Home » Life & Style » Știri mondene » Ce note au luat la BAC vedetele din România. Andra a obținut o medie mare, deși avea programul încărcat cu concerte

Ce note au luat la BAC vedetele din România. Andra a obținut o medie mare, deși avea programul încărcat cu concerte

Violeta Badea / 08.07.2021, 12:30

Multe vedete din România se pot lăuda cu notele pe care le-au obținut la BAC, iar media pe care au avut-o le-a ajutat să-și vadă mai departe de cariera profesională. Andra a obținut o medie mare, deși avea programul încărcat cu concerte. Iată ce note au luat la BAC vedetele din România.

Ce note au luat la BAC vedetele din România

Bacalaureatul este un examen important care se susține la absolvirea liceului, la mai multe discipline. Totodată, examenul reprezintă încheierea unui ciclu de pregătire și este un test decisiv pentru admiterea în învățământul superior. Multe dintre vedetele din țara noastră au trecut deja de acest examen, iar rezultatele obținute sunt foarte bune. Iată ce note au luat la BAC vedetele.

  • Andra

Andra Maruta
Andra Maruta

Andra este una dintre vedetele din România care a trecut cu brio peste examenul de bacalaureat, în anul 2005. Îndrăgita cântăreață a reușit să obțină nota 9,07, deși avea programul încărcat cu concerte și nu s-a concentrat doar pe învățat. Ulterior, Andra a terminat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret.

  • Ce note au luat la BAC vedetele din România. Adela Popescu

Adela Popescu este o altă vedetă din țara noastră care se poate lăuda cu nota de la examenul de bacalaureat. Vedeta a studiat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” și a obținut nota maximă la proba „Arta actorului”, iar media finală a fost de 9,28. În anul 2011, actrița a absolvit cu 10 Facultatea de Teatru, Specializarea „Artele spectacolului”.

  • Mihai Trăistariu

Mihai Traistariu
Mihai Traistariu

Mihai Trăistariu a studiat la Liceul Teoretic „Petru Rareş” din Piatra Neamţ și a reușit să obțină media generală 9,88 la examenul de bacalaureat. Cea mai mică notă pe care a luat-o Mihai Trăistariu la BAC a fost 9,62, la Limba și Literatura română. Cântărețul nu prea e mulțumit de faptul că a memorat toate materiile pe care le consideră inutile acum. Ulterior, cântărețul a absolvit Facultatea de Matematică în cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași, având specializarea matematică-informatică și Facultatea de Actorie, în cadrul Universității „Ovidius” din Constanța.

  • Marius Moga

Marius Moga, celebrul producătorul şi compozitor muzical, a studiat la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan“, din Alba Iulia, iar la examenul de bacalaureat a obținut media generală 9,30. Ulterior, vedeta a absolvit Facultatea de Sociologie.

  • Ce note au luat la BAC vedetele din România. Bianca Drăgușanu

Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu

Bianca Drăgușanu s-a lăudat cu diploma sa de BAC pe pagina sa personală de Facebook. Vedeta a dat examenul în anul 2002, după ce a studiat la Liceul de Informatică din Petroșani. Frumoasa blondă a reușit să obțină media generală 8,95. După ce a trecut de BAC, vedeta a început două facultăți, dar nu a terminat niciuna. Prima dată s-a înscris la Facultatea de Științe Economice și Management, apoi și-a încercat norocul la Intact Media Academy.

  • Alexandra Stan

Alexandra Stan a devenit o cântăreață de succes și a devenit cunoscută atât în România, cât şi pe plan internațional. Piesele sale au fost fredonate în foarte multe țări, precum: Marea Britanie, SUA şi Canada. În anul 2008, vedeta a dat examenul de Bacalaureat și a reușit să obțină media generală 9,13. Ulterior, cântăreața s-a înscris la Facultatea de Management „Andrei Șaguna”.

  • Ce notă a luat fiica lui Mihai Gâdea la BAC

Mihai Gâdea, alături de fiica sa
Mihai Gâdea, alături de fiica sa

Anul 2021 a fost unul cu emoții pentru familia prezentatorului TV de la Antena 3. Maisha Karina a terminat liceul și a susținut examenul de Bacalaureat vara aceasta. Mihai Gâdea nu s-a temut nici o secundă că fiica sa nu va trece acest examen important, fiindcă a fost mereu un elev silitor, însă emoțiile sigur că au existat.

„Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele, care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat Mihai Gâdea pentru impact.ro despre rezultatele fiicei de la Bacalaureat.

Acum că Maisha Karina a trecut cu brio peste toate probele, ea se pregătește să plece la studiu peste hotare, fiindcă a fost deja acceptată la o universitate de prestigiu din străinătate. E va merge în Olanda, unde se va pregăti în creative-business.