Home » Life & Style » Numerologie, 12/12/2020 și semnificația numărului 12. Conștientizarea emoțiilor, sursă de evoluție

Numerologie, 12/12/2020 și semnificația numărului 12. Conștientizarea emoțiilor, sursă de evoluție

Astrolog D. Mădă / 11.12.2020, 17:45
Numerologie, 12/12/2020 și semnificația numărului 12. Conștientizarea emoțiilor, sursă de evoluție

Pe măsură ce acest an se apropie de capitolul său final, legile firești ale naturii ne îndeamnă să ne păstrăm cumpătul și să trăim…fiecare zi în parte… fiecare moment cu farmecul său.

12/12/2020

Printre activitățile de referință ale anului s-au numărat multele momente de reculegere. Mi-am pus semne de întrebare care parcă nu mai doreau să-mi dea pace, regăsirea propriilor valori și provocările prin care am trecut fiecare nu au presupus mereu un proces lin, și uite că am ajuns aici, acum. Ce am învățat despre mine în urma evenimentelor pe care le-am trăit? Care paradigmă mi-a fost spulberată, în locul ei lăsând o convingere și apreciere mult mai sănătoasă asupra cine sunt, și care-mi sunt super-puterile.

Decembrie în sine este un izvor de inspirație, de destindere și chiar magie. Tocmai bun de formulat răspunsuri la întrebările de mai sus. Și nu.. nu vorbesc despre tot ce e glamour și vine la pachet cu mindfulness, febra cadourilor sau rezoluții de final de an. Vorbesc despre a-ți acorda timp, de a te înțelege, de a recunoaște care îți sunt opțiunile în momentul de față și de a acționa, cu coloană vertebrală și fermitate în pași, în următoarele evenimente personale și/sau profesionale.

12/12/2020 și semnificația numărului 12
12/12/2020 și semnificația numărului 12

Despre faptul că luna Decembrie a lui 2020 se derulează pe vibrația cifrei 7 (element de referință în studiul numerologiei) am menționat într-un articol anterior. De data aceasta vreau să vă invit să vă luați cana de ceai preferată și să parcurgeți următoarele rânduri, o scurtă poveste despre un 12 iernatic.

12/12/2020 și semnificația numărului 12

Îmi place să mă gândesc la 12 ca la un băiat, poate de 12 ani, care se gândește mult la cine și cum va fi când va crește mare. Îți așteaptă cuminte rândul să se dea pe derdeluș, și uneori nu este foarte vesel pentru că stă în umbra prietenilor săi mai cunoscuți 11, 22 și 33.Într-o zi, 1, forța tuturor începuturilor vine jovial și-l întreabă: Ești pregătit? Noul derdeluș din vale se deschide. Cred că zăpada-i numai bună de construit oameni de zăpadă și fortărețe. Aici mi-a plăcut mult atmosfera, însă intuiția îmi spune că și pe noul derdeluș (a se citi noul an) vom avea multe ocazii de a clădi și zâmbi.

12, surprins în propria-i viziune, a ridicat privirea și a zâmbit. Energia începuturilor e mereu efervescentă, și face parte din el, din 12. El este cel care închide un ciclu și în același timp face ca deschiderea evenimentelor următoare să fie încurajatoare.

12/12/2020 și semnificația numărului 12
12/12/2020 și semnificația numărului 12

Și dacă stai puțin să te gândești, acest băiat de 12 ani revine să alimenteze ultima etapă a unui proces, la fel de importantă ca prima. Sunt 12 semne zodiacale, 12 apostoli care l-au urmat pe Iisus, 12 luni calendaristice, jumătate din numărul orelor unei zile, 12 case astrologice și lista se tot scrie pe măsură ce deschizi cufărul cunoștințelor proprii. Până și în liniștea absolută din Calea Lactee, Jupiter are nevoie de 12 ani pentru a face un ciclu complet al întregului zodiac. Unde mai pui că alături de Neptun guvernează casa a 12a, considerată cea mai spirituală poziție.

Conștientizarea emoțiilor, sursă de evoluție

Că lucrezi cu îngeri, cu chakre, sau doar ai o intuiție mai bine centrată pe dezvoltarea ta completă ca ființă umană (nu doar reușitele din carieră), 12 este o oportunitate de a crea pe o energie înaltă. Mai simplu spus, cât ești de productiv(ă), fericit(ă) și mulțumit(ă) când ești odihnit(ă), în complet echilibru cu emoțiile și deciziile tale versus momentele acelea în care umerii sunt fizic cocoșați de toată presiunea pe care o pui pe tine, trăiești mai mult cu automatisme, și nu ai energie să ai grijă și de lucrurile/pasiunile care îți aduc o bucurie altfel decât materială?

12 Decembrie, sau altfel spus 12.12.2020 are mulți 2 în formulă și pe 1 de bază. Astfel, ai resursele de a pregăti terenul unui nou început, încrezător, în același timp în care îți găsești echilibrul oferit de cifra 2. Să ai măsurătorile corecte, să înțelegi pragmatic unde e cazul și să te exprimi cu inima unde e nevoie de clarificare.

Dacă vrei să aprofundezi, te poți gândi și la 3, rezultat din uniunea celor două cifre, al cărui simbol se află în esența „Perfecțiunii Divine”. Am putea spune că în această zi manifestarea vibrației 3 pune accentul pe conlucrarea spiritului masculin (1) cu planul interior – emoțional – feminin (2), toate pentru a regăsi echilibrul în exterior (3).

12/12/2020 și semnificația numărului 12
12/12/2020 și semnificația numărului 12

Cum ți-ai plănuit să petreci ziua de sâmbătă, 12 Decembrie ? Sunt convinsă că mai e loc de ceva magie un cadou pentru sine, și multe conversații cu rost, centrate pe inimă. Să cauți răspunsurile care te înalță și te inspiră, care te ajută să te debarasezi de frici și alte aspecte care dor, să regăsești visătorul și creatorul intern.

Util pot fi următoarele direcții de meditație și reflecție:

  • Cum pot iniția conversații pozitive și sănătoase în interacțiunea cu ceilalți?
  • Ce dorință am pus în brad anul acesta care să mă facă mai puternic(ă) și asertivă anul ce vine?
  • Ce îmi stă în fire și mă poate ajuta efectiv să trec cu brio printr-un program de detox de la tot ce e slab, lipsit de esență?
  • Ce mă ajută să mă mut într-un loc al iubirii, al unității și al înțelegerii?
  • Sunt deschis(ă) să am conversații mature cu persoane care au opinii diferite de ale mele?
  • Ce cufăr al comorilor, încărcat cu una din cele mai ample bogății – cunoașterea, pot deschide descoperind firul logic al ideilor?

Poveste, simbolism, viziune, plan de acțiune, îngeri și daruri, oricum ai vrea să fie petrecut weekendul, adu-ți aminte să te bucuri de toată magia lui 12.