Home » Știri » Cum arată soacra Elenei Udrea. Motivul pentru care cele două nu s-au întâlnit până acum

Cum arată soacra Elenei Udrea. Motivul pentru care cele două nu s-au întâlnit până acum

Violeta Badea / 26.01.2021, 14:58
Cum arată soacra Elenei Udrea. Motivul pentru care cele două nu s-au întâlnit până acum

Cum arată soacra Elenei Udrea. Motivul pentru care cele două nu s-au întâlnit până acum. Elena Udrea a mărturisit recent că nu își cunoaște socra. Cu toate că trăiește de ani buni o frumoasă poveste de dragoste cu tatăl copilului ei, Adrian Alexandrov, fostul politician nu a avut ocazia să își cunoască soacra.

Elena Udrea a recunoscut tot! Copilul său nu își cunoaște bunica. Pe de altă parte, mama acesteia a ajutat-o foarte mult să o crească pe Eva. În acest articol vom vedea ce se întâmplă între cele două femei și care este motivul pentru care nu s-au întâlnit până acum.

Elena Udrea si familia sa
Elena Udrea si familia sa

Cum arată soacra Elenei Udrea. Motivul pentru care cele două nu s-au întâlnit

Mama lui Adrian Alexandrov locuiește de foarte mulți ani în Italia și nu este o prezență atât de mediatizată precum este, de exemplu, mama Elenei Udrea. De asemenea, nu știe nimeni cum arată sau cu ce se ocupă femeia în străinătate. Micuța Eva s-a născut pe data de 20 septembrie 2018, iar mama lui Adrian nu a apucat încă să o cunoască. 

Elena Udrea a recunoscut că mama sa este cea care a ajutat-o să aibă grijă de Eva. Aceasta a crescut destul de mult și a începu deja să facă primii pași. De ce nu și-a cunoscut fostul politician soacra? Răspunsul este pentru că nu s-au  intersectat.  Atunci când soacra ei se afla în România, Udrea era în Costa Rica, iar atunci când fostul politician a revenit în țară mama partenerului său era plecată în Italia.

„Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.”,a declarat aceasta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cu ce se ocupă soacra Elenei Udrea

Cine este soacra Elenei Udrea
Cine este soacra Elenei Udrea

Soacra Elenei Udrea se numește Anișoara și este în vârstă de 60 de ani. Femeia vizitează foarte rar România, iar atunci când o face vine doar în vacanțe. Se pare că locul său preferat este Sulina. Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită de foarte mulți ani în Italia și este îngrijitoare. A ales acest trai, la fel au făcut-o majoritatea românilor.

Pe lângă meseria actuală, soacra Elenei Udrea este pasionată de croșetat. Un alt lucru mai puțin cunoscut publicului este că, Adrian Alexandrov nu este singurul copil al femeii. Adrian mai are un frate și o soră despre care nu se cunosc foarte multe informații, deoarece aceștia au ales să stea departe de ochii presei.

Elena Udrea a declarat că abia așteaptă să o cunoască pe femeie, fiind prima ei soacră. Mama lui Dorin Cocoș era decedată atunci când s-au cunoscut, deci nu a avut ocazia să aibă o soacră și nici să cunoască sentimentul de a fi noră.