Home » Life & Style » Știri mondene » Ce face și cum arată, la 14 ani, Irina Columbeanu. S-a transformat într-o tânără superbă. Foto

Ce face și cum arată, la 14 ani, Irina Columbeanu. S-a transformat într-o tânără superbă. Foto

Violeta Badea / 15.06.2021, 17:47

Fata lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor s-a transformat într-o tânără superbă. Blondă, înaltă și cu o privire răvășitoare, Irina moștenește frumusețea mamei și inteligența tatălui său. Adolescenta tocmai a absolvit clasa a VIII-a, în America, și a susținut și primul ei dirscurs, iar omul de afaceri nu-și mai încape în piele de bucurie. Iată ce face și cum arată, la 14 ani, Irina Columbeanu.

Ce face și cum arată, la 14 ani, Irina Columbeanu

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, este foarte mândră de fiica lui, care tocmai a absolvit clasa a VIII-a, în America. La vârsta de 14 ani, Irinuca este extrem de inteligentă, iar acest lucru se poate observa în urma unei înregistrări pe care a postat-o tatăl său pe un site de socializare.

Irinuca afișează o stăpânire de sine impresionantă și rostește un discurs  în fața colegilor și a profesorilor, iar tânăra vorbește cu o dicție perfectă. Deși îi simte lipsa foarte mult, Irinel Columbeanu a spus de nenumărate ori că și-a dorit ca fiica sa să-și urmeze cursurile într-o altă țară și să se adapteze unei noi lumi.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, declara Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp.

Irina si Irinel Columbeanu
Irina si Irinel Columbeanu

S-a transformat într-o tânără superbă

De când s-a mutat cu mama ei, în Statele Unite ale Americii, Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Adolescenta se înțele foarte bine și cu fratele ei vitreg, Antony. Nu de puține ori, adolescenta postează fotografii în mediul online și i se poate citi pe chip fericirea. Irinel Columbeanu este extrem de mulțumit de faptul că Irina merge la școală și are șanse de a trăi la un nivel înalt, deoarece America îi oferă mult mai multe oportunități.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsură ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală. Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună”, a declarat Irinel Columbeanu, acum ceva timp.

Pe lângă școală, Irina Columbeanu a apărut într-o reclamă la o nouă marcă de măști de protecție, care probabil este și o noua afacere de familie. Firma cu pricina face parte din grupul Addentax și este înființată în anul 2014. De asemenea, nu este exclusă o legătură cu Mr. Pink și această campanie. De asemenea, adolescenta ar putea ajunge un influencer renumit, deoarece a strâns peste  16.000 de urmăritori pe contul de socializare.