Home » Life & Style » 40 de întrebări cu Denise Rifai – detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Kanal D. Ce pățesc invitații după maratonul de întrebări

40 de întrebări cu Denise Rifai – detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Kanal D. Ce pățesc invitații după maratonul de întrebări

Manolică Anca / 17.04.2021, 11:13
40 de întrebări cu Denise Rifai – detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Kanal D. Ce pățesc invitații după maratonul de întrebări

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a înregistat un succes uriaș de când a intrat pe post. Întrebări picante, invitați din toate sferele de activitate, show-ul este un adevărat roller coaster de emoții și trăiri pentru aceștia. Iată câteva detalii nebănuite din culisele emisiunii. Știu invitații întrebările de dinainte?

Detalii nebănuite din culisele emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” este realizată după un format internațional de succes, care aduce în fața telespectatorilor personalități marcante din diferite domenii de activitate. Fiecăruia i se adresează câte 40 de întrebări, având la dispoziție doar două minute pentru a răsunde la fiecare. Celebri, controversați, iubiți, poate aspru criticați la un moment dat, modele pentru mii de oameni, toți invitații gazei emisiunii, Denise Rifai, vor face poate cel mai memorabil exercițiu de sinceritate din viața lor.

Publicul va avea ocazia, în acest fel, să află lucruri poate nespuse până acum, să descopere o altă latură a lor și să își întărească sau schimbe părerea despre aceștia. Politicieni, sportivi, medici, cântăreți, oameni de televiziune, actori sunt luați „la bani mărunți” de către misterioasa prezentatoare Denise Rifai. Iată ce nume au trecut până acum prin platoul emisiunii:

  1. Elena Udrea
  2. Viorica Dăncilă
  3. Gheorghe Popescu
  4. Marian Vanghelie
  5. Viorel Cataramă
  6. Ilie Năstase
  7. Teo Trandafir
  8. Silviu Prigoană
  9. Ion Cristoiu
  10. Victor Ponta
  11. Irinel Columbeanu
  12. Dan Bittman
  13. Anamaria Prodan
  14. Adrian Năstase
  15. Dan Negru
  16. Cristi Borcea
  17. Petre Roman
  18. Vali Vijelie
  19. Dan Barna
  20. Sorin Oprescu
  21. Marius Manole
  22. Ludovic Orban
  23. Alexandra Stan
  24. Cristian Popescu Piedone
  25. Cozmin Gușă
  26. Marian Drăgulescu (urmează în ediția de marți, 20 aprilie 2021, de la ora 23:15)
Marian Vanghelie, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Marian Vanghelie, invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ce pățesc invitații după maratonul de întrebări

Denise Rifai a avut tot felul de invitați din diverse domenii, de la politică la medicină sau showbiz. Deși vizibil incomodați de unele întrebări, niciodată nu s-a întâmplat ca vreunul să se ridice de pe scaun și să plece. Într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro, prezentatoare a vorbit pe larg despre aceste lucruri. Întrebată dacă aceștia cer să afle întrebările de dinainte, aceasta a răspuns cu franchețe că nu.

„Niciun invitat nu a văzut întrebările înainte. Cei care vin în această emisiune sunt conștienți că demersul nostru este unul cât se poate de corect și de uman. Le punem întrebări ce vizează tot ce a apărut despre ei în presă, iar invitații mei au ocazia să clari ce acele aspecte. Nu consider că sunt întrebări incomode, sunt întrebări care poate niciodată nu au fost adresate, deși au fost în mintea și pe buzele tuturor. Tipul acesta de emisiune le dă posibilitatea invitaților să se descopere în fața publicului, să clarifice toate chestiunile despre ei apărute în spațiul public. Am avut invitați controversați, poate chiar huliți la un moment dat, dar care au surprins plăcut în emisiune; oamenii i-au văzut asumați, sinceri, deschiși și publicul preferă întotdeauna tipul acesta de atitudine și adevărul.”, a declarat aceasta.

Deise Rifai, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D
Deise Rifai, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D

Odată finalizate cele 40 de întrebări, aceasta spune că invitații se simt „bulversați”. Iar asta pentru că aceste întrebări îi fac să își amintească și de unele lucruri mai puțin plăcute din viața lor, despre care nu doresc să vorbească prea mult sau nu au vorbit niciodată despre ele. Se răscolesc multe amintiri și, automat, emoțiile își spun cuvântul. Mai ales că știu că îi vor vedea sute de mii de telespectatori.

„La finalul fiecărui interviu, fie că vorbim de cei mai abili politicieni, oameni de afaceri, sportivi, oameni de televiziune, toți sunt cumva bulversați. Nu e ușor să treci prin toată viața ta și să clarifici atâtea lucruri. Te consumă o astfel de experiență în aceeași măsură în care îți face și bine. Unii dintre ei m-au sunat la câteva zile după ce au fost în platoul emisiunii să-mi spună ce rău le pare că nu au fost mai glumeți, mai relaxați, mai atenți la ceea ce le-am spus, pentru că eu le repet să aibă încredere în mine și să e atenți la acele introduceri pe care le fac înainte de a lansa întrebarea. De acasă pare un spectacol, dar nici pentru mine, nici pentru invitat nu este simplu, există tensiune, este difiil să răspunzi la 40 de întrebări; e o răscolire de amintiri și de emoții și un exercițiu de sinceritate, în primul rând cu tine însuți/însăți, după caz.”, a mai spus Denise Rifai.