Home » Life & Style » Știri mondene » Secretele actriței Jessica Alba ies la iveală. Cum reușește să-și păstreze silueta, în sânul unei familii supraponderale

Secretele actriței Jessica Alba ies la iveală. Cum reușește să-și păstreze silueta, în sânul unei familii supraponderale

Ileana Mladinoiu / 28.10.2020, 16:39
Secretele actriței Jessica Alba ies la iveală. Cum reușește să-și păstreze silueta, în sânul unei familii supraponderale

Pierderea kilogramelor starurilor este un secret pe care foarte puține dintre ele sunt de acord să-l dezvăluie. Indiferent unde le vedem, la televizor, pe ecranele cinematografelor ori pozând pe covorul roșu la diferite gale, nu încetează să ne fascineze cu prezența lor carismatică și silueta de invidiat. Jessica Alba ne-a oferit însă câteva ponturi pentru a pierde în greutate.

Care sunt secretele actriței Jessica Alba pentru a se menține în formă

Suntem convinși că este nevoie de mult efort pentru a arăta precum celebritățile și, din moment ce sunt persoane publice, nu își pot permite să nu aibă grijă de aspectul fizic. În mare măsură, cariera lor artistică depinde de felul în care se prezintă. Pe lângă haine, păr și machiaj, vedetele trebuie să acorde mare atenție greutății.

Nu este de mirare că starurile de la Hollywood au propriile secrete când se aduce în discuție silueta suplă. Își stabilesc un program sănătos ce poate varia de la antrenamente intense până la mese bine planificate.

Desemnată de către revista FHM, în 2007, cea mai sexy femeie din lume, câștigătoare  a multe premii de interpretare, printre care Premiul pentru cea mai bună actriță aleasă de către tineri, și apoi o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul său din serialul Dark Angel, actrița americană Jessica Alba, după ce a născut, a slăbit rapid 11 kilograme.

Tânăra mamă a trei copii susține în revista Elle că a folosit centura de slăbit pentru a-și recâștiga silueta, mai ales după sarcină. Jessica Alba a avut această idee de la o prietenă de-a ei care a folosit centura elastică la doar 8 săptămâni după naștere.

Jessica Alba este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood
Jessica Alba este una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood

Jessica Alba ne împartășeste căteva trucuri pentru a pierde în greutate

Despre perioada dinainte de a fi mamă, una dintre  prietenele sale declară că actrița a urmat o dietă de la vârsta de 12 ani. De atunci și până în prezent, Jessica Alba își gătește propriile mese sănătoase. Dimineața, preferă să mănânce omlete din albușuri de ou și fructe, în timp ce la prânz, se bucură de salate mixte făcute din castraveți, roșii și oțet.

Însăși Jessica Alba a mărturisit: „Toată lumea din familia mea este supraponderală sau obeză. Am vrut să fiu într-o formă mai bună, așa că am început să gătesc pentru mine de când aveam 12 ani. Când iau micul dejun,  mănânc  o omletă din albuș de ou și fructe sau brânză de vaci cu o piersică”.

În timpul zilei, consumă niște fructe uscate sau ciocolată congelată sau iaurt de căpșuni. Nu mănâncă deserturi sau pâine. „Am renunțat aproape total la mâncarea procesată mecanic, la sare, zahăr, dulciuri și definitiv la fast food. Dar viciul meu, plăcerea mea vinovată de la care nu pot să mă abțin, este brânza. Mănânc orice fel de sortiment, efectiv o ador. Nu aș putea trăi fără branza!”, spune vedeta, potrivit slabsaugras.ro.

Vorbind de antrenamentele sale, Jessica explică: „Încerc să mă antrenez între 45 și 60 de minute în fiecare zi. Încep pe banda de alergat sau pe antrenorul eliptic timp de 10 până la 15 minute pentru a-mi obține ritmul cardiac până la 180 bătăi pe minut. Când fac mișcare, am mai multă energie și mă simt bine în pielea mea”.

Tânăra actriță practică cel puțin o oră de sală de trei ori pe săptămână. Jessica Alba își exercită în principal antrenamentul cu greutăți (brațe și coapse).