Home » Life & Style » Știri mondene » Adevărul despre legătura lui Petre Roman cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, Zoe. Cine s-a opus relației lor

Adevărul despre legătura lui Petre Roman cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, Zoe. Cine s-a opus relației lor

Stan Nicu / 27.01.2021, 19:26

S-a aflat care este adevărul despre legătura lui Petre Roman cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, Zoe. Cine s-a opus, de fapt, relației lor, citiți în rândurile de mai jos.

Petre Roman a recunoscut totul despre relația cu Zoe, fiica lui Nicolae Ceaușescu. Cine s-a opus iubirii lor

S-a aflat adevăratul despre legătura lui Petre Roman cu Zoe, fiica cuplului de dictatori Nicolae și Elena Ceaușescu.

Astfel, pentru a se afla adevărul, mai mulți oameni politici au fost întrebați în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Petre Roman s-a numărat și el printre aceștia, iar fostul premier al României a spus de ce nu a putut să se însoare cu fiica lui Nicolae Ceaușescu.

Petre Roman și-a povestit viața la Kanal D

Cei care ajung față în față cu Denisei Rifai, trebuie să răspundă mai multor întrebări din domeniul profesional dar și personal. Astfel, Petre Roman a fost la rândul său nevoit să răspundă mai multor întrebări. Dacă unele dintre acestea au fost destul de relaxate, altele au fost destul de incomode pentru revoluționarul Petre Roman.

Petre Roman s-a însurat pentru prima dată la 27 de ani. Soția lui de la acea vreme, Mioara, era cu 6 ani mai în vârstă decât el și i-a oferit politicianului un copil.

Petre Roman, căsnicie de 34 de ani cu Mioara

După 34 de ani de căsnicie, cei doi au hotărât să se despartă și fiecare să își continue drumurile separat în viață. Petre Roman s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc, o femeie cu 26 de ani mai tânără  decât el și care i-a dăruit politicianului un băiat.

Petre Roman este profesor și om de știință. Petre Roman a ajuns în lumea politică la un moment important al României. De asemenea, Ffostul premier a menționat faptul că nu i-a plăcut politica, însă a ajuns acolo prin prisma Revoluției de la 1989. Acesta a dezvăluit faptul că iubirea de țară a deprins-o de la tatăl său.

Petre Roman nu este omul Serviciilor

De asemenea, Petre Roman a negat vehement o colaborare a lui cu Serviciile secrete, în momentul când a fost întrebat dacă are vrei legătură. ”Evident că nu. Dacă aș fi fost cumva legat de aceste servicii, anumite lucruri rele din politică ce mi s-au întâmplat, probabil că nu s-ar fi întâmplat” a declarat Petre Roman în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

După asta, întrebările moderatoarei au migrat către viața sa personală. Petre Roman a afirmat că a fost alături de Mioara Roman la bine și la rău, numai că de la un moment dat, lucrurile nu au mai stat deloc așa.

Petre Roman își respectă fosta soție

Acesta o respectă în continuare pe fosa soție și îi laudă abilitățile de a vorbi în limba arabă dar și pe cele de ziaristă. În plus, Petre Roman a spus că niciodată el nu va spune ceva rău despre Mioara Roman.

Politicianul a fost chestionat și despre relația sa cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, afirmând că Elena Ceaușescu s-ar fi opus relației de dragoste.

Cine s-a opus iubirii cu Zoe Ceaușescu

Am cunoscut-o pe Zoe în 1972. A fost o relație cu parfum de idilă. Când am cunoscut-o pe Zoe eram deja de un an și jumătate la Toulouse. Era o fată foarte bine educată, frumoasă, în niciun caz nu îți dădea impresia că este fata lui este.

Da, am curtat-o. Însă lucrurile s-au stopat pentru că s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu”, a povestit Petre Roman.