Home » Life & Style » Știri mondene » Ce a făcut Irina Columbeanu în momentul în care Ramona Gabor a plecat din România. Imaginile emoționante sunt pe net

Ce a făcut Irina Columbeanu în momentul în care Ramona Gabor a plecat din România. Imaginile emoționante sunt pe net

Ioncea Iulian / 08.07.2024, 12:13

Pe 14 iulie, Irina Columbeanu a venit în vacanță în România și s-a întâlnit cu tatăl ei, pe care nu-l mai văzuse de aproximativ un an.

Chiar dacă inițial s-a spus că Irinuca va sta în țara noastră doar o săptămână, iată că în curând se împlinește o lună de când ea e în România și încă nu s-a îmbarcat înapoi spre SUA.

La doar câteva zile după ce Irina Columbeanu a ajuns din SUA în România, în țară s-a întors, tot în vacanță, dar din Dubai, și Ramona Gabor, mătușa tinerei. Iar cele două au petrecut foarte mult timp împreună.

Irina Columbeanu chiar a mers alături de tatăl ei și și-a luat mătușa de la aeroport când a aterizat în România, după care au plecat împreună la Bacău.

Zilele trecute, cei de la SpyNews au notat că Ramona Gabor s-a întors în Dubai, iar plecarea ei a fost una foarte emoționantă. Potrivit unor fotografii publicate de sursa citată și realizate de paparazzi, Irina Columbeanu și-a îmbrățișat lung mătușa în momentul în care aceasta a părăsit România.

Mulțumiri pentru Irinel Columbeanu

Recent, Irina Columbeanu a vorbit în podcastul „Fiță cu Adiță” despre vacanța ei în România și despre tatăl ei, afirmând că îi este foarte recunoscătoare pentru tot ce a făcut el pentru ea.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici, după șase ani. M-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă.

Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să-mi văd tatăl și țara. Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte a trecut pentru mine și pentru familia noastră”, a spus Irina Columbeanu.