Home » Life & Style » Știri mondene » Ce cupluri s-au destrămat după Survivor. Show-ul de la Kanal D le-a schimbat viața concurenților

Ce cupluri s-au destrămat după Survivor. Show-ul de la Kanal D le-a schimbat viața concurenților

Alexandru Cazacu / 26.07.2021, 10:01
Ce cupluri s-au destrămat după Survivor. Show-ul de la Kanal D le-a schimbat viața concurenților

Din ianuarie și până pe 10 iulie când reality-show-ul s-a încheiat, unii dintre concurenți au avut destul timp îndrăgostească sau să își evalueze sentimentele. Ei bine, după finalizarea concursului au apărut multe surprize amoroase. Haideți să vedem ce cupluri s-au destrămat după emisiunea de la Kanal D.

Ce cupluri s-au destrămat după Survivor. Concursul de la Kanal D le-a schimbat viața concurenților

Fostul concurent din echipa Faimoșilor, Cosmin Stanciu a decis să le răspundă curiozităților internauților și a vorbit despre viața sa amoroasă. Se pare că după ce s-a întors de la concurs el și partenera lui de viață au decis să pună capăt relației și să meargă pe drumuri diferite. De asemenea, Cosmin este un familist convins și își dorește foarte mult să înceapă și acest capitol din viața lui.

Se pare că internauții au observat că pe pagina lui Cosmin de Instagram nu era nicio poză cu Laura, și i-au cerut de mai multe ori să le arate poze cu ea. Așadar, el le-a dezvăluit că nu poate face asta pentru că ea nu ar vrea să se expună în media și pentru că ei nu mai formează un cuplu.

”Mă întreabă cineva dacă am iubită, cineva mă întreabă dacă le arăt poze cu Laura, Laura fiind iubita mea, și acum, dacă mai am iubită. Poze cu Laura nu aș fi trimis niciodată, pentru că ea nu genul să apară la televizor sau în media. Dar, răspund la cealaltă întrebare, nu, nu mai am iubită, nu mai suntem împreună, așa că nici nu pot să trimit poze, că nu mai suntem împreună”, a spus Cosmin Stanciu într-un live, pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

Ce cupluri s-au destrămat după Survivor
Ce cupluri s-au destrămat după Survivor

Ana Porgras și Zanni s-au certat

Ei bine, Ana Porgras și Zanni au surprins, la final, când din posibil iubiți au devenit dușmani, chiar dacă Ana a recunoscut că a simțit ceva la un moment dat. Invitat în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Zanni a explicat de ce nu vrea să mai audă de Ana și ce s-a petrecut în Republica Dominicană, atunci când foștii concurenți au mers să îi susțină pe finaliști.

”Ana a fost refugiul meu. Mâncam cu ea, dormeam cu ea. Era liniștea de care aveam nevoie. Apoi a plecat, am ajuns la finală. Ea a revenit cu același sentiment, nu am bănuit-o pe Ana că are alte intenții. Am fost cu Ana în cameră și mi-a zis că i-a fost dor de mine. Eu nu vreau o relație cu Ana și mă gândeam cum să-i spun.

La petrecerea de final, am văzut că Ana nu mai era prezentă, se uita non stop în telefon. I-am cerut telefonul două minute. Mi l-a dat cu greu. I-am zis: ”crezi că-ți umblu în telefon? Nu ești nevasta mea”. Fix primul mesaj pe WhatsApp, când l-am văzut, mi s-a făcut greață. A înghițit în sec. I-am zis: ”dacă aveai frustrări și probleme în viața personală, trebuia să-mi spui. Lumea de acasă nu a știut”. Nu ne-am mai băgat în seamă de atunci! Nici tricoul meu nu l-a mai purtat”, a spus Zannidache, potrivit click.ro.