Home » Life & Style » Știri mondene » Actrița Rebel Wilson, transformare spectaculoasă după ce a slăbit peste 30 de kg. Fanii nu au mai recunoscut-o! FOTO

Actrița Rebel Wilson, transformare spectaculoasă după ce a slăbit peste 30 de kg. Fanii nu au mai recunoscut-o! FOTO

Cojocaru Cristian / 28.08.2021, 14:23
Actrița Rebel Wilson, transformare spectaculoasă după ce a slăbit peste 30 de kg. Fanii nu au mai recunoscut-o! FOTO

Actrița Rebel Wilson a trecut printr-o transformare specaculoasă afirmând chiar pe pagina sa de Instagram faptul că anul trecut a fost Anul Sănătății pentru ea. Află drama prin care a trecut și ce a determinat-o să slăbească 30 de kilograme.

Rebel Wilson a trecut printr-o transformare uluitoare

Actrița australiană a hotărât să își schimbe total stilul de viață. Acest lucru a ajutat-o să slăbească aproximativ 30 de kilograme și consideră că unul dintre motive este faptul că mereu și-a dorit să fie mai sănătoasă.

„Am împlinit 40 de ani anul acesta și cred că ăsta a fost unul dintre motive. Întotdeauna mi-am dorit să fiu mai sănătoasă, dar simțeam că nu am timp pentru asta. Făceam mulți bani mulțumită kilogramelor în plus. Dar am decis ca în 2020 – anul sănătății – să mă schimb complet. Asta înseamnă nu doar fizic, ci și mintal”, scria Rebel pe contul său de Instagram la sfârșitul anului trecut.

Dat fiind faptul că a avut mai multe motive să aibă grijă de sănătatea ei și de aspectul său fizic, aceasta a reușit transformarea spectaculoasă. A ținut totodată să împărtășească acest lucru cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Astfel, în urmă cu o săptămână artista a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare cu un abdomen plat. Cu atât mai mult, actrița purta echipament sportiv, arătând că această activitate face parte din rutina ei.

Tot pe pagina sa de Instagram, Rebel a venit cu multe detalii despre transformarea sa menționând un alt lucru care face referire la sarcină. Astfel, din cauza kilogramelor în plus, șansele de a rămâne însărcinată erau foarte mici. Rebel a afirmat că atunci „Când am început să mă interesez de lucrurile care țin de fertilitate, doctorul mi-a spus că ‘ai avea șanse mai mari dacă ai fi mai sănătoasă”.

Deși spusele medicului au fost deranjante pe moment, actrița a luat aceste cuvinte în mod constructiv și au determinat-o să aibă și mai mare grijă de sănătatea ei.

„Am fost puțin deranjată. Credeam că, chiar dacă sunt mare, sunt destul de sănătoasă. Așa că de aici a început totul – dacă aș fi pierdut excesul de kilograme, aș fi avut șanse mai mari să îmi îngheț ovulele și ca acestea să aibă o calitate mai bună. La început nici măcar nu a fost despre mine, a fost despre ideea de a avea un mini-eu”, a mai spus aceasta.

rebel wilson
Rebel Wilson a reusit sa slabeasca impresionant, anul trecut fiind Anul Sanatatii pentru actrita

Drama prin carte trecea actrița

Australiana a dezvăluit faptul că în trecut, șefii de la Hollywood o plăteau cu bani mulți pentru a-și păstra numărul kilogramelor în plus: „Am avut un job și am fost plătită cu bani mulți pentru a nu slăbi, într-o perioadă în care îți puteai pierde ușor capul”. Totodată a menționat despre faptul că actorii ”plus-size” sunt tot mai greu de găsit în industria cinematografică.

Această cerere a producătorilor hollywoodieni au afectat-o din punct de vedere emoțional, dar se pare că nu au împiedicat-o pe actriță să urmeze ceea ce și-a propus.

Rebel Melanie Elizabeth Wilson este o actriță, comediant, scriitor, cântăreață și producător australian. Wilson a început să joace în serialul de comedie SBS Pizza între 2003 – 2007 și apoi și în 2019. Mai târziu, a jucat în serialul The Wedge în perioada 2006 – 2007. În 2008 a scris, produs și jucat în serialul muzical Bogan Pride. La scurt timp după ce s-a mutat în Statele Unite, a apărut în filmele Bridesmaids și A Few Best Men, ambele în 2011.

Dintre producțiile în care a apărut Rebel Wilson, putem enumera Struck by Lightning, Bachelorette, Pitch Perfect, producție care i-a adus premiul MTV Movie Award. În anul 2016 a apărut în filmele How to be Single și Grimsby. Totodată, actrița a scris și a jucat în Super Fun Night în anul 2013, iar primul rol principal l-a jucat în Isn’t It Romantic.  Pentru rolul lui Fraulein Rahm în filmul Jojo Rabbit, Wilson a fost nominalizată la Screen Actors Guild Awar.