Home » Life & Style » Știri mondene » Artistul internațional care a lăudat-o pe Andra. Mesajul transmis public

Artistul internațional care a lăudat-o pe Andra. Mesajul transmis public

Manolică Anca / 19.02.2022, 13:15
Artistul internațional care a lăudat-o pe Andra. Mesajul transmis public

Andra este una dintre cele mai faimoase și apreciate artiste de la noi. Cu o cariera deosebită, plină de realizări atât pe plan muzical, cat și în televiziune, succesul său a depășit deja de ani buni hotarele țării. A bifat colaborări cu artiști renumiți de afară și recent, a fost remarcată și apreciată de un celebru cântăreț de origini spaniole. Despre cine este vorba.

Andra a fost lăudată de un celebru artist internațional

De-a lungul carierei sale, Andra a cucerit o lumea întreagă prin talentul și vocea sa unică. Piesele lansate de ea au ocupat mult timp topurile internaționale, bifând colaborări cu artiști din alte țări.

Cu ocazia zilei îndrăgostiților, Andra a fost invitată în studioul celor de la Radio Zu, pentru a încânta toți ascultătorii cu vocea sa deosebită. Aceasta a ales să interpreteze o melodie din repertoriul celebrului câtăreț spaniol Pablo Alborán, care în anul 2011 a obținut nu mai puțin de trei nominalizări la premiile Latin Grammy.

Momentul a fost distribuit de către Andra pe contul său de Instagram, ia răspunsul solistului nu a întârziat să apară. Acesta a distribuit și el videoclipul la Instastory și i-a mulțumit Andrei pentru pestația superbă. În mai puțin de 24 de ore de la publicarea momentului pe canalul de YouTube al postului de radio, clipul adunase deja peste 80.000 de vizualizări.

„Iubesc muzica, limba spaniolă și ador muzica lui Pablo Alborán. Astfel s-a născut acest cover: Solamente Tú! Un cântec dulce, ca o declarație de dragoste, chiar și dacă nu îi înțelegi versurile. Sper să vă placă și să sărbătoriți în continuare Ziua Îndrăgostiților!”, a scris Andra, în descrierea videoclipului, pe rețelele sociale.

Entuziasmată, Andra a dezvăluit că simte că lucrurile se așează în așa fel încât, într-o bună zi, va avea ocazia să îl întâlnească pe Pablo Alborán în persoană.

„Încep să cred că universul complotează ca într-o zi să îl întâlnesc pe Pablo Alborán! Iată ce bucurie mi-a făcut! A văzut coverul meu după piesa lui și nu doar că a repostat, dar mi-a și mulțumit! Și eu îi mulțumesc și este o inspirație!”, a scris Andra, pe Instagram, la secțiunea InstaStory.

Mesajul Andrei
Mesajul Andrei

Andra s-a declarat fana lui în mai multe rânduri

În mai 2015, solistul a avut concert și la Sala Palatului din Bucureşti. Desigur, Andra nu a putut lipsi de la eveniment, cu toate că era gravidă în șapte luni. Ea primise cadou de la soţul ei, Cătălin Măruţă, biletul pentru spectacol, o surpriză care a bucurat-o foarte mult.

De asemenea, și pe timpul carantinei, când au fost testați pozitiv cu noul coronavirus artista și-a încântat fanii cu celebra piesă „Solamente Tú”. Cum trebuiau să stea toți izolați, Măruța a intrat de acasă, în direct la emisiunea pe care o realizează. În acest context și-a făcut apariția în cadru și soția sa, telespectatorii putându-se bucura de prezența artistei, dar mai ales de vocea sa inconfundabilă. Andra a intrat în cadru fredonând piesa lui Pablo Alborán, pe care i-a dedicat-o iubitului ei soț.