Home » Life & Style » Casa păpușii Barbie există în realitate. Cum arată și cât costă închirierea cu ora. Exagerat de scumpă

Casa păpușii Barbie există în realitate. Cum arată și cât costă închirierea cu ora. Exagerat de scumpă

Manolică Anca / 09.05.2022, 14:40

Pentru mulți, o casă Barbie era jucăria de vis a copilăriei. În fiecare an, păpușile iconice se epuizau rapid de pe stoc, și doar anumiți copii norocoși primeau de la Moș Crăciun o casă sau o mașină Barbie sub brad. Dar dacă nu ai fost unul dintre aceștia, ai putea experimenta acum un lucru și mai tare! O adevărată casă Barbie pe plajă este acum de închiriat, oferind fanilor de toate vârstele șansa de a intra, chiar și pentru câteva ore, în pielea celei mai cunoscute păpuși din lume.

Cum arată casa păpușii Barbie în realitate

Giggster, o companie specializată în locații de filmare, le oferă iubitoarelor de păpuși Barbie șansa de a petrece momente de neuitat în pielea personajului. Aceasta închiriază o casă inspirată de jucărie pentru perioade scurte de timp.

Situată în însorita Santa Monica, California, proprietatea arată exact ca locuinţa păpuşii de jucărie, în cele mai mici amănunte. Doar că este construită în mărime naturală! Aceasta este decorată în nuanța de roz caracteristică, cu mobilier strălucitor care se potrivește cu estetica anilor ’90 a originalului.

Oaspeții care îi trec pragul se pot bucura de şase dormitoare, şase băi şi „salonul lui Ken”, cel care, după cum se știe, este iubitul lui Barbie, tot o păpușă și el. De asemenea, proprietatea are piscină, cadă cu hidromasaj la interior, precum și un bar, o zonă de baschet în aer liber, o sală de gimnastică acasă și acces la plajă (pentru cei care vor să se pună în pielea lui Skipper, prietenul surfer al lui Barbie).

Casa păpușii Barbie / foto Giggster
Casa păpușii Barbie / foto Giggster

La interior, casa dispune de mobilă viu colorată, la fel și pereții, cu mult roz, portocaliu şi verde, exact ca în lumea păpușilor. Toate decorurile viu colorate sunt ademenitoare, o adevărată plăcere pentru oaspeții curioși să treacă pragul.

Locația are vedere spre plaja Santa Monica, faimoasă pentru debarcaderul său din parcul de distracții de lângă Los Angeles și frecventată de celebrități de pe lista A, de la Sean Penn la Gwyneth Paltrow și Jack Black.

Cât costă închirierea cu ora

Pentru cei care vor să facă din 2022 un an de neuitat, aceasta este ocazia perfectă de a închiria o casă pe plajă potrivită pentru orice fanatic al păpușii Barbie. Îți poți aranja șederea pe site-ul Giggster, dar te va costa, însă, ceva.

Casa poate găzdui până la 60 de persoane, costând de la 570 de dolari (429 de lire sterline) pe oră pentru un minim de 10 ore. Așadar, la un  calcul rapid, zece ore te vor costa nu mai puțin de 5.700 de dolari (4.290 de lire sterline). Iar cei care vor să rămână mai multe zile aici, pot ajunge să plătească prețuri exorbitante.

Cu toate acestea, casa este asaltată de cereri de cazare. Este dorită, de asemenea, şi pentru turnarea unor filme.