Home » Life & Style » Știri mondene » Afacerile fiicelor lui Gigi Becali. Cu ce se ocupă fetele patronului FCSB. S-au alăturat marilor investitori din România

Afacerile fiicelor lui Gigi Becali. Cu ce se ocupă fetele patronului FCSB. S-au alăturat marilor investitori din România

Alexandru Cazacu / 05.05.2022, 16:56

Fără îndoială, Gigi Becali este unui dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Latifundiarul din Pipera și soția sa Luminița au împreună trei fiice, iar ele sunt Teodora, Alexandra și Cristina. Dar cu ce se ocupă fetele patronului de la FCSB? Ei bine, acest lucru îl veți afla în rândurile de mai jos. Haideți să vedem ce afaceri au fiicele lui Gigi Becali.

Cine sunt și cu ce se ocupă fetele fiicele lui Gigi Becali

Atunci când vine vorba de fetele sale, Gigi Becali nu se uită la bani. De fapt, chiar el a declarat în mai multe interviuri că este foarte darnic cu copiii săi. Patronul FCSB le face toate poftele celor trei fiice ale sale, iar în schimb le cere doar un singur lucru, adică să meargă la biserică.

Teodora are 27 de ani și este cea mai mare dintre fiicele omului de afaceri. Ea este căsătorită din 2019 cu Mihai Mincu, împreună cu care are și are o fetiță. În ceea ce privește studiile, Teodora a făcut Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din Cadrul Academiei de Studii Economice. De asemenea, ea a obținut și un masterat în Administrarea Afacerilor.

Nu cu mult timp în urmă, Teodora și soțul său au început construcția primului lor ansamblu rezidențial major. Mai exact, este vorba despre 700 de apartamente și 50 de case. Acestea vor fi ridicate pe un teren amplasat în zona corporațiilor din Pipera, pe care l-au primit de la Gigi Becali, potrivit profit.ro.

„Am început proiectul de 50 de case și o să începem din iunie și blocurile. Acum facem organizarea de șantier. În paralel, facem recepția apartamentelor din MTM Residence, unde sunt vândute circa 90% dintre unități“, a spus Mihai Mincu.

Cu ce se ocupă fiicele lui Gigi Becali
Cu ce se ocupă fiicele lui Gigi Becali

Chiar și fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera a intrat pe piața imobiliară

Alexandra are 26 de ani și este fata cea mijlocie a patronului FCSB. Dintre fiicele lui Becali, se pare că ea este cea mai activă pe rețelele sociale. După cum se observă în fotografiile postate, se pare că Alexandrei Becali îi place să fie îmbrăcată la modă și circule la volanul unor mașini scumpe.

Recent, Alexandra a intrat și ea pe piața imobiliarelor, prin inițierea a trei ansambluri rezidențiale, cu un total de 500 de apartamente, scrie sursa citată. Așa se face că, cu aceste proiecte îndrăznețe, Teodora și Alexandra Becali s-au alăturat marilor investitori din România.

Mezina lui Becali, cea mai discretă din familie

Fiind cea mai discretă dintre cele trei fete ale lui Becali, despre Cristina nu se știu foarte multe lucruri. Cert este că are 21 de ani și are o mare pasiune pentru fotbal. Nu îi plac aparițiile în public, iar asta o demonstrează și faptul că atunci când a împlinit vârsta majoratului a sărbătorit într-un loc privat.

Gigi Becali și soția sa sunt împreună de mai bine de trei decenii. În timp ce patronul FCSB atrage de multe ori atenția presei, Luminița Becali este o fire foarte discretă.