi da soarele, nici luna. Dă-mi numai dragostea, plină de sinceritate și pasiune. Sentimentele tale sunt mai importante pentru mine decât orice altceva!

22. Ești omul care mă inspiră, care îmi dă încredere și putere, ești omul care mă ridică ori de câte ori viața parcă-mi dă o palmă și care mă liniștește prin simpla prezență. Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea și pentru că împreună construim această frumoasă poveste de dragoste.

23. Ești mai prețios pentru mine decât toți oamenii din lume! Și vei rămâne așa pentru totdeauna, dragul și bunul meu bărbat.

24. Îți mulțumesc pentru diminețile în care mă trezesc împlinită și cu zâmbetul pe buze, pentru nopțile în care adorm liniștită și cu zâmbetul pe buze, dar și pentru weekend-urile „leneșe“ în care nu avem nevoie de nimeni și nimic ca să ne simțim bine. Ești minunat! Te iubesc!

25. Am vrut de mult timp să-ți spun că nu mi-e teamă de nimic cu tine. Te iubesc cu adevărat și cu fiecare privire trecătoare. Unicul meu, te iubesc foarte mult!

26. Orice început de relație este frumos, dar tu ai făcut ca începutul nostru de relație să fie demn de cea mai tare poveste de dragoste. Azi mă simt cea mai fericită femeie! Atât am vrut să îți zic… în rest, să ai o zi fascinantă!

27. Te iubesc și te voi iubi până când mi se va pierde complet pulsul! Lângă tine – lumea nu contează pentru mine. Pentru că ești capabil să-mi înlocuiești întreaga lume.

28. Să îți începi ziua cu un zâmbet, o cafea cum îți place ție, optimism și energie. Și nu uita de întâlnirea de diseară! Te sărut!

29. Iubitule! Nu pot trăi fără tine. Ești unicul meu. Tu ești persoana pentru care sunt gata să merg până la capătul lumii. Te iubesc, dulcele meu!

30. Ești mai mult decât am îndrăznit vreodată să cer spre a avea. Ești mai mult decât am îndrăznit chiar să visez. Ești cel care mi-a arătat că totul are sens și că orice război e mai ușor în doi. Te iubesc!

31. Ceea ce este între noi se numește iubire, care va trăi cu noi și între noi mereu! Este reciprocă, este veșnică. Acest sentiment a venit la noi cu mulți, mulți ani în urmă și sunt sigură că nimic nu v-a schimba sentimentele noastre.

32. „Acolo unde este dragoste, există viață“. [Gandhi]. Da, astăzi mă bucur mai mult ca niciodată pentru fiecare secundă, fiecare oră, astăzi trăiesc așa cum nu am trăit niciodată. Și asta datorită ție! Te iubesc!

33. Soarta a decis că nu putem exista și trăi unul fără celălalt. Mă simt atât de rău și singură, dacă nu ești cu mine. Visez să te simt mereu. Lasă-mă să o fac. Nu mă priva de asta. Te ador si te iubesc!

34. Niciodată nu am crezut că îmi va putea fi dor de cineva pe care îl văd zi de zi. Ei bine, de tine îmi este dor din primul minut petrecut departe de tine. Știu că te voi revedea diseară, dar voiam să îți spun că deja îmi este dor de tine.

35. Nu pot exprima în cuvinte toată tandrețea pe care o simt pentru tine. Vreau să vii cât mai repede și să te ating!

36. Mi-e dor de felul în care mă privești, mi-e dor de atingerea ta și să mă ții de mână, mi-e dor de de parfumul pielii tale, de zâmbetul tău, dar și de mine cum sunt atunci când sunt cu tine.

37. Separarea de tine pare un adevărat chin. Ca și cum toată bucuria mi-ar fi fost furată. Mi-e dor de tine atât de mult!

38. Mi-e dor de o noapte albă cu tine. Să ne prindă răsăritul vorbind despre amintiri din copilărie, prima întâlnire și planuri de viitor.

39. A spune „mi-e dor de tine“ înseamnă a nu spune nimic. Vreau să urlu de chinuri emoționale. Dar mă rețin. Mi-e teamă ca nu cumva vecinii să cheme preotul sau psihiatrul.

40. Ești foarte departe de mine, dar pentru inima mea asta nu este o piedică. La fel ca înainte, ea bate doar pentru tine și îți simte lipsa de neimaginat.

41. Inima mea refuză să-mi asculte creierul! Te iubesc! Oricât am certat-o, oricât am convins-o, oricum inima mea te cere.

42. Doar zâmbetul tău este în stare să mă trezească în fiecare dimineață! Dragul meu, tu ești cel care mă face să uit de toate problemele. Mulțumită ție, chiar și cea mai noroasă zi îmi pare frumoasă. Lumea înflorește când tu ești alături și când ești departe, gândurile mele tot la tine se întorc. Eu sunt atât de norocoasă să te am! Te iubesc!

43. Tu ești singurul meu remediu pentru tristețea de toamnă. Când ești aproape, soarele strălucește mai tare.

44. Eu doresc ca tu să fii cel mai fericit om din lume alături de mine. Vreau ca dragostea mea să îți dea puteri, curaj și inspirație. Tu ești bărbatul meu iubit, eroul meu, speranța mea, sprijinul meu. Când tu ești alături de mine, lumea se transformă într-o poveste și viața mea devine tot mai luminoasă. Eu te iubesc și sunt gata să zbor împreună cu tine spre stele sau la capătul pământului.

45. Dragul meu, tu ai reușit să-mi schimbi viața complet și să îmi arăți toate momentele pozitive ce există împrejurul meu. Tu mi-ai dăruit speranță, bucurie, fericire și succes. Iubitul meu, tu ești cel mai curajos, cel mai puternic, cel mai iubit, cel mai chipeș și cel mai bun om din lume!

46. Iubitul meu, îți mulțumesc pentru aceea că ești atât de bun, gingaș, curajos, vesel, îndrăzneț și sincer. Eu am încredere doar în tine pentru că tu ești eroul meu darnic și voinic. Ești cel mai important om în viața mea și în fiecare clipă îmi dăruiești bucurie și fericire alături de tine.

47. Toate gândurile mele sunt doar la tine. Eu nu mă pot opri și doar când ești alături eu simt pace și liniște sufletească. Mă bucur foarte mult de faptul că te-am întâlnit și de acum înainte voi face tot posibilul ca să rămânem împreună. Tu ești inspirația mea principală și eu niciodată nu voi uita de tine. Chiar dacă ești departe de mine, eu te iubesc tot atât de mult.