Home » Știri » Cine este Valeria Lukyanova, Barbie de Ucraina, și cum arăta înainte să se transforme în celebra păpușă. A cheltuit o avere pe operațiile estetice

Cine este Valeria Lukyanova, Barbie de Ucraina, și cum arăta înainte să se transforme în celebra păpușă. A cheltuit o avere pe operațiile estetice

Manolică Anca / 06.11.2020, 10:16

Păpuşa Barbie există şi în realitate și este la doar un pas de România! Cine este Valeria Lukyanova, Barbie de Ucraina, și cum arăta înainte să se transforme în celebra păpușă. A cheltuit o avere pe operațiile estetice

Cine este Valeria Lukyanova

Valeria Lukyanova este originară din Odessa, Ucraina, și are aproximativ 30 de ani. În 2012, ea depășea toate granițele țării cu înfățișarea ei, iar la o primă vedere, am putea înțelege și de ce. Asemănarea izbitoarea cu păpușa Barbie a costat-o pe aceasta sute de mii de dolari. Însă, câte nu face o femeie pentru a fi frumoasă?

Asemănarea dintre păpușa Barbie și Valeria este izbitoare
Asemănarea dintre păpușa Barbie și Valeria este izbitoare

Păpușa Barbie, muza ei, a fost creată în anul 1959, de Ruth Handler, o femeie de afaceri americană şi, ulterior, o inventatoare. O bună perioadă de timp aceasta a fost președinta producătorului Mattel Inc., fiind cunoscută în toată lumea ca fiind „mama păpuşii Barbie”, după cum s-a şi autodescris.

Tânăra Valeria reușește să întruchipeze aproape la perfecțiune jucăria adorată de fetițele din toată lumea. Părul blond, ochii albaștri și talia de viespe o fac să semene perfect cu aceasta.

Și-ar fi scos și câteva coaste

Sunt multe zvonuri conform cărora tânăra ar fi mers mult mai departe cu transformarea și ar fi apelat la o intervenție chirurgicală mai puțin obișnuită. Astfel, aceasta este suspectată că și-ar fi scos câteva coaste, pentru ca talia sa să fie una perfectă.

Nu a ascuns nici faptul că și-a pus silicoane și și-a ajustat trăsăturile feței. Mai mult, faptul că a recunoscut că şi-a pus silicoane şi şi-a remodelat trăsăturile feţei. În plus, trucurile de machiaj pe care le știe o ajută să își definească aspectul de păpusă Barbie.

Ea a spus, însă, că apelează şi la Photoshop pentru a-şi modifica anumite poze: „Pozele sunt editate pentru a corecta culoarea. Aceste imagini au fost făcute cu telefonul, într-o gradină botanică şi nu erau de calitate foarte bună. Le-am editat pentru a corecta defectele cauzate de camera slabă”, a spus Valeria despre imaginea de mai jos.

Valeria Lukyanova, tânăra din Ucraina care seamănă izbitor cu păpușa BarbieValeria Lukyanova, tânăra din Ucraina care seamănă izbitor cu păpușa Barbie

Vedeta din Ucraina este atât de obsedată ce această păpușă, încât nu a contat banii pe care i-a scos din portofel. Aceasta a cheltuit peste 800.000 de dolari pentru a ajunge să arate ca ea. Acum, ea are părul blond și foarte lung, o piele extrem de deschisă la culoare, pielea perfect netedă, letile de contact care îi fac ochii albaștri și mari şi gură exact ca ai păpușii Barbie.

De-a lungul timpului, Valeria Lukyanova a primit extrem de multe critici pentru felul în care a ajuns să arate. Mulţi au spus că nu mai arată firesc, iar corpul său este foarte deformat.

“Cei care spun lucruri urâte despre mine în mod cert nu arătă aşa cum arat eu. Altfel nu ar fi atât de negativiști. Evident că sunt invidioşi”, a spus aceasta la un moment dat.

Valeria Lukyanova, tânăra din Ucraina care seamănă izbitor cu păpușa Barbie
Valeria Lukyanova, tânăra din Ucraina care seamănă izbitor cu păpușa Barbie

Aceasta a spus că își dorește ca mereu să aibă o apariție perfectă, impecabilă, lucru pe care îl consideră normal pentru orice femeie: “Toţi vor o silueta suplă, toate femeile îşi măresc sânii. Toţi îşi operează faţa dacă nu sunt mulţumiţi de ea. Toate femeile vor să fie blonde, este un fenomen global”, mărturisea tânăra într-un alt interviu.