Home » Life & Style » Știri mondene » Ce a putut să spună CRBL că făcea cu fosta soție în casă! Dezvăluiri tari după ce a divorțat și s-a afișat cu noua iubită: „Circ”

Ce a putut să spună CRBL că făcea cu fosta soție în casă! Dezvăluiri tari după ce a divorțat și s-a afișat cu noua iubită: „Circ”

Redactia Știri / 24.05.2024, 11:14

La începutul lunii aprilie, după o relație care a durat aproximativ 16 ani, CRBL și soția lui, Elena, au dezvăluit, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, că au decis să divorțeze.

La acea vreme, artistul afirma că nu dorește să vorbească despre acest subiect sensibil și ruga presa să nu insiste pentru detalii suplimentare. Însă, la puțin timp după ce a anunțat că divorțează, CRBL a fost surprins de paparazzi în timp ce ieșea din propria locuință alături de o tânără despre care s-a scris că ar fi noua lui iubită.

Astfel, mulți au speculat că acesta ar fi motivul divorțului: artistul și-a găsit pe altcineva și a renunțat la soție. Doar că el a dorit să pună capăt acestor speculații și a afirmat, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la PRO TV, că tot ce a apărut recent în presă este doar circ.

Ce dezvăluiri a făcut CRBL

Mai mult decât atât, CRBL a dezvăluit și ce s-a întâmplat între el și soția lui în ultima perioadă și ce au vorbit acasă, între patru pereți, înainte să pună capăt mariajului.

„Noi suntem și am fost o familie unită. Am construit niște lucruri extraordinare împreună. Ne-am promis acum 16 ani că, în momentul în care se va întâmpla să se stingă flacăra aia, să încercăm să o aprindem sau să vedem ce se întâmplă. Nu e un motiv anume. Dar în momentul în care ajungi în punctul ăla și încerci și faci toate demersurile și vezi că nu mai merge, atunci te pui la masă ca un adult și stai de vorbă despre subiect. Și am hotărât amândoi, de comun acord, să facem acest pas.

Poate că de acasă nu pare așa. Că la noi, în lume, divorțurile sunt doar despre înșelat, bătăi sau alte lucruri. La noi nu a fost cazul ăsta. Noi nu facem parte din șablonul ăsta. Noi am fost doi oameni care am zis că, decât să ajungem într-o zonă în care să ne batem joc de noi sau de familia noastră, mai bine comunicăm și luăm o decizie echilibrată.

Știu că sunt foarte mulți care nu ar face lucrul ăsta, cum ar fi părinții noștri, care s-au complăcut în chestia asta. Îmi pare rău că oamenii de acasă citesc și cred tot ce văd, și asta e un circ”, a spus CRBL în direct la PRO TV.

Tags: