Home » Life & Style » Știri mondene » Care este de numele real al lui Mr. Pink și cu ce se ocupa până să ajungă om de afaceri. Detalii neștiute

Care este de numele real al lui Mr. Pink și cu ce se ocupa până să ajungă om de afaceri. Detalii neștiute

Manolică Anca / 04.08.2021, 10:27
Care este de numele real al lui Mr. Pink și cu ce se ocupa până să ajungă om de afaceri. Detalii neștiute

Cine este Mr. Pink? Mulți au început să își pună această întrebare încă de la primele zvonuri cum că el ar avea o relație cu Monica Gabor. Zece ani mai târziu, curiozitatea a rămas aceeași, mai ales că milionarul chinez a ales să stea tot timpul departe de lumina reflectoarelor. Iată câteva detalii din trecutul lui.

Detalii neștiute despre Mr. Pink

Zece ani de relație și prea puține informații despre cel care i-a furat inima Monicăi Gabor. El a devenit cunoscut în România prin prisma relației pe care a avut-o cu frumoasa româncă. Cu toate că s-au făcut numeroase speculații despre cei doi, nu foarte mulți știu cine este, de fapt, Mr. Pink, care este numele său adevărat, ce făcea înainte de a deveni om de afaceri. Acum încep să se afle tot mai multe detalii despre milionarul din China stabilit în Statele Unite.

Ei bine, numele real al lui Mr. Pink este Ji Xiang, dar în Statele Unite este cunoscut ca Poe Qui Ying Wangsuo. Om de afaceri de succes în prezent, el are în spate o poveste incredibilă de viață. Puțină lume știe că înainte de a intra în lumea business-ului, el a fost lider spriritual tibetan, care a trăit în pustietate.

Detalii neștiute despre Mr. Pink
Detalii neștiute despre Mr. Pink

A fost călugăr tibetan

Mr. Pink provine dintr-o familie foarte credicioasă, studiind religia în Nepal și India. În adolescență, pe când avea 16 ani, a primit titlul de „Reîncarnare a lui Budha cel viu”. Ulterior, vreme de trei ani, el a stat într-o mănăstire în pustietatea Indiei, unde a primit un alt nume: Lhamo, care în limba tibetană înseamnă „zeitate”. A renunțat la tot ce avea, ducând o viață foarte modestă, de pe o zi pe alta.

„În pustietate și-a dat seama că asta contează foarte mult. El crede în karma, crede că viața e un cerc și că tot ce faci se va întoarce. Mă bucur că a plecat de acolo și că ne-am întâlnit (…)

Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo. Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume; de fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ”, povestea Monica Gabor, în urmă cu ceva ani, pentru Viva.

Imediat ce a terminat studiile, afaceristul ar fi devenit lider spiritual, după ce ar fi înființat un cult. Acesta a devenit reoede cunoscut sub denumirea de secta albă (Gagyu), ce promova un stil de viață sănătos și budismul tibetan.

A fost cântăreț rock?

Deși nu au existat dovezi clare care să arate cu certitudine că ar fi fost vorba tot despre Mr Pink, având în vedere că era vorba despre o prezentare sub numele de Singa Rinpoche al 8-lea, s-a spus că ar fi fost și cântăreț de muzică rock.

El ar fi lansat un album de piese rock și hip-hop care promovau budismul. Acesta ar fi iscat un adevărat scandal și i-ar fi fost interzisă vreme de un an intarea în Taiwan. La puțin timp după, Singa a dispărut din lumina reflectoarelor,  asemănarea cu Mr. Pink rămânând în ochii fanilor ca fiind una de-a dreptul izbitoare.