Mesaje și felicitări de Sfântul Ilie. Urări deosebite în imagini. FOTO

de:
19 07. 2021, 18:02

Mesaje și felicitări de Sfântul Ilie. La ceas aniversar, ți-am pregătit o serie de mesaje și urări deosebite pentru a-i surprinde plăcut pe cei dragi. Așadar dacă în familie, în cercul de prieteni sau printre colegi, se regăsesc persoane care poartă acest nume, nu rămâne decât să-ți alegi un mesaj de mai jos și să le faci astfel o surpriză frumoasă. Gânduri senine și cele mai deosebite urări pentru toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ilie!

Mesaje și felicitări de Sfântul Ilie. Cele mai frumoase gânduri pentru cei dragi

Mesaje și felicitări de Sfântul Ilie. În fiecare an, pe 20 iulie, Sfântul Ilie este sărbătorit de credincioșii de pretutindeni.

Conform informațiilor venite, în 2020, din partea Direcţiei pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, reiese că mai bine de 140,000 de persoane din România își sărbătoresc ziua de nume de Sfântul Ilie. Potrivit datelor furnizate, 106.266 sunt bărbaţi, iar 35.790 sunt femei.

Ilie este numele care se sărbătorește, în această zi, dar pe lista sărbătoriților mai apar și alte nume derivate de la acesta. Iliana, Eliana, Ilinia, Ilia, Liana, Ilinca, Elis, Ilincuța, Iliuța, Lia și Lica, sunt doar câteva dintre numele care se sărbătoresc de Sfântul Ilie.

Ți-am pregătit mai jos o selecție de mesaje de La Mulți Ani care te vor ajuta să le faci o surpriză extraordinară sărbătoriților din viața ta!

La mulți ani de Sfântul Ilie

La mulți ani de Sfântul Ilie!

1. Sfântul Ilie să te ocrotească și să îți aducă daruri alese. Să fii înconjurat de oameni dragi și să te bucuri din plin doar de iubire și sănătate! La mulți ani!

2. La mulți ani de Sfântul Ilie! Îți doresc pe vânt ce bate multă, multă sănătate! Și pe stele ce lucesc, fericire îți doresc!

3. La mulți ani, gânduri bune, iubire și sănătate! Pe unde te poartă pașii în viață, să dai doar de bucurii, iar inima să îți tresare de fericire. Mulți ani frumoși și binecuvântați!

4. La mulți ani pentru toți cei care azi se sărbătoresc de Sfântul Ilie! Sfântul al cărui nume îl purtați să vă protejeze și să vă ofere ce e mai bun și mai frumos!

5. La mulți ani, Ilie! Să fii bine, sănătos și la pungă gros!

6. Azi e mare sărbătoare, motiv pentru care îți urez ca Sfântul Ilie să îți aducă pace, iubire, bucurie și fericire în mijlocul familiei. La mulți ani!

Urări deosebite pentru sărbătoriți

7. La mulți ani voioși, plini de bucurii și iubire! Toate gândurile mele bune se îndreaptă către tine.

8. Fie ca viața să îți aducă în dar oameni și momente care să te împlinească și să te bucuri mereu de ajutorul Sfântului al cărui nume îl porți! La mulți ani de Sfântul Ilie!

9. La mulți ani, Ilinca! Multă sănătate, fericire și împlinire! Viața să te surprindă plăcut în fiecare zi!

10. La mulți ani, voie bună și sănătate, tuturor celor care își sărbătoresc onomastica de Sf. Ilie! Gânduri bune și cele mai frumoase urări pentru toți sărbătoriții!

11. Hai noroc și voie bună, să petrecem împreună, că astăzi este o zi mare și-i motiv de sărbătoare! La mulți ani de Sf Ilie!

12. La mulți ani pentru toți cei ce poartă numele Sfântului Ilie! Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ofere daruri extraordinare! Sănătate, iubire și bucurii!

13. La mulți ani de Sfântul Ilie! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni.

Mesaje de La mulți ani

Cele mai frumoase mesaje de La Mulți Ani

14. Fie ca această zi sfântă să-ți scoată în cale oameni binevoitori, să îți ofere în dar clipe minunate și gânduri senine! La mulți ani!

15. De ziua numelui, îți doresc ce îmi doresc și mie: putere de a păși înainte și curaj de a-ți urma visurile. La mulți ani binecuvântați!

16. La mulți ani cu bucurii, voie bună și iubire! În viață să te bucuri de tot ce e frumos și să te înconjori de oameni dragi ție!

17. Visurile de azi să devină marile proiecte de mâine, să te bucuri de o avalanșă de sentimente frumoase și să trăiești din plin viața fără niciun regret. La mulți ani nemaipomeniți!

Sursa foto galerie imagini: Pinterest