Home » Life & Style » Numele din buletin ale vedetelor din afară. Iată cum le cheamă de fapt! Opt vedete cu nume ciudate

Numele din buletin ale vedetelor din afară. Iată cum le cheamă de fapt! Opt vedete cu nume ciudate

Alexandru Cazacu / 22.05.2021, 15:12
Numele din buletin ale vedetelor din afară. Iată cum le cheamă de fapt! Opt vedete cu nume ciudate

Deși în toată lumea sunt cunoscuți sub numele de scenă, multe dintre cele mai controversate vedete poartă și alte nume. Mai departe, îți vom spune care sunt numele din buletin a unora dintre cele mai cunoscute celebrități din lume.

Numele din buletin ale vedetelor din afară. Cum îi cheamă de fapt pe acești oameni celebri

După cum spuneam, multe vedete cunoscute la nivel internațional mai au și alte nume puțin mai neobișnuite, în afară de cele pe care majoritatea dintre noi le cunoaștem. Haideți să vedem care sunt de fapt numele acestor celebrități.

Beyoncé

Cu toate că întreg mapamondul o cunoaște drept Beyoncé Knowles, nu multă lume știe că în cartea de identitate a faimoasei cântărețe americane este trecut și numele de Giselle.

Nicolas Cage

Ei bine, se pare că părinții unuia dintre cei mai celebri actori de la Hollywood și-au dorit o fetiță, dat fiind faptul că pe Nicolas Cage îl mai cheamă și Kim, nume care pare mai degrabă de fată decât de băiat. Cu toate acestea, la câți bani are, cu siguranță nu îl deranjează acest lucru.

Richard Gere

Numele faimosului actor trebuie cu siguranță menționat în această listă. Richard Gere este de asemenea celebru în toată lumea și mulți fani îi urmăresc filmele cu mare interes, însă ceea ce nu știu mulți dintre ei, este faptul că pe Richard îl mai cheamă și Tiffany.

Numele din buletin ale vedetelor – Elton John

Probabil părinții mega-starului britanic au fost foarte entuziasmați cînd au văzut că au un băiețel. Deși Hercules este un nume cu o rezonanță puternică, parcă nu i se prea potrivește lui Elton John.

Cume le cheamă de fapt pe aceste vedete din afară
Numele din buletin ale vedetelor din străinătate. Cum le cheamă de fapt

Zach Galifianakis 

Majoritatea dintre noi îl cunoaștem din celebra serie de comedie ”Hangover”, însă ceea ce nu știm despre Zach Galifianakis este faptul că el este un om extrem de puternic și șarmant. Adică cel puțin așa reiese dacă e să ne luăm după unul dintre numele sale din buletin, Knight (cavaler), potrivit zutv.ro.

Numele din buletin ale vedetelor – Adele

Cu o voce impresionantă și un caracter deosebit, Adele are milioane de fani în lumea întreagă. Cu toate acestea, majoritatea lor nu știu că pe celebra cântăreață britanică o mai cheamă și Blue. La ce s-au gândit părinții artistei când au botezat-o nu prea știm.

Actorul Leonardo Di Caprio

Leonardo Di Caprio este de origine germano-italiană (dinspre mamă). Se pare că numele celebrului actor i-a fost dat de către mama sa, care fiind însărcinată, a vizitat Italia și a rămas impresionată de picturile lui Leonardo da Vinci. Cu toate acestea, unul dintre cei mai recunoscuți actori de la Hollywood are și un alt nume interesant în buletin: Wilhelm.

Kiefer Sutherland

Cu peste 50 de roluri în diferite filme, Kiefer Sutherland se numără de asemenea printre cei mai talentați și cunoscuți actori din lume. Precum multitudinea de filme în care a jucat, nici la capitolul nume nu stă mai rău. Mai exact, pe Keifer îl mai cheamă în buletin și William Frederick Dempsey George Rufus. Cu siguranță, nu mulți dintre voi știați acest lucru!