Home » Life & Style » Știri mondene » Andreea Esca a spus clar. Cât vrea să mai stea la pupitrul știrilor de la Pro TV

Andreea Esca a spus clar. Cât vrea să mai stea la pupitrul știrilor de la Pro TV

Alexandru Cazacu / 15.04.2022, 14:29
Andreea Esca a spus clar. Cât vrea să mai stea la pupitrul știrilor de la Pro TV

Încă de primele apariții pe micile ecrane, Andreea Esca a intrat în inimile multor telespectatori români. În cadrul unui interviu, celebra prezentatoare de televiziune a vorbit despre familie și carieră, dar și despre planurile sale de Paște. Haideți să vedem câtă vreme ar vrea să mai stea Andreea Esca la pupitrul știrilor Pro TV.

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor de la Pro TV

Mulți dintre telespectatorii români abia așteaptă să vizioneze știrile prezentate de Andreea Esca. Într-un interviu pentru Ego.ro, celebra prezentatoare a explicat că, în ceea ce privește continuitatea carierei sale, nu există o limită de vârstă. În opinia sa, oricine poate continua o anumită profesie indiferent de vârstă, dacă există o serie de factori.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune.

De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”, a spus Andreea Esca, în exclusivitate, pentru Ego.ro.

Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor de la Pro TV
Cât vrea Andreea Esca să mai stea la pupitrul știrilor de la Pro TV

După cum bine știm, înainte de toate, Andreea Esca este mamă. Așadar, fiind întrebată ce reacție ar avea dacă fiica sa, Alexia, i-ar lua locul la pupitrul știrilor de la Pro TV, prezentatoarea a răspuns: „Locul este de dat pentru toată lumea întotdeauna, locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat”.

Ce spune Andreea Esca despre educația copiilor săi

Îndrăgita știristă are o familie superbă și fericită, așa că jurnaliștii Ego au vrut să afle cum le-a insuflat anumite valori copiilor săi. Ei bine, când vine vorba de educația copiilor, Andreea Esca este de părere că trebuie să fim exemplu cât mai bun posibil pentru aceștia, mai ales că, încă de la o vârstă fragedă, cei mici absorb tot ce se întâmplă în jurul lor.

„Cred că nu trebuie să faci nimic special, copiii cresc într-o familie, în care absorb ca un burete tot ce se întâmplă. Într-un fel, bănuiesc că foarte mulți dintre copii sunt ca tine. Nu este precum ai preda un curs despre cum trebuie să fii, ci doar să trăiești așa cum crezi că este mai bine, iar copiii care cresc lângă tine vor imita, într-un mod, felul tău de a fi, până la un moment dat, când, desigur, fiecare are personalitatea lui”, a mai spus prezentatoarea.

Își va petrece sărbătorile pascale alături de familie

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Esca a vorbit și despre cum își va petrece sărbătorile de Paște. Potrivit spuselor vedetei, în familia sa Paștele este sărbătorit de două ori, deoarece unii dintre apropiați sunt catolici, iar alții ortodocși.  În caz că nu știați deja acest lucru, tatăl Andreei este greco-catolic.

De asemenea, știrista de la Pro TV a menționat că se va bucura, alături de familie, de bucate specifice sărbătorilor pascale.