Home » Știri » Știri sociale » Adevăratul motiv pentru care Viorica Dăncilă a înfiat un copil. 4 detalii nebănuite despre fosta șefă PSD

Adevăratul motiv pentru care Viorica Dăncilă a înfiat un copil. 4 detalii nebănuite despre fosta șefă PSD

Bucur Ioana / 14.10.2020, 15:10

Cu toate că a fost una dintre cele mai discutate figure politice din România, viața personală a Viorică Dăncilă este, pentru mulți, învăuită în mister. Prima femeie care a ocupat funcția de premier al țării a povestit cum „l-a cunoscut” întâia oară pe băiețelul pe care l-a și înfiat. Patru detalii nebănuite despre fosta șefă PSD.

Cum a ajuns Victor în famiia fostei șefe PSD? Adevăratul motiv petru care Viorica Dăncilă a înfiat un copil: „I-am spus soțului meu că eu vreau să înfiez acest copil indiferent de consecințe

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Viorica Dăncilă a vorbit deschis despre momentul ce i-a schimbat complet viața. Fostul premier a povestit cum, într-un spital, a zărit un bebeluș „care plângea și parcă cere ajutorul”.

„Așa a vrut Dumnezeu! Așa a vrut destinul că să mă regăsesc într-un loc în care un copil era abandonat. Un copil care plângea și parca cerea ajutorul. În momentul în care am văzut acest copil, avea 3 zile, mi-am dat seama că viitorul meu înseamnă ca acest copil să vina în familia mea. Că nu mă pot desparți de acel mic ghemotoc care parca îmi cerea ajutorul și care cât era de mic arăta atât de multă disperare. Am mers acasă, i-am spus soțului meu că eu vreau să înfiez acest copil indiferent de consecințe.

Eram foarte tânără, nu eram pregătită pentru a înfia un copil. Vream să facem noi, că avem propriul copil. Dar soțul meu văzând că îmi doresc atât de mult acest lucru și că în fiecare zi mă duceam la spital, la Victor, că îl iubesc atât de mult pe cel care avea să îmi devină fiu în cel mai scurt timp, a fost de acord. M-am internat în spital, am stat o lună de zile cu el și spital, era foarte mic, nu știam cum să am grija de el. A trebuit să stau, să învăț, să mă apropii foarte mult de copil și cred că a fost cea mai mare realizare a vieții mele. Sunt foarte mandră de fiul meu, îl iubesc foarte mult, soțul meu îl iubește foarte mult și cred că a dat un nou sens vieții noastre. Îi indemn pe toți să facă acest pas.

Cel mai important lucru în viață este să crești un copil și cred că toți cei care se simt singuri, cei care simt că toți copiii aceștia care sunt abandonați și au nevoie de speranță au nevoie de un viitor, pot să facă acest lucru. Dacă eu am putut, sunt convinsă că sunt destul familii în Romania care ar putea , a spus Viorica Dăncilă.

Adevăratul motiv pentru care Viorica Dăncilă a înfiat un copil. 4 detalii nebănuite despre fosta șefă PSD
Adevăratul motiv pentru care Viorica Dăncilă a înfiat un copil. 4 detalii nebănuite despre fosta șefă PSD

Detalii nebănuite despre Viorica Dăncilă, fosta șefă PSD

Viorica Dăncilă s-a născut pe 16 decembrie 1963, în Roșirii de Vede. Mama fostului premier, țesătoare la fabrica de postavuri „Dorobanțul” și tatăl, plutonier major în Armata Română, au divorțat când Viorică Dăncilă era doar o copilă. A făcut liceul în Ploiești și, în 1988, a absolvit Facultatea Forajul Sondelor și Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi din cadrul Institutului de Petrol și Gaze din același oraș. Un alt detaliu mai puțin cunoscut despre Viorica Dăncilă este că a fost profesoară. Fosta șefă PSD a predat, în perioada 1997-1998, la Liceul Industrial din Videle.

Viorica Dăncilă a intrat în politică în anul 1996, ca membru PSD. Timp de trei ani, 2000-2003, a fost președintele Organizației de Femei a PSD din Videle, iar în 2009 a câștigat primul mandat de europarlamentar.  Pe 16 ianuarie 2019, Viorica Dăncilă scria o pagină de istorie a politicii românești, devenind prima femeie din România care a ocupat funcția de prim-ministru. Guvernu condus de ea a primit votul de încredere în Parlament pe 29 ianuarie.