Home » Life & Style » Putin, declarație incredibilă despre fosta soție. Semnul care a prevestit divorțul dintre cei doi

Putin, declarație incredibilă despre fosta soție. Semnul care a prevestit divorțul dintre cei doi

Voicu Costin / 12.06.2022, 11:12
Putin, declarație incredibilă despre fosta soție. Semnul care a prevestit divorțul dintre cei doi

Liudmila Aleksandrova Ocheretnaia l-a cunoscut pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin la Leningrad. Cei doi s-au căsătorit în anul 1983, iar în 2013 au anunțat public că vor divorța. Atunci, cuplul anunța că decizia a fost una reciprocă, ei având împreună două fiice, respectiv Mariya și Ekaterina. Liudmila a studiat filologia la Universitatea din St. Petersburg. După efectuarea studiior a lucrat ca stewardesă la Kaliningrad și apoi ca profesoară de limbi străine. Ce declara Putin despre fosta sa soţie?

Declarațiile lui Vladimir Putin la adresa fostei soții

„Când oamenii merg prea departe, ei fac asta nu pentru că sunt puternici, ci pentru că sunt slabi. Dar poate că slăbiciunea nu e cel mai mare defect al femeilor…”, declara Vladimir Putin într-un interviu.

Cu câțiva ani buni înainte de-a cuceri Kremlinul, pe la mijlocul anilor ’90, Putin a făcut câteva remarci la adresa soția sale, Liudmila.

„Oricine reușește să trăiască măcar două săptămâni cu Liudmila, merită o statuie”, reprezintă un citat scris de Oleg Blotsky, în cartea sa, „Vladimir Putin: The Road to Power”.

În iunie 2013, președintele rus a anunțat decizia cuplului de-a divorța. Despărțirea oficială a avut loc chiar în acel an. În aprilie, Putin s-a grăbit să spună că nu exclude un al doilea mariaj, deși până în prezent nu s-a întâmplat acest lucru:

„În primul rând, vreau s-o văd pe fosta mea soție, Liudmila, căsătorită, apoi eu am grijă și de mine”.

Despre viața privată a președintelui Rusiei se știu foarte puține lucruri, dar fosta soția a acestuia, Liudmila, a avut curajul să vorbească despre viața de cuplu. Chiar dacă Putin a ieșit de câteva ori în public și a făcut declarații ofensatoare la adresa soției sale, nici aceasta nu s-a lăsat mai prejos și a făcut unele afirmaţii șocante cu privire la identitatea bărbatului cu care are și două fiice.

Declarații șocante venite de la fosta soție a lui Vladimir Putin

În cadrul unui interviu care a avut loc cu mai mulți ani în urmă, fosta soție a lui Vladimir Putin declara că fostul ei soț este decedat de ceva vreme. Liudmila spunea că la conducerea Kremlinului se află o sosie a fostului soț. Ludmila a mai spus tot atunci că viața alături de Vladimir Putin a fost un adevărat infern, având în vedere că pentru ea a fost ca și cum ar fi fost prizonieră.

De asemenea, atunci avea și anumite temeri cu privire la viața sa și a fiicelor sale, crezând că este în pericol. La un moment dat, Putin ar fi stat de vorbă cu fiicele sale, iar apoi a dispărut fără a se mai întoarce acasă. Ludmila a povestit că după dispariția liderului de la Kremlin, ea s-ar fi confruntat cu amenințări, casa i-ar fi fost răvășită și totodată agenții au controlat casa, spunându-i că trebuie să păstreze liniştea dacă nu vrea să moară.

Tot ea ar mai fi declarat și că soțul ei întreținea relații exatraconjugale în acea perioadă cu alte femei. Pe de altă parte, conform declarației de divorț, decizia a fost comună. După separarea de Putin, Liudmila s-a stabilit în Franța, acolo unde și-a refăcut viața alături de Artur Oceretnîi, un om de afaceri care activează în cadrul unei importante agenții de organizare de evenimente.