Home » Life & Style » Obiecte care sunt interzise în dormitor, conform regulilor feng shui. Alungă norocul în dragoste

Obiecte care sunt interzise în dormitor, conform regulilor feng shui. Alungă norocul în dragoste

Voicu Costin / 17.02.2022, 08:28
Obiecte care sunt interzise în dormitor, conform regulilor feng shui. Alungă norocul în dragoste

Discuțiile și certurile într-un cuplu pot fi cauzate și de alte lucruri necunoscute. Poate vi s-a întâmplat să vă certați cu partenerul vostru din senin și să nu știți care ar putea fi cauza. Dacă până acum nu ați crezut în rolul feng shui-ului, aflați că vă poate ajuta în dragoste prin anumite sfaturi benefice. Care sunt obiectele interzise în dormitor, conform regulilor feng shui?

Obiecte care sunt interzise în dormitor

Pentru a desluși tainele feng-shui-ului, astrologul Nicoleta Ghiriș ne oferă câteva sfaturi utile pentru a îmbunătăți relația de cuplu, în cazul în care simțiți în ultima perioadă că stresul și neînțelegerile vă copleșesc.

Nicoleta Ghiriș este specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a explicat, pentru DC NEWS, care sunt obiectele care nu au ce căuta în dormitor, dacă vrei să ai noroc în dragoste.

„În primul rând, trebuie să păstrăm dormitorul matrimonial ferit de oglinzi și plante, fără elemente ce aduc energie Yang într-un spațiu Yin, televizorul, muzica puternică, calculator etc, sunt nedorite. În dormitor nu stau remedii tibetane de putere, decât cele de sănătate și iubire.

„Contactați mai întâi un astrolog în metafizică chineză și apoi încercați să amenajați spațiul vostru în funcție și de cine sunteți voi, dar și ținând cont de harta astrologică a partenerului de viață”, a explicat Nicoleta Ghiriș pentru DC News.

Sfaturi prețioase Feng Shui, utile pentru viața amoroasă

„În ceea ce privește gesturile, este bine de știut că arta Feng-Shui are la bază mai ales bunul simț. Așa că gesturile care să aducă mereu bunăstare în relații sunt cele ce vorbesc despre grija pe care o purtăm unul față de celălalt și mai ales demonstrarea afecțiunii”, ne face să înțelegem importanţa armoniei în relație, astrologul Nicoleta Ghiriș.

Importanţa sănătății noastre depinde în mare parte de noi înșine. Sângele este liantul dintre oameni, cer și pământ, iar sănătatea noastră se reflectă în capacitatea de a reuși lucrurile pe care noi ni le propunem.

„De asemenea, pentru a păstra sincronicitatea între cer, pământ și om, strămoșii chinezi înțelegeau importanța sângelui, considerându-l că funcționează că o antena și cu cât îl păstrăm mai sănătos, cu atât avem capacitatea de a atrage șansa în orice, chiar și în relații”, a declarat Nicoleta Ghiriș.

Dacă practicanții de yoga folosesc anumite mișcări de unduire și mișcări ale corpului pentru a se armoniza și a ajunge la o stare de meditație perfectă, Feng Shui-ul este și el un stil ce sugerează că mișcarea și sportul sunt foarte importante. Beneficiile asupra sănătății și punerea sângelui în mișcare sunt câteva dintre cele mai importante lucruri, când vine vorba de acest stil de viață.

„Astfel, pentru a păstra și menține o corectă curgere a energiei interioare, așa numitul Qi, erau de părere că, pe lângă o bună conduită a ingerării lente a mâncării, sportul practicat și respirația corectă, pot fi câteva din ingredientele pentru a atrage șansa în viața noastră”, a adăugat specialistul feng-shui.

„În cadrul familiei există credința că suntem conectați între noi prin intermediul sângelui, cunoaștem cu toții expresia ”sângele apă nu se face“, dar și prin intermediul energiei Qi. Astfel, aceștia gândeau că în momentul în care noi avem grijă de cei din familie, atunci avem grijă implicit de Qi-ul nostrum” a mai menţionat, Nicoleta Ghiriș.

Așadar, specialistul ne face să înțelegem că unitatea familiei ne îmbunătățește viața și ne face să ne simțim foarte bine. Atâta timp cât există armonie în familie, nimic rău nu se poate abate asupra noastră!

De multe ori am auzit discutându-se despre energia pe care o preia haina pe care o purtăm, locul unde ne așezăm, casă unde locuim. Toate lucrurile preiau din energia noastră și implicit ne-o oferă pe a lor. De aceea este bine să locuim, să vizităm locuri, care ne fac să ne simțim bine. Dacă apelăm la simțurile noastre, vom obține informația că un anumit loc e benefic și altul nu, având astfel acces la Qi-ul locului respectiv.