Home » Life & Style » Știri mondene » Cum și-a făcut recent apariția Sharon Stone, etalonul farmecului feminin în stare pură

Cum și-a făcut recent apariția Sharon Stone, etalonul farmecului feminin în stare pură

Ileana Mladinoiu / 14.10.2020, 18:06
Cum și-a făcut recent apariția Sharon Stone, etalonul farmecului feminin în stare pură

Sharon Stone, vedeta din Casino, la 62 de ani ai săi, arată la fel de fascinant ca oricând, atunci când a fost văzută în Beverly Hills, marți, ieșind dintr-un centru spa de relaxare. De peste 30 de ani, etalonul frumuseții și rafinamentul de la Hollwood, Sharon Stone avea un aer regal în jurul ei, purtând o tunică verde măr, cu un cordon din țesătură și cizme roșii din piele de căprioară cu ciucuri extra lungi.

Sharon Stone, apariție inedită la 62 de ani

De asemenea, Sharon Stone purta o pelerină aruncată peste un umăr, în nuanțe frumoase complementare. Nominalizata la Oscar avea la gât trei coliere de inspirație tibetană în nuanța cizmelor, împreună cu o brățară cu manșetă groasă încrustată cu pietre prețioase.

Sharon Stone, apariție inedită la 62 de ani
Sharon Stone, apariție inedită la 62 de ani. Sursă foto: Vasquez-Max Lopes/ Backgrid

Părul actriței din Basic Instinct era scurt, iar pe față purta o mască multicoloră și ochelari mari. Sunt cunoscute atacurile vedetei la adresa celor care sunt împotriva purtării măștii. Potrivit Mediafax, într-un mesaj de pe Instagram, Sharon Stone a scris că sora sa mică Kely, care suferă de boala autoimună lupus, a luat Covid-19, deși s-a deplasat doar la farmacie.

“Sora mea Kelly, care are lupus, suferă acum de Covid-19. (…) Unul dintre voi, cei care nu purtați mască a făcut asta”, a mai spus celebra vedetă. „Sora mea Kelly, care odinioară avea lupus, este acum afectată de coronavirus (…) Cineva care nu purta mască a provocat acest lucru. Nu are sistem imunitar și singurul loc în care s-a deplasat a fost în farmacie”, a mărturisit Stone pentru dailymail.co.uk.

Ce spune celebra actriță despre coronavirus

Faptul că celebra actriță vorbește atât de sincer ne arată că înainte de a fi vedetă este om și încă unul responsabil. A mărturisit, într-o serie de postări pe Instagram, despre răul pe cae Covid-19 l-a făcut familiei sale, luându-i-le pe bunica și nașa ei, trimițându-o pe sora ei mai mică Kelly la spital.

Sharon Stone joacă în Ratched, serialul Netflix
Sharon Stone joacă în Ratched, serialul Netflix

Stone a jucat în filme precum King Solomon’s Mines din 1985 și Total Recall în 1990, înainte de a se putea lăuda cu Basic Instinct, doi ani mai târziu. Dar, cel mai recent rol este cel din Ratched, unde o interpretează pe Lenore Osgood din serialul Netflix, a cărui premieră a avut loc pe 18 septembrie.

Personajul interpretat de Sharon Stone, moștenitoarea excentrică Lenore Osgood, cea care intenționează să-și răzbune fiul, arată superb în rochiile ei de mătase, și cu o maimuță de companie cocoțată pe umăr.