Home » Life & Style » Știri mondene » CRBL, înapoi în România după 6 ani în Spania. Motivul pentru care artistul a luat decizia radicală

CRBL, înapoi în România după 6 ani în Spania. Motivul pentru care artistul a luat decizia radicală

Alexandru Cazacu / 14.07.2022, 10:59

După ce a locuit vreme de 6 ani în Spania alături de familia sa, CRBL a decis că este vremea să se întoarcă în România. Se pare că artistul va sta cu chirie în țară. De ce a luat această decizie fostul concurent de la „Survivor România”, îți spunem noi în rândurile de mai jos. CRBL spune că are mai multe bunuri pe care trebuie să le aducă din Spania, așa că transportul ar putea să-i dea ceva bătăi de cap.

CRBL se întoarce în România după 6 ani de locuit în Spania

Pentru a locui în Spania alături de soția și fiica sa, CRBL și-a vândut toate proprietățile. Cu toate acestea, artistul a decis să se întoarcă pe plaiuri mioritice, fiind pregătit să o ia de la capăt. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, celebrul cântăreț a vorbit despre decizia de a se întoarce în România, după 6 ani petrecuți în Spania. Conform spuselor artistului, decizia a fost luată împreună cu soția și fiica lor.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat”, a mărturisit CRBL la Pro TV.

A făcut toate demersurile pentru a-și înscrie fiica la școală în România

În vârstă de 12, fiica lui CRBL se va înscrie la școală în România, însă înainte de a merge la școală trebuie să dea niște teste speciale pentru a vedea în ce clasă va intra. Artistul susține că fiica lui va merge la aceeași școală și că a făcut toate demersurile pentru a vedea unde o încadrează.

„Am făcut demersurile. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală”, a mai spus CRBL.

CRBL, înapoi în România după 6 ani în Spania
CRBL, înapoi în România după 6 ani în Spania. De ce a luat artistul această decizie

CRBL va locui cu chirie în România

După cum am menționat și în primele rânduri, artistul susține că va locui cu chirie în România. Potrivit fostului concurent de la „Survivor România”, soția s-a își va deschide o școală de dans. Se pare că CRBL are o mulțime de lucruri de adus din Spania, așa că transportul ar putea să-i dea mari bătăi de cap.

Pe lângă motocicletă, biciclete, aparatură de studio și mobilă, artistul mai deține, printre altele, un caiac, dar și 100 de perechi de încălțăminte. Ba chiar mai mult de atât, CRBL spune că în colecția sa de papuci are o pereche de adidași în valoare de 17.000 de euro.

„Am o pereche de adidași care e 17.000 de euro. Am rămas șocat. A crescut peste ani. Se întâmplă lucruri când păstrezi. Eu i-am cumpărat second, oricum. Că nu-i găseam nici eu când i-am cumpărat, acum vreo 6 ani. Am dat 400 de euro pe ei și acum sunt 17.000”, a adăugat artistul la Pro TV.

Acestea fiind spuse, nu ne mai rămâne decât să-i urăm bun venit artistului și succes în tot ceea ce își dorește să facă în continuare.