Home » Politică » Cum a reușit Gigi Becali să nu se infecteze cu coronavirus, deși apropiații lui au fost diagnosticați cu acest virus. Secretul nebănuit al patronului FCSB

Cum a reușit Gigi Becali să nu se infecteze cu coronavirus, deși apropiații lui au fost diagnosticați cu acest virus. Secretul nebănuit al patronului FCSB

Bucur Ioana / 15.10.2020, 17:27

Ar putea exista persoane cu imunitate la COVID-19? În plină explozie a numărului de infectări în România, Gigi Becali a făcut o dezvăluire șocantă. Cum a reușit patronul FCSB să nu se infecteze cu coronavirus, deși rudele și apropiații lui au fost infectați cu virusul. Secretul nebănuit al milionarului din Pipera!

Cum a reușit Gigi Becali să nu se infecteze cu coronavirus

Înconjurat de jurnaliști, Gigi Becali a dezvăluit că oamenii din cercul său apropiat de prieteni s-au infectat cu noul coronavirus și s-au vindecat fără probleme. Totul ar fi fost posibil datorită unor medicamente primite de la milionarul din Pipera.

Gigi Becali a numit COVID-19 „un fleac” și susține că vrea să aducă în România medicamente din India și din Rusia, pe care să le distribuie farmaciilor din țară fără adaos comercial, „ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară”.

„De la mama mea, o femeie în vârstă de 90 de ani, până la verii Giovani şi Victor Becali, dar şi şoferi şi femei de serviciu, toţi au avut (coronavirus – n.r.). Numai pe mine m-a ferit Dumnezeu. Vreau să aduc nişte medicamente din India, pentru că virusul ăsta e un fleac. Au avut zeci de persoane pe care i-am vindecat. 

Să ne spună ministrul Sănătăţii, dacă ai virusul, te duci şi iei de la farmacie, cutare medicament. Că ei de ce mor? Că stau fără niciun tratament două sau trei săptămâni! Şi, atunci, eu ce vreau să fac? Să aduc medicamente din India sau din Rusia, să le pun în farmaciile din România fără niciun adaos comercial, ca să putem să salvăm oamenii, să nu moară.

Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna aproape (în care locuieşte – n.r.) bolnavă. Le-am dat medicamente, că am avut ce să dau”, a dezvăluit Gigi Becali.

Cum a reușit Gigi Becali să nu se infecteze cu coronavirus, deși apropiații lui au fost diagnosticați cu acest virus. Secretul nebănuit al patronului FCSB
Cum a reușit Gigi Becali să nu se infecteze cu coronavirus, deși apropiații lui au fost diagnosticați cu acest virus. Secretul nebănuit al patronului FCSB

În ziua în care Gigi Becali numea COVID-19 „un fleac”, România avea a doua zi consecutivă cu peste patru mii de cazuri noi

Potrivit datelor publicate, joi, 15 octombrie 2020, în ultimele 24 de ore, pe teritoriul României, au fost confirmate 168.490 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  Față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.013 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 691 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până pe 15 octombrie 2020, 5.674 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, în România.

Peste 700 de persoane infectate cu noul coronavirus erau internate pe secțiile ATI, la data de 15 octombrie

În intervalul 14.10.2020 (10:00) – 15.10.2020 (10:00) au fost raportate 73 de decese (46 bărbați și 27 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Gorj, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 20-29 de ani, un deces la categoria de vârstă 30-39 ani, două decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, două decese la categoria 50-59 de ani, 22 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 24 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 21 decese la categoria de peste 80 de ani. Toate decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 9.611. Dintre acestea, 721 sunt internate la ATI.