Home » Life & Style » Știri mondene » 9 staruri care au devenit bunici de tineri. Au ajuns să aibă nepoți de la o vârstă fragedă

9 staruri care au devenit bunici de tineri. Au ajuns să aibă nepoți de la o vârstă fragedă

Manolică Anca / 06.05.2022, 12:17
9 staruri care au devenit bunici de tineri. Au ajuns să aibă nepoți de la o vârstă fragedă

Având în vedere numărul tot mai mare de părinți și bunici uimitor de tineri din jur, celebritățile nu sunt o excepție. Unele dintre cele influente nume din industrie s-au acomodat total cu rolul lor de bunici și au grijă cu mândrie de adorabilii lor nepoți, dovedind că nu este niciodată prea devreme sau prea târziu să fii binecuvântat cu un bebeluș.

Celebrități care au devenit bunici de tineri

A deveni părinte este probabil cel mai important moment din viața unei persoane, dar și a deveni bunic este, de asemenea, un moment care îți schimbă viața. Părinții devin bunici în toate etapele diferite ale vieții lor și nu este nici mai mult, nici mai puțin emoționant, indiferent de vârsta la care se întâmplă acel moment special. Iată unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood care sunt bunici tineri, dar foarte iubitori și grijulii.

1. Whoopi Goldberg

Îndrăgita actriță a devenit bunică la doar 34 de ani, pentru ca la 58 de ani să devină străbunică, atunci când nepoata acesteia, Amarah Dean, a născut o fetiță la vârsta de 25 de ani.

2. Pierce Brosnan

Pierce Brosnan este un alt actor care a devenit bunic devreme în viață, datorită fiicei sale adoptive Charlotte. Fostul star James Bond a devenit bunic pentru prima dată la vârsta de 44 de ani.

3. Celebrități care au devenit bunici de tineri. Charlie Sheen

Unul dintre cei mai cunoscuți băieți răi de la Hollywood avea doar 47 de ani când a devenit bunic. Fiica sa Cassandra avea 28 de ani atunci când a adus pe lume primul copil, fiica Luna, cu soțul ei, în 2013.

4. Kiefer Sutherland

Actorul Kiefer Sutherland a devenit bunic la frageda vârstă de 38 de ani, când fiica sa vitregă, Michelle Kath Sinclair, a adus pe lume un fiu. Acum el are doi nepoți și spune că îl țin ocupat, lucru ce îl bucură extrem de mult.

Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland

5. Jim Carrey

Jim Carrey este una dintre acele celebrități care a fost un tată tânăr și, la rândul său, un bunic tânăr! Actorul și comediantul canadian și-a întâmpinat singurul copil, fiica Jane, când avea doar 25 de ani. Jane avea 22 de ani când ea și soțul ei de atunci, Alex Santana, au aflat că așteaptă un băiat, în 2010. Jackson Riley Santana s-a născut pe 26 februarie 2010, când Carrey avea doar 47 de ani.

6. Celebrități care au devenit bunici de tineri. Tamra Judge

Tamra Judge este o altă gospodină de la Real Housewife care a devenit o adevărată bunică înainte de vârsta de 50 de ani. Tamra avea doar 46 de ani când a anunțat că fiul ei cel mare, Ryan Vieth, va avea un copil cu logodnica lui, Sarah Rodriguez.

7. Kris Jenner

Kris Jenner își ia rolul de bunică la fel de în serios ca și cariera ei și asta are sens din moment ce are un număr impresionant de 11 nepoți! Primul a apărut pe lume când Jenner avea doar 53 de ani.

8. June Shannon (Mama June)

Vedeta de reality-show care a devenit celebră pentru prima dată ca „Mama June”’ în serialul „Here Comes Honey Boo Boo” de la TLC a devenit bunică la doar 32 de ani. Fiica cea mare sa, Anna „Chickadee” Shannon, a născut-o pe „Baby Kaitlyn” în timpul primului sezon al emisiunii, când avea doar 18 ani.

9. Celebrități care au devenit bunici de tineri. NeNe Leakes

Poate că NeNe Leakes este încă o „Real Housewife of Atlanta”, dar este și bunică! Vedeta de reality-show a devenit bunică la vârsta de 44 de ani, când fiul ei, Bryson, și iubita lui, Ashley, i-au urat bun venit fiicei lor, Bri’asia.