Home » Life & Style » Știri mondene » Totul despre Denise Rifai. Ce înseamnă numele ei, ce studii are și ce dezvăluie despre invitații săi de la Kanal D

Totul despre Denise Rifai. Ce înseamnă numele ei, ce studii are și ce dezvăluie despre invitații săi de la Kanal D

Violeta Badea / 28.01.2021, 14:08
Totul despre Denise Rifai. Ce înseamnă numele ei, ce studii are și ce dezvăluie despre invitații săi de la Kanal D

Totul despre Denise Rifai. Ce înseamnă numele ei, ce studii are și ce dezvăluie despre invitații săi de la Kanal D. Denise Rifai a făcut furori cu emisiunea „40 de întrbări cu Denise Rifai”„, difuzată pe postul de televiziune Kanal D, după ce timp de zece ani a prezentat doar emisiuni politice. În acest articol veți afla o serie de lucruri mai puțin cunoscute despre iubita prezentatoare care a spart toate audiențele.

Totul despre Denise Rifai. Ce înseamnă numele ei

Puțini știu că tatăl Denisei Rifai este de origine musulmană, iar carismatica prezentatoare este foarte mândră de acest lucru. De altfel, o bună parte din copilărie și-a petrecut-o în Iordania, iar cealaltă parte în România pentru că mama sa este româncă. Denisei Rifai susține că nu a avut preferințe, iar când a mers în Iordania s-a simțit ca acasă. Numele său „Rifai” provine din limba arabă și se traduce „Cel de Sus”.

Denise a declarat pentru avantaje.ro că acesta este un nume foarte des în Iordania și că este regăsit la clasele sociale înalte. De asemenea, în lumea musulmană totul este foarte strict, iar de aceste reguli s-a lovit și frumoasa prezentatoare  în copilărie când nu avea voie să stea foarte mult afară. Însă, ambii părinți au susținut-o în tot, inclusiv în alegerea profesiei.

Totul despre Denise Rifai. Ce studii are

Denisei Rifai a renunțat la ASE pentru jurnalismul de televiziune și nu regretă niciun moment acest lucru. Ambițioasă, frumoasă, îndrăzneață și inteligentă, Denise nu a stat niciun moment pe gânduri și și-a urmat visul. Prezentatoarea și-a dorit foarte mult să-și arate atuurile în fața tuturor, „vocea mea să îmi ducă numele mai departe, să se audă.”, spunea aceasta.

Denisei Rifai se gândise să devină specialist în studii islamice, dar această specializare nu există în România și nici în Europa nu sunt foarte mulți specialiști. Jurnalista și-a dorit acest lucru pentru că vorbește fluent limba arabă.

Denise Rifai a declarat despre Dan Negru ca a fost cel mai imprevizibil invitat
Denise Rifai a declarat despre Dan Negru ca a fost cel mai imprevizibil invitat

Ce dezvăluie despre invitații săi de la Kanal D

Așa cum am menționat și mai sus Denise Rifai este prezentatoarea emisiunii „40 de întrbări cu Denise Rifai” și este transmisă de Kanal D. De-a lungul edițiilor, frumoasa șatenă a avut numeroși invitați, iar preferatul său a fost de departe Ion Cristoiu pe care îl consideră cel mai sincer.

În topul celor mai imprevizibili invitați este Dan Negru. Despre emisiunea aceea s-au spus și s-au scris multe, dar Denise Rifai a venit imediat cu replica și a declarat:

„Dan Negru a fost un invitat imprevizibil. Dar, pe de altă parte, acesta este formatul, cum spuneam, foarte riguros. Eu îl respect foarte mult pe Dan Negru, știu că și el pe mine. Pentru cei care au urmărit emisiunea, cu siguranță au existat momente amuzante, care le-au descrețit frunțile. Dacă Dan va avea nevoie de mine la Revelioanele lui, eu îl ajut.”, a declarat jurnalista, pentru click.ro.

Emisiunea reprezintă un format internațional cu reguli foarte stricte. Pentru o singură emisiune, se lucrează la foc automat timp de o săptămână, iar cheia este documentarea. Denise Rifai se prezintă în fața fiecărui invitat foarte bine informată, astfel încât să nu fie luată prin surprindere cu nimic.