Home » Life & Style » Numele din buletin ale vedetelor din România. Cum îi cheamă de fapt pe Andra, Smiley, Inna, Connect-R, dar și pe alți artiști

Numele din buletin ale vedetelor din România. Cum îi cheamă de fapt pe Andra, Smiley, Inna, Connect-R, dar și pe alți artiști

Manolică Anca / 20.05.2021, 13:31
Numele din buletin ale vedetelor din România. Cum îi cheamă de fapt pe Andra, Smiley, Inna, Connect-R, dar și pe alți artiști

De multe ori, numele real al vedetelor nu este foarte cunoscut de cei care le ascultă muzica sau îi văd tot timpul la televizor şi prin reviste. Mare parte a vedetelor scenei muzicale românești și-au însușit diverse porecle atractive, înlocuind numele din buletin cu fel de fel de titulaturi care, spun ei, îi reprezintă mai mult în ceea ce fac. Iată care sunt numele din buletin ale vedetelor din România. La unele nu te-ai fi așteptat.

Numele din buletin ale vedetelor din România

Unele dintre vedetele de la noi aleg să dea deoparte numele lor reale pentru unele de scenă pe care oamenii să le rețină mai ușor. Mai mult, ei spun că acestea par să îi reprezinte mai bine în ceea ce fac. Dar hai să vedem care sunt numele din buletin ale vedetelor din România. Pe unele sigur nu le știai!

Cu siguranţă nu ştiai că în buletin pe Inna o cheamă Elena Alexandra Apostoleanu. Numele de scenă are o poveste foarte impresionantă, ea povestind faptul că bunicul său obișnuia să o strige așa. Și nu este singurul artist care are un nume de scenă complet diferit de cel real. Un alt exemplu Andra, una dintre cele mai bune voci feminine de la noi din țară. Deși este iubită și apreciată de toată lumea, puțini știu că numele ei real este, de fapt, Alexandra Irina Mihai.

De la ce vine Connect-R

Numele din buletin ale vedetelor din România. Ștefan Relu Mihalache este numele real al lui Connect-R. Pentru numele de scenă, artistul spune că s-a inspirat de la Hollywood. Se uita la un film și pe burtieră scria „Connect”. Iar R vine, cel mai probabil, de la Relu.

Și Smiley a apelat la acest truc. Și pe el îl cunoaște toată lumea după numele de scenă. Însă, în buletin, el are, normal, alt nume, Andrei Tiberiu Maria. Numele de scenă l-a căpătat pe vremea când făcea parte din trupa Simplu. Fiind un spirit veșnic vesel și plin de viață, prietenii au ales să-i pună această poreclă.

Numele din buletin ale vedetelor din România. Fuego este, în acte, Paul Ciprian Surugiu

Cum toții ştim că împodobeşte bradul împreună cu Irina Loghin, însă puţini dintre cei care îi fredonează melodiile ştiu că în buletin îl cheamă Paul Ciprian Surugiu. El a povestit, în urmă cu câţiva ani, de ce a ales „Fuego” ca nume de scenă.

„În momentul în care eu cu prietenă asta a mea stăteam la taifas, am zis să găsim un nume. În momentul în care ea s-a uitat pe dicționarul spaniol a zis „Fuego auzi că înseamnă foc’. Așa am apărut eu lângă două domnișoare care dansau și așa a apărut și primul album „Toată lumea dansează cu mine”, a spus Fuego, acum ceva ani.

Ruby a povestit că și-a ales singură numele de scenă: „Mai sunt două fete pe care le cheamă Claudia și era melodia aia Ruby, Ruby, Ruby de la Kaiser Chiefs și am zis că asta trebuie să fie!”. În buletin ea se numește Ana Claudia Grigoreare și, coincidență sau nu, are acelaşi nume de familie cu iubitul ei, Adrian Robert Grigore.

Ruby are același nume de familie ca cel al iubitului ei
Ruby are același nume de familie ca cel al iubitului ei

Matteo se poate lăuda cu foarte multe prenume, Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin. Primele două ale artistului au fost alese de părinți în timp ce ultimele trei sunt ale nașului său. La 14 ani, Matteo s-a înregistrat cu numele Vasiliu Matei.

Jorge are un nume de familie rar

Jorge este varianta în spaniolă a prenumelui cântăreţului, George. Însă, ceea ce este deosebit și foarte rar este numele de familie. Acesta este Papagheorghe.

Numele din buletin ale vedetelor din România. Nici Bianca Drăguşanu nu se prezintă niciodată cu numele său real, care cuprinde o rimă ce poate stârni zâmbete. Astfel, în buletin, blondina se numeşte Anca Bianca, dar şi Calintir, pe lângă Drăguşanu.

Grasu XXL este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi, însă puțini știu care este numele lui real. Artistul apare în buletin cu numele de Nichifor Dragoș.

Nici Cheloo, juratul de la iUmor, nu se prezintă pe scenă cu numele său real. În buletin, în dreptul numelui, scrie Cătălin Ștefan Ion.

Numele din buletin ale vedetelor din România. Alte vedete care au alt nume de scenă

  • Freakadadisk (Paraziţii) – Petre Urdă
  • Ana Lesko – Anna Stepvania Lyzhcko
  • Irina Rimes – Irina Râmeș
  • Alessia – Elena Baboia
  • Ellie White – Elena Baltăgan
  • Omblandon (Paraziţii) – Păstacă Ionuţ
  • Pacha Man – Călin Nicorici
  • Spike – Paul Mărăcine
  • Jo – Ioana Bianca Anuța
  • CRBL – Eduard Mihail Andreianu
  • Carlas Dream – Andrei Țăruș
  • Anda Adam – Anda Angelica Adam
  • Nicole Cherry – Nicoleta Ghinea
  • Keo – Mustaţă Cosmin
  • Guess Who – Laurențiu Mocanu
  • Tavi Colen – Octavian Călugăru
  • Randi – Andrei Ropcea
  • Lino Golden – Radu Cârstea