Home » Life & Style » Știri mondene » 8 vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Imagini incredibile

8 vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Imagini incredibile

Manolică Anca / 21.04.2021, 12:14

Una dintre marile griji ale vedetelor care îşi doresc să rămână însărcinate are legătură cu kilogramele în plus cu care ar putea să rămână după naştere. Unele ajung chiar să renunțe la a fi mame, de teamă că îşi vor pierde silueta de invidiat şi că, din această cauză, nu vor mai fi la fel de apreciate. Cu toate acestea, există și vedete pentru care kilogramele nu au fos deloc o problemă, fiindcă și-au revenit uimitor de repede după ce au născut.

1. Vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pe 9 martie 2021. Aceștia nu își mai încap în piele de fericire, iar proaspăta mămică pare să fi uitat deja de problemele cu care s-a confruntat în sarcină. Vedeta de la Chefi la cuțite a luat ceva kilograme pe parcursul sarcinii, avînd mai probleme cu retenția de apă. Însă, pare că și-a revenit foarte repede, iar asta și datorită faptului că este extrem de activă. Aceasta a declarat că, la două săptămâni după ce a devenit mamă, a scăzut deja o măsură la haine.

„Ca să vă răspund la o întrebare pe care o primesc destul de des. Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme, iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65, dar la fel, rămâne între noi”, a spus Gina pe Instagram.

2. Amalia Enache a slăbit 20 de kilograme în două săptămâni

Vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Amalia Enache
Vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Amalia Enache

Un record am putea spune. Însă, este un record susținut de o dereglare a glandei tiroide care a făcut-o să slăbească atât de mult, într-un timp atât de scurt. „Nu am făcut nimic ca să slăbesc, chiar mănânc mai mult decât de obicei şi nu cred că principalul obiectiv al unei femei care tocmai a adus pe lume un copil e silueta ci să fie o mamă bună. La mine a fost o întâmplare că am slăbit, nu un noroc, pentru că am o dereglare a tiroidei şi acesta este motivul pentru care am dat jos kilogramele”, a declarat vedeta Pro TV.

3. Bianca Drăguşanu, „mămica minune” a showbiz-ului autohton

Bianca Drăgușanu nu încetează niciodată să ne uimească cu silueta sa de invidiat, motiv pentru care a stîrnit mereu numeroase controverse. Aceasta a uimit o țară întreagă cu recuperarea sa incredibilă e după naștere, unii acuzând-o chiar că nu ar fi fost niciodată însărcinată. Aceasta arăta atât de bine, încât gurile rele au acuzat-o că ar fi avut o mamă surogat. Însă, învitată într-u platou de televiziune, aceasta și-a arătat în direct operația de cezariană, oprind astfel zvonurile răutăcioase.

„Contează cât mănânci! Dacă vei mânca puţin şi des şi deloc după ora 19 vei reuşi să slabeşti încet, dar sigur!” , le-a dezvăluit Bianca Drăguşanu fanelor de pe Facebook, după ce a primit sute de întrebări despre cum a topit kilogramele.

4. Vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Elena Băsescu

Vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Elena Băsescu a slăbit 30 de kilograme în 6 luni
Vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Elena Băsescu a slăbit 30 de kilograme în 6 luni

După cea de-a doua sarcină, cu micuțul Traian, fiica cea mică a fostului președinte Trăian Băsescu a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme, în doa șase luni.”Am muncit mult la sala de sport, fară sport nu faci nimic, mai ales după vârsta de 35 de ani. E adevărat că am avut grijă și la alimentație, dar sportul este foarte important.”, a declarat Elena Băsescu. Fiica fostului președinte al României are trei copii, două fetițe, Sofia Anais și Anastasia, și un băiețel, Traian.

5. Alina Pușcaș a slăbit 15 kilograme într-o lună

Cam acesta a fost surplusul de kilograme pe care l-a avut vedeta în timpul celei de-a doua sarcini. „Imediat după ce am născut am făcut masaj, iar apoi m-am apucat de sport”, a spus vedeta la puțin timp după ce a adus-o pe lume pe Melissa Antonia, în 27 octombrie 2016.

„Încerc să dozez cantitățile de mâncare foarte mult, să renunț la partea de dulciuri, ceea ce mi-e foarte greu, pentru că în principiu asta e marea problemă, dulcele. Îmi place foarte mult să mănânc dulce, aș putea să mănânc non stop. Încerc să nu mai mănânc seara înainte de ora 8, până la ora 6, nu reușeam pentru că pe la 9 seara mi se făcea foame și umblam pe la frigider”, a declarat la acea vreme Alina.

6. Vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Antonia

Antonia a reușit mereu să revină la silueta sa de invidiat
Antonia a reușit mereu să revină la silueta sa de invidiat

Antonia este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy mămici din showbizul românesc. Cele trei sarcini pe care le-a avut nu și-au lăsat nicio amprentă pe fizicul ei, aceasta revenind de fiecare dată foarte rapid la forma ideală. De exemplu, după sarcina cu primul băiețel, Antonia a slăbit 10 kilograme în 2 luni.

„Nu fac nimic special în ceea ce privește antrenamentele: mers pe bandă, multă izometrie. Mi-am revenit repede după sarcină, pentru că înainte făceam foarte mult sport și aveam o dietă echilibrată. De aceea, am și luat puține kilograme, cam 10, pe care le-am și eliminat rapid”, a declarat atunci Antonia.

7. Anca Serea s-a îngrășat 2 kilograme în timpul celei de-a 5-a sarcini

Considerată a fi cea mai suplă graviduță din showbiz, și mamă eroină, Anca Serea a reușit peformanța de a se îngrășa doar două kilograme în timpul sarcinii cu Moise. „Nu am pofte, m-am îngrăşat doar două kilograme, sunt activă, fac sport şi probabil că voi merge la serviciu până în ultima zi, aşa cum s-a întâmplat şi la celelalte sarcini!”, declara bruneta, cu doar câteva săptămâni înainte să devină mămică pentru a 5-a oară.

8. Vedete care și-au revenit uimitor de repede după ce au născut. Elena Gheorghe

Elena Gheorghe / sursă foto: ciao.ro
Elena Gheorghe / sursă foto: ciao.ro

Pe 15 iulie 2017, Elena Gheorghe a născut-o pe Nicole. La fel ca și în cazul primului copil, nu au existat probleme deosebite în timpul sarcinii, iar kilogramele în plus aproape inexistente. „Am noroc, am un organism bun, mănânc destul de sănătos. Până acum am luat cam patru kilograme şi jumătate”, povestea artista pe vremea când era însărcinată, în opt luni. Până la momentul nașterii, Elena Gheorghe a mai pus încă două kilograme, pe care însă le-a topit foarte rapid după naștere.