Home » Life & Style » Știri mondene » 5 vedete care se îmbracă simplu – adevărate exemple de decență

5 vedete care se îmbracă simplu – adevărate exemple de decență

Pană Emanuela / 24.01.2021, 08:50

Cu toții am auzit expresia „Less is more“, iar unele vedete din showbiz-ul românesc chiar par a se ghida după ea. Se spune că stilul este o calitate cu care te naști, astfel că nu este de mirare de ce unele dintre reprezentantele sexului frumos arată senzațional fie și într-un tricou și o pereche de blugi.

Vedete care se îmbracă simplu

Stilul unei persoane nu ține de mărimea dressingului sau de eticheta hainelor pe care le cumperi, ci de capacitatea de a le pune împreună, astfel încât rezultatul final să fie unul armonios. Tot la capitolul stil trebuie să menționăm și atutudinea, care le îmbracă pe vedetele din lista de mai jos mai bine decât o fac piesele vestimentare. După cum spunea chiar Coco Chanel, femeia care a revoluţionat moda: „Simplitatea este cheia adevăratei eleganţe“, iar unele dintre vedetele noastre au asimilat informația.

Andreea Raicu este una dintre vedetele care știu să se îmbrace, aparițiile ei fiind simple, dar impecabile. Ea nu a căutat niciodată să șocheze prin alegerile sale vestimentare, adoptând un stil rafinat și decent. De cele mai multe ori optează pentru ținute casual, iar în ceea ce privește accesoriile, vedeta migrează spre cele de efect, care îi scot ținutele din anonimat.

O altă vedetă TV care reușește să îmbine naturalețea cu rafinamentul și nu dă greș când vine vorba de stil este Malvina Cservenschi. Aceasta a investit în piese de calitate, simple, dar care nu se vor demoda niciodată.

Am căutat ca întotdeauna în garderoba mea să se îmbine perfect naturaleţea, simplitatea şi rafinamentul. Dacă pleci de la nişte reguli de bază şi apoi îţi laşi imaginaţia liberă poţi ajunge să dobândeşti un stil particular, care să te definească. Îmi place ca hainele pe care le port să-mi evidenţieze feminitatea, să-mi confere distincţie şi să-mi lase impresia că sunt cea mai frumoasă femeie atunci când le port“, declara ea.

Citește și: Vedete care nu cred în căsătorie. Top 14 staruri care vor să fie libere ca pasările cerului

5 adevărate exemple de decență

Când vine vorba de haine, Mihaela Rădulescu este deja fashion icon. Vedeta TV se numără printre puținele din peisajul autohton care pot adopta orice stil vestimentar și să arate excepțional. Ea trece cu o naturalețe aparte de la bocanci și pantaloni din piele, la rochii mulate și pantofi cu toc, foarte înalți. Cu toate acestea, stilul de zi cu zi al divei este unul casual – din garderoba ei nu lipsesc jeanşii, tricourile, vestele şi converşii.

Vedete care se îmbracă simplu: less is more
Vedete care se îmbracă simplu: less is more

Când spunem Olivia Steer, spunem feminitate la superlativ. De-a lungul anilor, soția lui Andi Moisescu a adoptat un stil cuminte, feminin, care i se potrivește de minune. Preferatele Oliviei sunt de departe rochiile lungi și vaporoase, pe care le îmbracă mai mereu la evenimente mondene. În viața de zi cu zi, însă, aceasta optează pentru un stil casual (jeanşi, tricouri şi balerini).

Următoarea vedetă din listă a crescut, practic, sub ochii telespectatorilor, lansându-se în televiziune de când era fetiță și purta codițe cu fundițe. Da! Este vorba despre Dana Rogoz, un alt exemplu de adevărată decență. În prezent, actrița are un stil simplu, atractiv și plin de viață.