Home » Life & Style » Știri mondene » Câți bani a câștigat Johnny Depp după procesul cu Amber Heard. Magistrații au dat verdictul

Câți bani a câștigat Johnny Depp după procesul cu Amber Heard. Magistrații au dat verdictul

Alexandru Cazacu / 02.06.2022, 11:19
Câți bani a câștigat Johnny Depp după procesul cu Amber Heard. Magistrații au dat verdictul

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva fostei sale soții Amber Heard. Pe 1 iunie 2022, juriul din comitatul Fairfax, Virginia, a găsit-o vinovată de calomnie pe celebra actriță. Astfel, ea trebuie să îi plătească lui Johnny Depp o sumă impresionantă. Câți bani a câștigat Johnny Depp după procesul cu fosta sa soție și care a fost verdictul magistraților din Statele Unite, puteți afla în continuarea articolului.

Câți bani a câștigat Johnny Depp după procesul cu Amber Heard

Juriul ia acordat celebrului actor de la Hollywood daune compensatorii de 10 milioane de dolari și 5 milioane de dolari daune punitive. Cu toate acestea, magistrații au plafonat totalul daunelor punitive, rezultând un total de 10,35 milioane de dolari pe care Amber Heard va trebui să îi plătească lui Johnny Depp.

Totuși, juriul a constatat că o declarație a unuia dintre avocații lui Depp a defăimat-o pe fosta soție a acestuia, fapt pentru care i s-au acordat 2 milioane de dolari în daune compensatorii. După pronunțare, Amber Heard a făcut o declarație, spunând că este dezamăgită de verdictul magistraților.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii și influenței disproporționate ale fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ceea ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un regres. Dă timpul înapoi la o perioadă în care o femeie care a vorbit ar putea fi rușinată și umilită în mod public”, a declarat actrița, potrivit IndieWire.

Johnny Depp: „Mi-au fost aduse acuzații false”

În propria sa declarație, Johnny Depp a susținut că i-au fost aduse acuzații false, foarte grave și prin intermediul mass-media, iar asta a declanșat „un baraj nesfârșit de conținut de ură”. Conform spuselor actorului, toate aceste acuzații au călătorit în jurul lumii foarte repede și au avut un impact negativ atât asupra vieții, cât și a carierei sale.

„Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat umilit… Adevărul nu moare niciodată”, a declarat Depp, potrivit sursei citate.

Câți bani a câștigat Johnny Depp după procesul cu fosta sa soție, Amber Heard
Câți bani a câștigat Johnny Depp după procesul cu fosta sa soție, Amber Heard

În 2018, Amber Heard susținea într-un articol din Washington Post că a suferit abuzuri domestice fizice, psihologice și verbale din partea lui Depp, însă nu preciza numele acestuia. În 2019, Johnny a dat-o în judecată pe fosta sa soție pentru suma de 50 de milioane de dolari, pentru că ar fi pierdut unele roluri în filme cu buget mare.

Ba chiar mai mult de atât, actorul pretinde că el însuși a fost victima abuzurilor lui Heard. Ulterior, actrița din „Aquaman” a l-a dat în judecată pentru 100 de milioane de dolari. În timpul procesului, Johnny a spus că a pierdut peste 20 de milioane de dolari pentru că nu a apărut în cel de-al șaselea film a francizei „Pirații din Caraibe”, dar și pentru că a pierdut numeroase alte roluri, inclusiv cel din franciza „Fantastic Beasts”.

Așadar, magistrații din Virginia au găsit-o vinovată de calomnie pe Amber Heard, iar verdictul a fost emis pe 1 iunie. Acum, actrița trebuie să îi plătească fostului ei soț aproximativ 10,3 milioane de dolari.