Home » Life & Style » Sex oral contra voturi pentru Hillary Clinton – oferta „politică” a Madonnei

Sex oral contra voturi pentru Hillary Clinton – oferta „politică” a Madonnei

Ionel Palade / 20.10.2016, 11:44
Sex oral contra voturi pentru Hillary Clinton – oferta „politică” a Madonnei

Sex oral contra voturi în favoarea candidatului democrat la alegerile prezidenţiale din Statele Unite – aceasta este oferta pe care a făcut-o, în glumă, celebra cântăreaţă Madonna.

Vedeta a spus că este dispusă să ofere sex oral contra voturi oricărei persoane care o va susţine pe Hillary Clinton, scrie independent.co.uk, citat de news.ro.

În discursul introductiv pe care l-a rostit înainte de intrarea în scenă a actriţei de comedie Amy Schumer, pentru un show de stand-up comedy la Madison Square Garden din New York, Madonna a făcut, în glumă, invitaţia: „Un singur lucru vă mai spun înainte de a invita pe scenă acest geniu al comediei: dacă veţi vota pentru Hillary Clinton, vă voi face sex oral – şi mă pricep la asta”.

De altfel, vedeta nu şi-a ascuns niciodată preferinţele politice, cu vederi de stânga, în multe cazuri ea stârnind nenumărate controverse din acest motiv.

La alegerile anterioare din SUA, de acum patru ani, în calitate de susţinătoare fidelă a lui Barack Obama, le-a cerut spectatorilor săi să voteze pentru ”un musulman de culoare”. ”Aţi face bine să votaţi cu toţii pentru Obama, OK? Suntem împreună la bine şi la rău, nu-i aşa? Avem un musulman de culoare la Casa Albă. Asta e o treabă extraordinară”, le-a cerut vedeta fanilor, declarându-se încântată de declaraţia lui Barack Obama în privinţa drepturilor comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender).

Ceva mai târziu, vedeta a precizat că aceasta a fost o glumă, ca reacţie la criticile primite după remarca sa incorectă privind religia preşedintelui american. ”Da, ştiu că Obama nu e musulman, dar mai ştiu şi că foarte mulţi oameni din această ţară cred că el este musulman”, a spus Madonna. ”Nu-mi pasă care este religia lui Obama – nimănui din America nu ar trebui să îi pese de asta”, a mai precizat artista.

Sursa foto: en.wikipedia.org