Home » Life & Style » Știri mondene » 6 lucruri pe care sigur nu le știai despre Andra. Imagini de colecție cu una dintre cele mai iubite artiste din România, înainte și după celebritate

6 lucruri pe care sigur nu le știai despre Andra. Imagini de colecție cu una dintre cele mai iubite artiste din România, înainte și după celebritate

Manolică Anca / 23.08.2021, 13:57

Lucruri pe care sigur nu le știai despre Andra, una dintre cele mai faimoase artiste de la noi. Cu o cariera deosebită, plină de realizări atât pe plan muzical, cat și în televiziune, Andra a cucerit o lumea întreagă prin unicitatea sa. Imagini de colecție cu ea, înainte și după celebritate.

Tot ce nu știai despre cântăreața Andra

Talentul Andrei deja nu mai este un secret pentru nimeni, la fel și faptul că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin Măruță cu care are doi copii. Însă, există câteva lucruri despre artistă pe care s-ar putea să nu le știi. De exemplu, ce o leagă de Ami sau motivul pentru care a plecat de la Vocea României.

  • Andra era fan Mihaela Rădulescu în copilărie

Într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă, Andra a dezvăluit că Mihaela Rădulescu a fost o sursă de inspirație pentru ea în vremea copilăriei. Ele au ajuns să fie chiar colege de platou, în cadrul show-ului de talente de la PRO TV, Românii au Talent. De asemenea, le mai avea drept model pe: Laura Stoica, Madălina Manole și Monica Anghel.

  • Interpretează melodii pentru desene animate

Artista a fost rugată de către cei de la Turner Broadcasting System să interpreteze melodia de generic a serialului Muuu și Beee: Povești de la fermă.

Nunta Andra și Cătălin
Nunta Andra și Cătălin
  • Catalin Măruță a cucerit-o cu un buchet de trandafiri

La început, cei doi erau simplu amici. Însăși artista a mărturisit că nu a fost dragoste la prima vedere și că pentru o bună perioadă de vreme au fost doar prieteni. Ulterior, și-au dat seama că îi leagă foarte multe lucruri, iar relația lor a evoluat frumos. Cireașa de pe tort a fost atunci când Măruță i-a trimis un buchet mare de trandafiri înainte de a urca pe scena unui concet. Andra a spus că de atunci au devenit un cuplu.

  • Ami îi este recunoscătoare Andrei pentru tot ce a făcut pentru ea

Între Andra și Ami există o legătură strânsă de mai mulți ani de zile, despre care nu mulți fanii știu. În urmă cu mai bine de 11 ani, Ami a făcut parte din echipa Andrei. Ea a fost backing vocal, lucru care a ajutat-o enorm în cariera sa și a reprezentat un pas foarte important pentru viitorul său ca artistă.

Mai mult, ea a fost și Asistent Manager pentru Andra o vreme, până în momentul în care a decis că este timpul să meargă pe drumul ei și să urmeze propria carieră. Iar rezultatele s-au văzut în toți acești ani în care a devenit tot mai cunoascută și mai iubită. Însă, nu uită să îi mulțumească Andrei pentru perioada în care au colaborat, pentru că fără ea nu ar fi reușit să fie cine este astăzi.

Andra, alături de mama sa
Andra, alături de mama sa
  • La fiecare concert, o pune pe mama sa în spate de tot

Cântăreața are o relație extrem de specială cu mama sa, despre care spune că este icoana familiei. Artista îi este foarte recunoscătoare mamei sale pentru felul în care i-a educat pe frații săi, arătându-le mereu dragoste și ce înseamnă o familie unită și fericită. De asemenea, cântăreața a spus că emoțiile pe care mama sa i le transmite atunci când o vede la concerte o fac să plângă mereu. De aceea, la fiecare concert, o punea în spate de tot, pentru a nu o vedea.

  • De ce a plecat de la Vocea Romaniei

Andra a făcut parte din juriul emisiunii de la PRO TV, în sezonul opt, alături Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. Însă, după numai un sezon, a renunțat la scaunul de jurat pentru că, spune ea, nu a fost chiar ce și-a imaginat ea. Când a început proiectul știa ce presupunea formatul, însă, alte lucruri au deranjat-o.

A spus că nu se aștepta ca „înțepăturile” dintre antrenori să fie la ordinea zilei. Deși a mărturisit că a învățat de-a lungul timpului să facă față oricărei provocări, formatul emisiunii „Vocea României”, însă, a făcut-o conștientizeze că sunt unele lucruri pe care nu este dispusă să le facă.

Andra a povestit în cadrul podcastului „Fain și Simplu” a lui Mihai Morar că „trebuia să fie rea” și trebuia să se lupte cu ceilalți jurați pentru un concurent. Se ajungea chiar și la mici „cuțite”, lucru care îi displăcea total. Ea nu dorea decât să îi antreneze pe concurenți și să le împărtășească cât mai multe dintre cunoștințele pe care ea le-a acumulat în timp.

Pe 23 august împlinește 35 de ani

Ziua de 23 august este una extrem de importantă în familia Măruță. Andra își sărbătorește ziua de naștere, anul acesta împlinind 35 de ani, dar și 13 ani de la căsătoria cu Cătălin. Cu această ocazie, întreaga familie se află în vacanță specială la Roma.

Prezentatorul de la PRO TV nu a omis să îi facă urări soției nici în mediul online. Acesta i-a transmis cele mai frumoase urări cu această ocazie, fanii, la rândul lor, făcându-i o mulțime de urări frumoase.

Mesajul transmis de Cătălin Măruță
Mesajul transmis de Cătălin Măruță