Home » Știri » Adevărul despre trecutul Biancăi Drăgușanu. Cum a ajuns iubita lui Cătălin Botezatu

Adevărul despre trecutul Biancăi Drăgușanu. Cum a ajuns iubita lui Cătălin Botezatu

Manolică Anca / 13.11.2020, 12:06
Adevărul despre trecutul Biancăi Drăgușanu. Cum a ajuns iubita lui Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu este una din cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Mereu pe prima pagină a tabloidelor și într-o continuă căutare a marii iubirii, frumoasa blondină se poate lăuda cu un trecut extrem de tumultos. Iată tot adevărul despre trecutul Biancăi Drăgușanu și cum a ajuns aceasta să fie iubita lui Cătălin Botezatu.

Adevărul despre trecutul Biancăi Drăgușanu

Frumoasa blondină a iubit mereu cu patos, având numeroase încercări de a-și găsi alesul. Din nefericire, nu toți bărbații din viața sa i-au lăsat și amintiri frumoase, primind multe lecții de viață din care se presupune că trebuie să ia aminte.

Cu toții ne amintim de prima sa apariție TV, la doar 16 ani, în cadrul emisiunii „Din Dragoste”, prezentată de Mircea Radu, la Antena 1, unde venise să recâștige iubirea unui tânăr, pe nume Mihai Mătușoiu. Bianca nu arăta nici pe departe ca acum. Era fără silicoane, fără fațete, cu ceva kilograme în plus, nu foarte stilată și fără tenul de porțelan de astăzi. Se pare că bisturiul a fost un adevărat prieten pentru ea, transformând-o în „Barbie de România”, aşa cum este poreclită, datorită imaginii sale de păpuşă.

Una din priemele apariții la TV ale Biancăi Drăgușanu
Una din priemele apariții la TV ale Biancăi Drăgușanu

Însă, o contribuție extrem de importantă la aceste transformări au avut-o și toți bărbații din viața ei. Seria transformărilor a început la doar 20 de ani, atunci când l-a cunoscut pe afaceristul Coco Păun. Avea 80 de kilograme și datorită lui a reușit să slăbească 20 de kilograme în doar câteva luni. Însă, relația dintre cei doi nu a durat decât patru ani. „De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult”, spunea atunci vedeta.

Afaceristul Nicu Braicu, din Călan, este un al iubit de-ai Biancăi Drăgușanu. Acesta a învăţat-o să-şi câştige singură banii, dându-i pe mână una dintre afacerile sale, o brutărie. Mai mult, au mers împreună în Italia, unde s-au ocupat de vânzarea utilajelor de construcții: „În unele luni câştigam mai bine, în altele mai prost. Când eram cu el mi-am pus silicoane, am dat 3.500 de euro, la medicul Bratu, de la Timişoara. Ulterior, mi-am făcut şi dantura. M-a costat în total 7.000 de euro, dar am plătit în rate, în funcţie de cum câştigam în Italia”, a mai povestit Bianca.

Adevărul despre trecutul Biancăi Drăgușanu. Cum a ajuns iubita lui Cătălin Botezatu

Pe vremea când s-au cunoscut, Bianca locuia încă în Hunedoara şi a venit la Bucureşti, doar pentru câteva zile, pentru a participa la niște castinguri. A fost foarte norocoasă pentru că acela a fost momentul în care Cătălin Botezatu a remarcat-o. El a fost cel care a urcat-o pe culmile celebrității, dezvoltându-se între ei o relație plină de pasiune și năbădăi.

„Eu şi Bote suntem suflete pereche. I-am zis că alta ca mine nu o să mai găsească. Cătălin îmi este şi prieten şi iubit şi tată şi îmi doresc să fiu cu el pentru tot restul vieţii. Noi nu avem limite, ne-am iubit peste tot, pe mese, în lift, în baie, peste tot”, declara Bianca, în 2010.

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu
Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu

Ei bine, nici această relație nu a durat prea mult, pentru că aceasta a ales să se arunce în brațele altui bărbat. De data aceasta un prinț. Adrian Cristea și Bianca Drăgușanu au fost împreună aproximativ patru ani, având o relație la fel de scandaloasă. Atunci când toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, Bianca a ales să pună punct relației și s-a cuplat cu Victor Slav, cu care s-a și căsătorit.

Supriza a venit mai apoi, când, în 2014, în timpul căsătoriei cu acesta, Bianca a fugit cu Cristea la Paris.  iar Victor a aflat și a divorțat: “Această nebunie a mea m-a făcut să îmi dau seama că el este omul lângă care îmi e cel mai bine. E omul care m-a iubit cel mai mult și pe care am să îl iubesc toată viața mea. (…) Omorâți-mă, pentru că sunt o idioată!”, spunea blondina pe atunci.

După acest divorț răsunător, a urmat o nouă împăcare între Bianca și Victor, rezultând și o fetiță pe nume Sofia. Însă, fericirea nu a ținut prea mult, pentru că, la doar 1 an de la nașterea fetiței, cei doi și-au spus adio. Bianca a avut o relație controversată cu Tristan Tate, luptător străin, mai apoi și-a găsit liniștea alături de Alex Bodi, cel cu care este căsătorită și în prezent.

O adevărată telenovelă s-ar putea spune, pentru că între aceștia au avut loc numeroase scandaluri, despărțiri și împăcări.

Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu
Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi, arestat preventiv pentru proxenetism

Un alt scandal de amploare a apărut în jurul frumoasei blondine. De data aceasta, este vorba de soțul ei, Alex Bodi, care a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, într-un dosar de proxenetism.

Procurorii DIICOT care au destructurat rețeaua de trafic de carne vie pe care o conducea interlopul sibian Adrian Tâmplaru. Aceștia au descoperit că una dintre femeile traficate de această rețea era chiar fosta soție a lui Alex Bodi, considerat mâna dreapta a liderului. Potrivit procurorilor antimafia, prostituatele exploatate de gruparea condusă de cei doi produceau, pe zi, între 300 și 1.000 de euro.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT care coordonează ancheta au stabilit că majoritatea fetelor erau racolate prin intermediul rețelelor de socializare. De recrutări s-ar fi ocupat personal cei doi lideri, Adrian Tâmplaru și Alex Bodi.