Home » Life & Style » Cum arătau Smiley, Andra și Andi Moisescu în prima emisiune Românii au Talent difuzată de PRO TV, în 2011

Cum arătau Smiley, Andra și Andi Moisescu în prima emisiune Românii au Talent difuzată de PRO TV, în 2011

Bucur Ioana / 11.11.2020, 17:25
Cum arătau Smiley, Andra și Andi Moisescu în prima emisiune Românii au Talent difuzată de PRO TV, în 2011

Sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent va aduce schimbări uriașe la masa juriului. După anunțul plecării lui Mihai Petre, a fost anunțată o nouă modificare ce i-a luat pe fanii show-ului prin suprindere. Înaintea unui sezon ce se anunță exploziv, să ne amintim cum arătau Smiley, Andra și Andi Moisescu, în prima ediție, difuzată în 2011.

Cum arătau Smiley, Andra și Andi Moisescu în prima emisiune Românii au Talent, difuzată de PRO TV, în 2011  

Sezonul 11 Românii au Talent va aduce schimbări uriașe pentru fanii emisiunii difuzată, de nouă ani, de PRO TV. Prima ediție a apărut pe micile ecrane în februarie 2011, iar, de atunci, a doborât record după record în România. Formula inițială a emisiunii Românii au Talent i-a avut ca prezentatori pe Pavel Bartoș și Smiley, care au fost un real sprijin pentru concurenți, înainte și după prezentarea pe scenă, în fața juriului. Dacă am ajuns la juriu, compenența sa a suferit mai multe modificări, pe parcursul celor 10 sezoane difuzate. Marele premiu oferit câștigătorului este de 120.000 de euro, iar de amintit este faptul că prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment în România, cu peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară care au urmărit emisiunea.

Vă mai amintiți cum arătau Smiley, Andra și Andi Moisescu în prima emisiune Românii au Talent, difuzată de PRO TV, în 2011? Iată câteva imagini „de colecție” ce vă vor reîmprospăta memoria!

Mihai Petre a părăsit masa juraților de la Românii au Talent. Prima reacție a vedetei 

Mihai Petre a anunțat că nu va mai face parte din juriu în sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent. După încheierea colaborării cu PRO TV, artistul își dedică timpul pregătirii noilor generații de dansatori.

„Mă ocup de copii și de școala de dans, așa arată viața mea de zi cAm discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare.

Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu.u zi. S-au redeschis sălile de la 1 iunie. La noi, având de-a face cu sportivi de performanță, ne supunem ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății. Și putem să activăm, avem condiții să mergem la sală, dar trebuie să respectam regulile de distanțare și igienă”, a spus acesta, pentru Click.

Schimbare majoră pentru Smiley. Ce rol va avea la Românii au Talent?

După plecarea lui Mihai Petre, o nouă schimbare va fi făcută la masa juraților, în sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent. După ce s-a aflat că Andi Moisescu a fost confirmat cu noul coronavirus, producătorii au for nevoiți să ia o decizie fulger. Astfel, s-a hotărât ca Smiley să îl părăsească pe Pavel Bartoș și să se alăture Andrei, Alexandrei Dinu și lui Florin Călinescu, ca jurat, provocare pe care artistul a acceptat-o emoționat.

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a dezvăluit Andi Moisescu.