Home » Știri » Ce înălțime are Bianca Drăgușanu, Barbie de România, și cum a ajuns în presa străină. Ce scriu englezii despre fosta asistentă tv

Ce înălțime are Bianca Drăgușanu, Barbie de România, și cum a ajuns în presa străină. Ce scriu englezii despre fosta asistentă tv

Manolică Anca / 22.10.2020, 16:43
Ce înălțime are Bianca Drăgușanu, Barbie de România, și cum a ajuns în presa străină. Ce scriu englezii despre fosta asistentă tv

Bianca Drăgușanu este una din cele mai controversate vedete ale showbizului românesc, cu o evoluție spectaculoasă de-a lungul anilor. Ce înălțime are Bianca Drăgușanu, Barbie de România, și ce a ajuns presa străină britanică să scrie despre fosta asistentă TV.

Ce înălțime are Bianca Drăgușanu

Este soție, mamă, femeie de afaceri și are mereu grijă să uimească prin aparițiile sale. Frumoasa blondină este invidiată de majoritatea fetelor pentru silueta și înălțimea sa.

La sfârșitul anului 2016, Bianca Drăgușanu a lăsat mască pe toată lumea când, la numai câteva luni de la nașterea fetiței ei Sofia Natalia, a revenit la formele de dinainte. Atunci când nu este la sala de fitness, aceasta merge la saloanele de remodelare corporală, ce o ajută să obțină un trup de invidiat.
La 38 de ani, Bianca Drăgușanu arată fabulos și, potrivit kfetele.ro, fosta prezentatoare TV are o înălțime de 1,80 metri.
Ce inaltime are Bianca Dragusanu si ce scrie presa straina despre ea
Ce inaltime are Bianca Dragusanu si ce scrie presa straina despre ea

Ce scrie presa străină despre Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a ajuns cunoscută în presa internațională. Britanicii de la ”Daily Star” au vorbit despre frumoasa blondină, catalogând-o drept una din cele mai ”tunate” femei.

Acesta a recunoscut de foarte multe ori că are numeroase operații estetice, de zeci de mii de euro. Și-a mărit fundul buzele și sânii, și-a subțiat gleznele, și-a făcut rinoplastie și și-a pus fațete dentare extrem de scumpe. Astfel, ea a atras și atenția presei străine, jurnaliștii englezi punctând faptul că a ajuns să arate „ca o păpușă Barbie”.

„Una dintre femeile care și-au făcut atât de multe operații estetice, încât a ajuns să arate ca o păpușă Barbie”, au notat jurnaliștii.

Presa britanică a făcut referire și la dorința pe care Bianca și-a exprimat-o în nenumărate rânduri, aceea de a își deschide propria ”școală de dive”.

 „Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, declara blondina în cadrul unei emisiuni TV.

Felul în care arată i-a adus mereu numai de câștigat, din punct de vedere financiar. Multe branduri își doresc să încheie contracte de imagine cu ea și să le promoveze produsele. Aceste parteneriate îi aduc vedetei, lunar, câștiguri pe măsură.

Jurnaliștilor nu le-a scăpat din vedere nici faptul că Bianca Drăgușanu a pozat în Playboy, în anul 2010, și că, în schimbul pictorialului, aceasta ar fi primit aproximativ 10.000 de euro.

Bianca Drăgusanu și Alex Bodi, iubire cu năbădăi

Faimosul cuplu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu dispare, nici măcar o zi, de pe paginile ziarelor de scandal. Zeci de certuri și împăcări, o cununie și un divorț ce a venit la doar câteva luni mai târziu. Se pare că au o dragoste cu năbădăi și este un adevărat mister ceea ce se întâmplă, cu adevărat, între ce doi.

Ce inaltime are Bianca Dragusanu si ce scrie presa straina despre ea
Bianca Dragusanu, in atentia presei straine

Acuzațiile de înșel, bătaie și maltratare, care se închid, de fiecare dată, cu o dulce împăcare și declarații de iubire, nu fac decât să șocheze și mai mult opinia publică. Conform impact.ro, așa s-a încheiat și ultimul scandal dintre cei doi, în care omul de afaceri fusese surprins maltratând-o pe aceasta.

„Nu are nevoie de Instagram. Are nevoie doar de mine.”, a spus ferm Bianca Drăgușanu, pe profilul ei oficial de Instagram, după ce fanii au observat că acesta nu mai are contul de socializare activ.