Home » Life & Style » Știri mondene » Ce înălțime și ce operații estetice are Mihaela Rădulescu. Secretul siluetei vedetei PRO TV

Ce înălțime și ce operații estetice are Mihaela Rădulescu. Secretul siluetei vedetei PRO TV

Manolică Anca / 10.11.2020, 10:50
Ce înălțime și ce operații estetice are Mihaela Rădulescu. Secretul siluetei vedetei PRO TV

La cei 51 de ani ai săi, Mihaela Rădulescu se laudă cu o siluetă de invidiat. Aparițiile sale mereu spectaculoase le fac invidioase chiar și pe tinerele domnișoare. Vedeta PRO TV a dezvăluit ce înălțime și ce operații estetice are, dar și care este secretul siluetei sale.

Ce înălțime și ce operații estetice are Mihaela Rădulescu

Multe femei se întreabă cum reușește Mihaela Rădulescu să își mențină această formă de invidiat. Fiind foarte des întrebată despre înălțime, operații estetice sau kilograme, aceasta nu a ascuns niciodată adevărul, deși i se pare un subiect destul de intim.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat
Mihaela Rădulescu a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat

Astfel, aceasta a dezvăluit că singura operație estetică pe care o are este un implant mamar, datorită unui complexului mai din tinerețe. Era fascinată de rochiile cu spatele gol, de aceea, pentru a se așeza impecabil pe ea, a decis să apeleze la această operație. Iar în ceea ce privește înălțimea, vedeta TV a spus că are 1,72 m înălțime.

„Asta este un subiect intim. Am avut un complex, am vrut sâni mari să port rochii cu spatele gol și mi-am pus silicoane. Mă simt foarte bine cu ei. Eu am și alăptat 6 luni cu implanturile, nu am avut nicio problemă și nici nu am omorât pe nimeni.

Nasul nu l-am operat, nu mi-am scos două coaste, încă nu am ajuns la botox. Dacă o să îmi cadă toate alea, o să ajung”, a mai adăugat Mihaela, pentru a îi liniști pe toți cei care o critică.

Secretul siluetei Mihaelei Rădulescu

Recent, într-un interviu acordat revistei VIVA, Mihaela a devăluit cum reușește să arate impecabil și ce stil de viață a adoptat. Întrebată despre cum reușește să echilibreze balanța între un stil de viață sănătos și satisfacerea poftelor, aceasta a răspuns că nu depune foarte mare efort, fiind o persoană disciplinată și organizată.

Toate zilele ei încep cu sport și relaxare, lucruri care o țin mereu în priză și îi dau poftă de viață. Adoră să se înconjoare de iubire și oameni frumoși. Nu este adepta dietelor și mănâncă orice îi face poftă fără a exagera, însă. Singura dietă pe care a ținut-o a fost cea de după naștere, atunci când a văzut că vechile rochii nu o mai încăpeau.

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor”, de la PRO TV
Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii „Ferma Vedetelor”, de la PRO TV

”Nu e chiar efort, când e cu disciplină și organizare. Îmi face plăcere să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume” a spus aceasta.

Evident, îngrijirea personală, sportul și alimentația sunt pe lista mea de priorități, dar și de obiceiuri  zilnice, fără excepție, fără scuze inventate. Timp avem pentru orice, voința și organizarea sunt cheia. Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi, cred în mâncat orice cu măsură, într-o bună stare de spirit, și în sport, ca practică zilnică”, a spus aceasta.

Vedeta nu a ascuns nici faptul că, apelează des la perfuzii cu cocktail-uri de vitamine sau tratamente faciale de orice fel, de care fiecare ten are nevoie. Declară că îi place să aiba foarte mare grijă de ea, profitând la maximum de lucrurile care o fac să se simtă bine în pielea ei.