Home » Life & Style » Știri mondene » Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Numeroase proprietăți de lux și sume amețitoare

Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Numeroase proprietăți de lux și sume amețitoare

Manolică Anca / 27.08.2021, 14:28
Ce avere au Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Numeroase proprietăți de lux și sume amețitoare

Anunțul presupusului divorț dintre Reghe și celebra impresară este subiectul care stă de săptămâni bune pe primele pagini ale ziarelor. Recent, noi detalii au ieșit la iveală în ceea ce priveștre scandalul anului în România. Ce avere impresionantă ar avea de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dacă ar ajunge la divorț.

Averea pe care o au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, în caz de divorț

Vestea că Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt pe cale să divorțeze a surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se confrunte cu probele așa mari în căsnicie, după ce în ultimii 15 ani au arătat mereu ca o familie unită, puternică. Dacă cei doi ar ajunge, cu adevărat, la notar pentru a semna divorțul, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea de împărțit o avere uriașă.

Reghe este unul dintre cei mai mari antrenori ai ultimului deceniu, înregistrând performanțe uluitoare în ultimii 10 ani în care a antrenat FCSB și diverse echipe de fotbal din Orient. Dar nici Anamaria Prodan nu se lasă mai prejos. Celebra impresară este una dintre cele mai bogate femei din România, având și ea o carieră impresionantă în fotbal.

Întrebată în urmă cu ceva timp, în emisiunea lui Denise Rifai, despre câți bani a câștigat din fotbal, impresara nu a ezitat să răspundă.

„Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că, pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a mărturisit aceasta.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

A primit o avere uriașă și de la mama ei, Ionela Prodan

După moarea interpretei de muzică populară, Ionela Prodan, impresara a beneficiat de o moștenire substanțială. Pentru ea și familia ei sintagma „grija zilei de mâine” nu există. Averea lor este una cu multe zerouri, după cum chiar ea a declarat.

„Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Potrivit declarației de avere a regretatei artiste din anul 2012, sumele pe care acestea le deținea erau unele colosale. Pe atunci, cântăreața deținea șase imobile, dintre care 5 case și un apartament, fiecare având cel puțin 150 mp precum și un teren de 3.500 mp în județul Ilfov.

De asemenea, deținea bijuterii în valoare de 10.000 de euro, tablouri de 35.000 de euro, iar conturile bancare aveau sume exorbitante. Concret, Ionela Prodan tinea puși deoparte 473.000 de euro, 430.000 de dolari și 3,16 milioane lei.

Anamaria Prodan și mama sa
Anamaria Prodan și mama sa

Ce salariu are Reghe la Craiova

După ce a semnat un contract pe doi ani de zile cu formația Universitatea Craiova, s-a speculat că Reghe ar urma să încaseze un salariu de 500.000 de euro pe an, informaţie care nu a fost confirmată sau infirmată nici de Craiova, nici tehnician.

Însă, din contractul semnat de cele două părţi reiese că acesta încasează un salaru lunat de 15.000 de euro, deci 180.000 de euro pe sezon. Iar la finele campionatului, în funcție de clasare, ar putea lua în jur de 35.000 de euro pentru punctele obţinute. Antrenorul va lua 500.000 de euro dacă va reuși să califice echipa în grupele Champions League.

De ce s-a despărțit Anamaria Prodan de primul soț

Înainte de mariajul cu Reghe, Anamaria Prodan a mai fost căsătorită o dată, cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu. Cei doi fost împreună între anii 1998 și 2007, divorțul pronunțându-se la o judecătorie din Statele Unite ale Americii.

Recent, impresara a dezvăluit că a durat mult până să se afle că a divorțat de dostul ei soț. Nimeni nu a știut imediat, nici măcar Ionela Prodan, mama ei, sau copiii pe care îi avea cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete? (..) Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a declarat Anamaria Prodan la Telekom Sport.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu
Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu

Cine este prima soție a lui Reghe

Nici Laurențiu Reghecampf nu este la primul divort. Nu mulți știu că acesta a mai avut o căsnicie de 13 ani înainte de a o cunoaște pe Anamaria Prodan. Mariana Pfeiffer era cu 10 ani mai mică decât Reghe, cei doi căsătorindu-se în anul 1994.

Însă, mariajul dintre cei doi a fost presărat de multe momente triste. Ei au cunoscut ce înseamnă durerea adevărată, în momentul în care fetița lor de doar un an și patru luni s-a stins din viață. Aceasta a murit din cauza unei afecțiuni la inimă. Trei ani mai târziu, viața avea să îi bucure, pentru că pe lume a venit fiul lor, Luca. Dar se pare că nu a fost suficient.

Mariana Pfeiffer și fiul Luca
Mariana Pfeiffer și fiul Luca

S-a zvonit chiar că Anamaria a fost cea care a intervenit în mariajul lor. Imeidat după divorț, Mariana a criticat-o dur pe Anamaria Prodan pentru gestul făcut. Prima soția a antrenorului spunea că a ajuns în punctul în care se simțea amantă, lucru pe care nu a mai putut sa il suporte. Mai mult, povestea ea, deși Laurențiu Reghecampf era deja căsătorit cu Anamaria Prodan, cei doi au continuat să se mai viziteze și au petrecut momente intense împreună, ea acceptând asta pentru că încă îl iubea.

„Într-o seară, Laurențiu m-a mângâiat pe picior și bineînțeles că s-a întâmplat mai multe între noi. Ajunsesem să mă simt ca amanta lui, deși eram soția lui.

După divorț, ei au mers în Las Vegas și s-au căsătorit. Am făcut dragoste cu Laurențiu și după ce s-a căsătorit cu Ana. Am acceptat pentru că îl iubeam”, a povestit Mariana Pfeiffer la Acasă TV.

În prezent, aceasta trăiește în Germania și spune că nu mai are absolut niciun resentiment.