Home » Life & Style » Program Black Friday 2021 la Media Galaxy, Flanco sau PC Garage. Când începe și cât durează

Program Black Friday 2021 la Media Galaxy, Flanco sau PC Garage. Când începe și cât durează

Cojocaru Cristian / 09.11.2021, 12:18
Program Black Friday 2021 la Media Galaxy, Flanco sau PC Garage. Când începe și cât durează

Cele mai mari magazine au dat deja startul celui mai mare eveniment de reduceri, Black Friday 2021, în timp ce altele se află pe ultima sută de metri cu pregătirile. Află care este perioada în care va fi derulată campania pentru fiecare magazin în parte.

Când începe Black Friday 2021

În luna noiembrie a fiecărui an are loc Black Friday, astfel că în acest an, campania pornește cu două săptămâni mai devreme decât SUA, acolo de unde a pornit această ”tradiție” a reducerilor. Marile magazine își așteaptă deja clienții să beneficieze de cele mai bune reduceri din an, în timp ce altele se pregătesc intens pentru Vinerea Neagră.

Unul dintre cei mai mari retaileri din România, eMAG urmează să dea startul reducerilor în data de 12 noiembrie. Data adoptată de magazin este similară cu cea în cazul celorlalți retaileri. Una dintre întrebările pe care și le pun cumpărătorii face referire la ora la care va începe evenimentul.

Anul trecut spre exemplu, eMAG a lansat Black Friday la ora 07:37, astfel că această oră poate fi un bun reper pentru toți cei care doresc să beneficieze de produse reduse. În ceea ce privește reducerile retailerului, acesta a suplimentat stocul și aproximativ 4,5 milioane de produse vor fi vândute la un preț mai mic, din ofertă făcând parte jucăriile, mobila, electronicele și electrocasnicele și nu numai.

În cazul magazinului Altex, acesta și-a început deja perioada de reduceri și durează o lună de zile. Astfel, în perioada 28 octombrie – 24 noiembrie, magazinul oferă reduceri de până la 50% la produsele pe care le comercializează. Pentru F64 și Quickmobile, data pentru Black Friday nu a fost încă anunțată. Cei care doresc să afle când va începe ziua reducerilor în cazul unuia dintre cei mai mari retaileri de pe piață în domeniul foto/video, F64, vor trebui să se aboneze la newsletter-ul acestora.

black friday 2021
Magazinele de haine se pregates, de asemenea, de reduceri substantiale

Black Friday în industria fashion

Magazinele precum Flanco, PC Garage sau Media Galaxy au început deja reducerile care se află sub titlul de Black Friday. Tot în aceeași perioadă, lanțurile de magazine Carrefour sau Auchan obișnuiesc să lanseze mai multe produse la reducere. În cazul retailerului Flanco, aceștia își desfășoară campania de reduceri în perioada 22 octombrie – 30 noiembrie 2021, astfel că beneficiază de una dintre cele mai lungi perioade cu prețuri mici.

Cumpărătorii pot achiziționa deja nenumărate produse care vin cu oferte speciale.  Indiferent că vorbim despre electrocasnice mici sau mari, telefoane mobile sau laptopuri, beneficiază de reduceri de până la 80%. Pentru cei pasionați de modă, trens&fashion, aceștia ar trebui să știe, de asemenea, când începe Vinerea Neagră în cadrul magazinelor Fashion Days și About You sau Inditex.

Inditex este unul dintre cele mai mari companii care deține Zara, Bershka, Pull&Bear, Massimo Dutti, Uterque, Zara Home, Stradivarius și la rândul lor vor veni cu reduceri substanțiale în magazin. De asemenea, New Yorker, C&A, About You și Fashion Days se alătură evenimentului. În cazul Fashin Days, acesta va da startul reducerilor începând cu data de 10 noiembrie, fiind lider al pieței de fashion online. Așadar, ține cont de aceste date pentru a putea beneficia de cele mai bune reduceri ale anului, în cadrul celor mai mari magazine din România.