Home » Life & Style » Reguli simple de feng shui pentru a atrage dragostea. În ce culori e bine să-ți amenajezi dormitorul

Reguli simple de feng shui pentru a atrage dragostea. În ce culori e bine să-ți amenajezi dormitorul

Cojocaru Cristian / 09.10.2021, 15:57
Reguli simple de feng shui pentru a atrage dragostea. În ce culori e bine să-ți amenajezi dormitorul

Feng Shui reprezintă o tehnică asiatică și provine din China. Aceasta are la bază găsirea echilibrului energiei vitale pe baza distribuției și orientării spațiilor în care o persoană trăiește și lucrează. Află ce reguli simple de Feng Shui trebuie să urmezi pentru a atrage dragostea dar și care sunt culorile potrivite pentru dormitorul tău.

Ce este Feng Shui și ce reguli simple trebuie să urmezi

În ultimii ani, Feng Shui a căpătat o popularitate to mai mare, iar tot mai multe persoane se alătură acestei tendințe, afirmând că vine la pachet cu foarte multe benficii. Feng Shui este un sistem chinezesc de a echilibra mediul fizic din jurul nostru pentru pace, bunăstare și armonie. Numele în sine înseamnă ”vânt și apă” și reprezintă cele două elemente ale fluxului.

Cei care practică Feng Shui consideră că spațiul de locuit are o anumită energie care se numește ”chi”. Astfel, modul cum aranjăm obiecte din jurul nostru ne poate influența viața de zi cu zi. Potrivit unui studiu, dormitoarele care folosesc principiile acestei tehnici îmbunătățesc calitatea somnului.

Dormitorul reprezintă cea mai importantă încăpere în filosofia Feng Shui. Acolo este locul unde petrecem cea mai mare parte din timp, fiind todoată și o zonă intimă. Acolo este și locul unde ne odihnim, astfel că în acele momente, ne aflăm într-o stare pasivă, iar energiile dormitorului ne pot afecta. În acest sens, sunt câteva culori pe care le putem alege pentru dormitorul nostru.

Cele mai bune culori pentru camera de dormit depind de la o persoană la cealaltă. Astfel, pasiunea este redată prin roșu, iar culorile de pământ sau celel neutre oferă relaxarea de care avem nevoie. În cazul vitalității și a vindecării se recomandă culoarea albastră sau cea verde. Rozul și piersica sunt culori care vor atrage un partener.

reguli feng shui
Alege culorile in dormitor in functie de persoanlitatea ta

Câteva reguli de urmat pentru a avea noroc în dragoste

Pentru a beneficia de noroc în dragoste, sunt câteva reguli pe care, dacă le urmezi, ai putea obține beneficii reale, toate bazate pe filosofia Feng Shui.

Ușa larg deschisă la dormitor

Păstrează ușa la dormitor larg deschisă. În acest fel, vei putea găsi soluții ca obiectele să fie depozitate cât mai bine, iar deasupra ușii pot fixa o sferă de cristal.

Draperii la ferestre

Dacă în timpul zilei draperiile sunt strânse, astfel că permiți luminii naturale să intre în casă, pe timpul nopții trage-le pentru a avea o senzație de intimitate și siguranță. Acestea trebuie să fie din in, bumbac sau mătase, având în vedere că în cultura Feng Shui se recomandă materialele naturale.

Două fotolii în dormitor

Utilizează două fotolii în dormitor, iar în cazul în care spațiul din cameră nu îți permite acest lucru, aplică două pernuțe decorative colorate. În filosofia Feng Shui, culoarea roz reprezintă iubirea, în timp ce bujorul este floarea iubirii.

Locul televizorului nu este în dormitor

În cazul în care ai un televizor în cameră, ideal ar fi să-l muți, iar acest lucru pentru că în loc să privești propria poveste de dragoste, o vei privi pe cea a altora, de la televizor. În cazul persoanelor singure, acestea pot avea parte de ghinion din cauza faptului că visează la o iubire demnă de cinematografie.

Nu decora dormitorul cu oglinzi

Legendele spun că oglinzile aduc ghinion și infidelitate în relație, astfel că aceste obiecte nu sunt recomandate pentru  a fi păstrate în dormitor.

Orientează patul în așa fel încât poți vedea ușa camerei

Așează patul în cameră în așa fel încât să poți privi ușa camerei dar să nu fie orientat cu picioarele înspre ușă pentru că, se spune că această poziție a patului poate aduce un somn tulburat sau chiar boală.

Patul trebuie să fie prevăzut cu saltea dublă și o tăblie solidă

Tăblia solidă, lipită de perete și salteaua dublă ar trebui să fie două dintre elementele necesare ale patului tău. Respectând această regulă, vei anula energetic linia care ar despărți partenerii în cazul în care ai avea două saltele lipite.

Fără fotografii ale copiilor sau părinților în dormitor

Decorează-ți dormitorul cu fotografii cu tine și partnerul de viață. Totodată, poți opta pentru tablouri cu imagini romantice, cupluri fericite și peisaje spectaculoase.