Home » Life & Style » Sam Smith, mărturisire uluitoare. Celebrul artist își dorește copii până la vârsta de 35 de ani. „Vreau să fiu mamă”

Sam Smith, mărturisire uluitoare. Celebrul artist își dorește copii până la vârsta de 35 de ani. „Vreau să fiu mamă”

Bucur Ioana / 29.10.2020, 16:58

Sam Smith vrea să fie mamă. Nu e nicio eroare! Sam Smith, bărbat, a declarat că se simte pregătit să devină mamă în viitorul apropiat. Mărturisirile incredibile ale artistului au făcut înconjurul lumii.

Sam Smith vrea să fie mamă înainte să împlinească vârsta de 35 de ani 

Cântărețul Sam Smith, care a dezvăluit că nu se consideră nici bărat, nici femeie, el refuzând, de fapt, să accepte existența a doar două identități sexuale, a dezvăluit că vrea să fie mamă în viitorul apropiat. În același interviu, artistul a mărturisit că „vănătoarea de iubiți este extenuantă”.

„Vreau să am copii. Vreau tot. Vreau să îmi văd micuții crescând, vreau să mă joc cu ei și să stau în fiecare zi cu ei. Vreau să fiu mamă”, a spus Sam Smith, care are 28 de ani.

Sam Smith nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie
Sam Smith nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie

Dar nu acum! Sam Smith a mai spus că până la împlinirea vârstei de 35 de ani, se va dedica total carierei sale. Câștigător al premiilor Grammy și Oscar, Sam Smith își dorește să nu își crească singur copiii.

„Familia va trebui să aștepte. Mai am multe de spus și de transmis prin muzica mea. Sunt o persoană ambițioasă, nu am gânduri de retragere în momentul ăsta. Mă simt mimunat când urc pe scenă și văd mii de oameni în fața mea”, a mai spus Sam Smith.

Sam Smith nu a avut noroc în dragoste. Despărțirea din 2018 a lăsat urme adânci în sufletul artistului

Din nefericire, succesul profesional nu aduce o viața personală fericită, cel puțin, nu în cazul lui Sam Smith. Artistul a fost devastat după ce s-a despărțit, în anul 2018, de actorul Brandon Flynn, cunoscut pentru rolul jucat în serialul „13 Reasons Why” produs de Netflix. În urmă cu câteva luni, Sam Smith a fost fotografiat sărutându-se pasional, în plină stradă, cu designerul de mobilă Francois Rossi. Acum, artistul a dezvăluit că este, din nou, singur.

„Nu știu ce trebuie să fac, dar sunt în stare să depun orice efort ca să îmi găsesc un iubit, dar pur și simplu nu cred că mai există cineva pentru mine în Londra. Credeți-mă, am căutat peste tot! Sunt într-o continua căutare de ani de zile, ma simt extenuate”, a spus artistul.

Artistul nu a avut noroc în dragoste
Artistul nu a avut noroc în dragoste

Acceptarea oamenilor din jur, victoria de care este cel mai mândru

Sam Smith și-a șocat fanii de mai multe ori: anunțul că este homosexual, apoi faptul că nu simte că se potrivește în definițiile pe care le consideră învechite cu privire la identitatea sexuală. Sam Smith spune că nu este nici bărbat, nici femeie și cere oamenilor să i se adreseze folosind pronumele „they”, care nu are gen.

„Mereu m-am simțit așa. Singurul lucru care s-a schimbat este pronumele pe care îl folosesc. A fost momentul în care viața mea a luat-o razna. A durat mult până am fost acceptat așa cum sunt, de fapt. Au fost multe momente stânjenitoare. Am observat că oamenilor nu le place deloc să își dea seama că au greșit. În interviuri, în discuții normale, s-a întâmplat de multe ori ca cineva să mi se adreseze greșit, apoi să realizeze. Conversația cam moare din acel punct…”, a povestit Sam Smith.

Noul album semnat Sam Smith, „Love Goes”, va fi lansat pe 30 octombrie.