Home » Life & Style » Știri mondene » Ce pasiuni neobișnuite au vedetele de la Hollywood. Și-ar fi dorit ca aceste lucruri să nu scape pe internet

Ce pasiuni neobișnuite au vedetele de la Hollywood. Și-ar fi dorit ca aceste lucruri să nu scape pe internet

Cojocaru Cristian / 23.08.2021, 14:57

Vedetele de la Hollywood sunt cunoscute datorită filmelor în care au jucat sau a melodiilor cunoscute la nivel mondial, însă puțini știu ce pasiuni neobișnuite au acestea. Bogați și celebri, își permit să își să își facă toate poftele dar și aibă pasiuni diferite, unele dintre ele chiar ciudate.

Pasiuni neobișnuite pe care vedetele de la Hollywood le-ar fi vrut să rămână secret

Indiferent că vorbim despre actori sau cântăreți, vedetele hollywodiene au diferite colecții impozante dar și pasiuni, unele dintre ele fiind destul de neobișnuite. Paparazzi sunt mereu pe urmele acestora, astfel că unele secrete au iești la iveală, suprinzându-și fanii care îi considerau fără de pată.

Julia Roberts, Ryan Gosling și David Arquette împart aceeași pasiune

Demnă mai mult de o bunicuță, pasiunea de a tricota este împărășită de cei trei actori. David Arquette a afirmat că a învățat meșteșugul tricotatului în copilărie, de la bunica lui. Acesta a devenit atât de bun în această artă încât, la un moment dat, a devenit coperta cărții ”Eșarfele celebrităților 2: Hollywood tricotează pentru a susținte cercetarea în domeniul cancerului la sân”.

Asemenea lui, și Julia Roberts deține această pasiune, fiind foarte pricepută în a tricota. Pentru ea, reprezintă o modalitate de a nu simți cum trece timpul pe platourile de filmare, totodată fiind și o metodă de relaxare pentru actrița care a apărut în nenumărate filme. Ryan Gosling, la rândul său este capabil să croșeteze, dezvăluind la un moment dat că a învățat să facă acest lucru pe plaourile de filmare. Acesta a recunoscut că, în accepțiunea sa, o zi perfectă este cea în care tricotează.

Colecția lui Katy Perry

Katy Perry face și ea parte din această listă, având în vedere că a sa colecție nu este una tocmai obișnuită. Frumoasa cântăreață adoră să se joace cu părul ei, astfel că nu este de mirare că deține o colecție cu păr ce aparține lui Miley Cyrus sau Taylor Swift. Deși pare înfiorător, după cum a declarat ea însăși, în același timp i se pare un lucru minunat.

Johnny Depp și ale sale păpuși

Deși colecțiile de păpuși este reprezentativă fetelor, unul dintre cei mai doriți actori de la Hollywood, Johnny Depp deține o astfel de colecție. Actorul este un mare fan al păpușilor Barbie, iar colecția a început ca un hobby alături de fiica sa. Când cei doi se jucau împreună, aceștia le atribuiau fiecărei păpuși o voce.

pasiuni neobișnuite hollywood
Angelia Jolie are o impresionanta colectie de pumnale

Latura întunecată a Angelinei Jolie

Una dintre cele mai cunoscute actrițe ale Hollywood-ului, Angelina Jolie, în ciuda frumuseții și rafinamentului de care dă dovadă, are o colecție care este în atinteză cu ale sale calități. Aceasta deține o colecție de pumnale, iar în anul 2008, mama sa i-a făcut cadou primul pumnal. Se pare că Maddox, fiul actriței a moștenit această pasiune.

Mike Tyson continuă să intre în curse

Alfat la pensie, Mike Tyson nu a putut să renunțe spiritul competitiv, astfel că acesta continuă cu un anumit tip de curse. Desigur, nu este vorba despre o competiție în ring ci despre cursele de porumbei. Fostul boxer participă la astfel de curse anual care au loc în Canada și se pare că ale sale păsări reușesc să îi aducă și premii. Acesta își pregătește minuțios păsările și speră ca acest curent să prindă amploare pe viitor.

Jennifer Garner se pricepe de minune și nu doar în bucătărie

Aceasta și câștigat notorietatea prin abiltățile sale în bucătărie însă ceea ce știu mai puțini, este faptul că vedeta se pricepe și la muzică. Astfel, instrumentul la care cântă este saxofon, iar în anul 2008 a reușit să o încânte pe Reese Witherspoon atunci când a apărut la aniversarea sa, cântând la saxofon și purtând o uniformă de fanfară.

Pasiunea lui Rod Stewart

Rod Stewart mai are o mare pasiune, în afară de muzică. Acesta a dezvoltat o dragoste pentru machetele de trenuri. La un moment dat, cunoscutul cântăreț a realizat chiar și un film despre o machetă de cale ferată care copiază întocmai Gara Centrală din New York, fiind la o scară de 1:87. Cu atât mai mult, atunci când se află în turnee, celebrul cântăreț mai închiriază o cameră la hotel, pentru trenurile sale pe care le ia peste tot cu el.