Home » Știri » 10 vedete din România și străinătate, diagnosticate cu coronavirus. Cu ce simptome COVID-19 s-au confruntat

10 vedete din România și străinătate, diagnosticate cu coronavirus. Cu ce simptome COVID-19 s-au confruntat

Manolică Anca / 03.11.2020, 16:24

Coronavirusul nu ține cont de poziția socială sau cât de cunoscut ești. Numeroase vedete din România și străinătate au fost diagnosticate cu coronavirus și au ales să vorbească despre momentele dificile prin care au trecut în această perioadă. Cu ce simptome s-au confruntat în timpul infectării cu virusul care face prăpăd în întreaga lume.

Vedete din România, diagnosticate cu coronavirus

Coronavirusul își lasă amprenta peste tot în lume, iar România nu a fost deloc ocolită. Multe vedete de la noi au recunoscut faptul că au fost infectate cu acest virus și au dorit să vorbească deschis despre ceea ce au trăit. Însă, din dorința de a veni cu sfaturi utile și pentru ceilalți, unii au primit multe acuzații cum că nimic din ceea ce spun nu este adevărat sau că ar fi fost plătiți pentru a spune asta.

După ce Andreea Esca, Adriana Trandafir, Marcel Pavel, Alina Pușcaș sau Adelina Pestrițu au ales să vorbească despre cum s-a manifestat virusul asupra lor, vă prezentăm declarații alte altor vedete care au trecut sau încă trec prin această încercare.

Vedete din România, diagnosticate cu coronavirus. Codin Maticiuc, „Nu, nu este o glumă”

Codin Maticiuc, juratul emisiunii Masked Singer de la PRO TV, a anunțat, zilele acestea, într-o postare pe Facebook, faptul că este infectat cu noul coronavirus. Acesta a spus că atât partenera sa, cât și copiii sunt bolnavi, însă au făcut o formă foarte ușoară, pe care o tratează doar cu vitamine.

Postarea în care Codin Maticiul anunță că a fost testat pozitiv
Postarea în care Codin Maticiul anunță că a fost testat pozitiv

În ceea ce privește simptomele, Codin a declarat că atunci când a simțit că rămâne fără gust și miros s-a gândit că ar putea avea coronavirus și a decis să se testeze, împreună cu familia, de acasă.

„Anyway haideți ca va spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. (…) Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc că părinții mei și ai ei au nu au fost infectați. Alt noroc este că am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajută!”, a scris Codin Maticiuc.

Simona Halep a fost și ea declarată pozitivă

Coronavirusul nu a ocolit-o nici pe Simona Halep. Cea mai bună jucătoare de tenis a româniei și ocupanta locului 2 WTA, a anunțat printr-o postare pe Twitter, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus: „Bună tuturor, am vrut să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19”.

Acesta a mai spus că se va izola la domiciliu pentru a se recupera și că prezintă simptome ușoare, dar se simte bine: „Mă simt bine … vom trece prin asta împreună”.

Vedete din România, diagnosticate cu coronavirus. Carmen Grebenişan, „Îmi doresc să nu se agraveze prea mult”

Carmen Grebenișan alături de iubitul ei Alex
Carmen Grebenișan alături de iubitul ei Alex

Carmen Grebenişan şi iubitul ei Alex au fost depistaţi cu coronavirus. Cunoscuta vloggeriță și-a anunțat fanii prin intermediul unui mesaj pe contul său de socializare în a explicat simptomele pe care le are, dar și cum se simte acum.

În urmă cu doar câteva zile, aceasta a decis să meargă, împreună cu iubitul său, să se testeze, pentru că observase anumite simptome ușoare care o duceau cu gândul că ar putea fi infectată cu acest virus.

„De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele, așa că mergem să ne facem testul de COVID-19. (…) Nu știm sigur dacă este asta, dar, mă rog, simptomele sunt diverse. Pe mine mă doare capul foarte tare și mă ustură pielea corpului ca și cum urmează să am temperatură.”

Ulterior, rezultatul a ieșit pozitiv în ambele cazuri, fapt pentru care aceștia au ales să se izoleze, în apartamentul lor, pentru două săptămâni. Între timp, frumoasa blondină a anunțat că și-a pierdut gustul, mirosul și resimte o oarecare problemă în respirație, însă nimic îngrijorător.

”A dispărut gustul total, până acum puteam să simt mirosul cu nara stânga, dar în această dimineață… am um balsam de buze cu miros de vanilie, iar astăzi nimic. S-a dus de tot”, a mai declarat aceasta pentru fanii săi.

Coronavirusul lovește din nou la PRO TV. Andi Moisescu a fost testat pozitiv

Andi Moisescu a fost testat pozitiv chiar în timpul filmărilor de la „Românii au talent”
Andi Moisescu a fost testat pozitiv chiar în timpul filmărilor de la „Românii au talent”
După ce, în urmă cu doar câteva luni, Andreea Esca ieșea în fața tuturor și povestea despre stările prin care a trecut, coronavirusul continuă să facă victime în trustul PRO TV. Andi Moisescu a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Cu doar puțin timp înainte de a începe cea de-a șasea zi de audiții pentru „Românii au Talent”, juratul Andi Moisescu a primit rezultatului testului COVID-19. Andi Moisescu a reacționat imediat și a spus că s-a izolat, că nu prezintă niciun simptom și se declară optimist în privința stării lui.

”La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a declarat vedeta PRO TV.

Vedete din România, diagnosticate cu coronavirus. Vloggerița Ruxi

Ruxi, fosta componentă Like One, a fost testată și ea pozitiv cu COVID-19. Aceasta a împărtășit toată experiența prin care a trecut într-un vlog pe care l-a postat pe canalul său de YouTube. Ruxi a dezvăluit, în premieră, ce simptome a avut și ce a determinat-o să-și facă testul, care a ieșit ulterior pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus.

Aceasta a spus că, în urma unei întâlniri cu o prietenă, a început să se simtă rău, patru zile mai târziu începând să resimtă primele simptome.

„Am trăit printr-o experiență, pe care nu am împărtășit-o cu nimeni, în afară de câțiva oameni din jurul meu…Am avut corona! La patru zile la contactul cu ea, mi s-a înfundat foarte tare nasul, dar grav… Tot așa seara, m-a luat o durere de cap foarte mare… Mă durea foarte tare, venea din creștet, până în frunte și simțeam că vreau să dorm, pentru că mă durea capul… Nu mi-am pierdut gustul și mirosul, am avut saliva foarte sărată. Simțeam așa..de parcă aveam în gură sânge..M-am dus să îmi fac testul și a ieșit pozitiv., a declarat Ruxi.

Vloggerița a spus că a stat o săptămână în casă, până să meargă să își facă testul și alte două, în carantină. În plus, aceasta a mai spus că nu a avut simptome, ci doar simțea o senzație continuă de frig.

„90% poate am fost asimptomatică, pentru că febră nu am avut, nu am tușit, nu am avut frisoane, nu am avut stări de oboseală..Am mai avut ceva ciudat, îmi era frig… Stăteam în casă cu un hanorac, cu încă un hanorac cu fermoar peste și pantolni lungi și șosete și tot simțeam așa că sunt rece.”, a mai adaugat Ruxi.

Vedete din România, diagnosticate cu coronavirus. Denis Ștefan

Actorul Denis Ștefan a vorbit, în direct, despre cum a fost infectat cu Covid-19
Actorul Denis Ștefan a vorbit, în direct, despre cum a fost infectat cu Covid-19

Sâmbătă, 31 octombrie, soția actorului a dezvăluit în mediul online că acesta a fost infectat cu noul coronavirus. Din fericire, aceasta și fetița lor nu contractat virusul.

Întrebat de Cove, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, dacă știe de unde a luat virusul, Denis a mărturisit că:

„E foarte greu de spus pentru că în momentul ăsta cred că sunt atâtea persoane infectate și asimptomatice încât poți să-l iei de oriunde”. Am fost precauți, am respectat [regulile], dar nici n-am intrat în panica aceea care zic eu că nici nu este bună. (…) Cred că ar trebui abordată chestiunea pe la mijloc”.

Vedete din străinătate, diagnosticate cu coronavirus. Prințul Wiliam al Marii Britanii a ținut secret 

Prinţul William al Marii Britanii a avut coronavirus, în primăvară. Potrivit unor surse regale citate de BBC, el a fost testat pozitiv în luna aprilie, aproximativ în aceeași perioadă în care a avut și tatăl său, prinţul Charles.

Prinţul William, în vârstă de 38 de ani, a avut o formă ușoară de COVID-19 și nu a fost nevoie să fie internat în spital, alegând să se izoleze la domiciliu. 

În ceea ce privește motivul pentru care Ducele de Cambridge ar fi păstrat informația secretă, sursele spun că acesta nu a vrut să creeze și mai multă îngrijorare în jur. Palatul Kensington, reședința prințului William, a refuzat să ofere orice fel de declarație.

Nici starul portughez, Cristiano Ronaldo, nu a scăpat

Cristiano Ronaldo s-a vindecat după 19 zile de la infectare
Cristiano Ronaldo s-a vindecat după 19 zile de la infectare

Se pare că nici Cristiano Ronaldo nu a reușit să scape de infecția cu noul coronavirus, virus care i-a dat ceva bătăi de cap. Anunțul a fost făcut de Federația Portugheză de Fotbal prin intermediul posturilor de televiziune și a rețelelor de socializare.

Aceasta a precizat fotbalistul nu prezintă simptome specifice, iar starea de sănătate este una buna. Totodată, Federația a precizat că acesta se află în izolare și nu va putea fi în teren la următorul meci al naționalei.

Ulterior, la nouă zile după aflarea rezultatului, Ronaldo a făcut un nou test COVID, care a ieșit la fel. Atacantul portughez a fost nevoit să mai petreacă ceva zile în izolare. După 19 zile, Cristino Ronaldo a ieșit negativ la ultima testare, fiind declarat vindecat de COVID-19.

Alyssa Milano se plânge că îi cade părul

Actriţa Alyssa Milano a ales să vorbească despre lupta sa cu nemilosul virus. Aceasta a spus că se confruntă cu cădere excesivă a părului ca urmare a bolii. Într-un videoclip postat pe Twitter, ea își periază părul pentru a le arpta urmăritorilor cum îi cad şuviţe întregi: „M-am gândit să vă arăt ce face COVID-19 cu părul vostru. Vă rog să luaţi acest lucru în serios”, a spus spus aceasta.

Din păcate, Alyssa nu este singura persoană care se confruntă cu căderea părului în urma infectiei cu cest virus. Deşi acest simptom nu se află ăe lista oficială a autorităţilor, un sondaj recent arată că aproximativ 26% dintre persoanele simptomatice s-au confruntat cu această problemă, conform CNBC News.

Vedete din străinătate, diagnosticate cu coronavirus. Cântăreața Pink

Pink și fiul ei au fost diagnosticați cu noul coronavirus
Pink și fiul ei au fost diagnosticați cu noul coronavirus

Câtăreața a ales să vorbească despre infectare printr-o postare pe contul său de Instagram. Aceasta a spus că ea și fiul ei au început să prezinte simptome de COVID-19, iar, în urma testelor efectuale, rezultatele au ieșit pozitive.

„În urmă cu două săptămâni, fiul meu, de trei ani, Jameson, şi eu am prezentat simptome de COVID-19. Din fericire, medicul nostru de asistenţă primară a avut acces la teste şi rezultatele au fost pozitive.

Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile, am fost testată din nou şi acum rezultatele sunt negative”, a scris artista.

Mai mult, aceasta a ales să vorbească și despre criza produsă în jurul testărilor. Pink a numit testarea „un eşec al guvernului nostru de a nu face testarea mai accesibilă.”. A tras un semnal de alarmă că boala este foarte gravă și reală, iar testarea ar trebui să se facă pe gratis pentru a fi accesibilă pentru toată lumea.