Home » Life & Style » Cu cine a înlocuit-o Răzvan Simion pe Lidia Buble. Cine e noua iubită a prezentatorului de la Antena 1

Cu cine a înlocuit-o Răzvan Simion pe Lidia Buble. Cine e noua iubită a prezentatorului de la Antena 1

Bucur Ioana / 12.11.2020, 17:41
Cu cine a înlocuit-o Răzvan Simion pe Lidia Buble. Cine e noua iubită a prezentatorului de la Antena 1

La doar câteva luni de la anunțul despărțirii de Lidia Buble, femeia alături de care trăit o poveste de dragoste e aproape cinci ani, Răzvan Simion se pare că a făcut o nouă cucerire. Actuala iubită a prezentatorului de la Antena 1 seamnă izbitor cu o altă fostă iubire a acestuia.

Răzvan Simion are o nouă iubită. Cine este femeia cu care prezentatorul de la Antena 1 a înlocuit-o pe Lidia Buble?

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a regăsit fericirea, în brațale unei alte femei. Șarmantul prezentator de la Antena 1 a fost fotografiat de paparazzii alături de noua sa iubită. Cei doi au fost surprinși după ce luaseră prânzul la un restaurant de top din zona Floreasca, ieșind din local ținându-se de mână. Potrivit Cancan.ro, în interiorul restaurantului, Răzvan Simion și noua sa iubită „n-au ezitat să se comporte, așa cum era și firesc, ca un veritabil cuplu”. 

Răzvan Simion alături de fosta sa soție, Diana
Răzvan Simion alături de fosta sa soție, Diana

Noua iubită a lui Răzvan Simion seamănă izbitor cu fosta sa soție

Răzvan Simion a dovorțat de prima sa soție, Diana, în 2015. A urmat o relație cu tânăra Lidia Buble, de care s-a despărțit în iunie 2020, anunțul fiind făcut de prezentatorul de la Antena 1 pe rețelele sociale. Noua iubită a lui Răzvan Simion este o brunetă subțire, cu trup de manechin, ce seamănă izbitor cu Diana. Amândouă sunt brunete, minione, au o siluetă filiformnă, părul de lungime medie și ochii negri.

Nu este prima oară când Răzvan Simion este fotografiat alături de misterioasa brunetă. Cei doi au mai fost văzuți împreună, la sfârștiul verii, pe terasa unui hotel din Istanbul, Turcia, imaginile fiind publicate, la acea vreme, de Libertatea.

Răzvan Simion și Lidia Buble, despărțire anunțată pe rețelele sociale

Începutul lunii iunie a adus finalul uneia dintre cele mai cunoscute relații din showbiz-ul românesc. Răzvan Simion anunța, pe rețelele sociale, că, după aproape cinci ani împreună, el și Lidia Buble și-au spus adio. Mesajul emoționant publicat de prezentatorul de la Antena 1 dezvăluia faptul că artista nu ar mai fi fost fericită alături de el.

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi… foști iubiți… actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, suflețel”, a fost mesajul lui Răzvan Simion.

Bruneta misterioasă, noua iubită a prezentatorului de la Antena 1. Sursa foto: Libertatea
Bruneta misterioasă, noua iubită a prezentatorului de la Antena 1. Sursa foto: Libertatea

Lidia Buble, colaborarea ce a dat naștere unui val de zvonuri cu privire la o nouă relație 

La câteva luni după despărțirea de Răzvan Simion Lidia Buble lansa piesa „Vino, du-te”, în colaborare cu trupa Vunk. Mesajul puternic al piesei și videoclipul incendiar au pus paie pe foc în rândul fanilor artistei, care s-au întrebat dacă nu cumva s-a înfiripat o relație între ea și Cornel Ilie. Cu toate astea, cei doi artiști au ținut să precizeze că există o chimie între ei doar din punct de vedere muzical.

Piesa, devenită, aproape peste noapte, hit, a fost compusă de Cornel Ilie, solistu trupei Vunk, în perioada stării de urgență.

„Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină. Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie pentru infomusic.ro.