Home » Life & Style » Știri mondene » Ce face și cum arată acum Olivia Newton John din Grease. Drama cu care se confruntă de 27 de ani

Ce face și cum arată acum Olivia Newton John din Grease. Drama cu care se confruntă de 27 de ani

Manolică Anca / 03.10.2021, 15:10

Cântăreaţă, compozitoare şi actriţă de succes, Olivia Newton John, câștigătoare a patru premii Grammy de-a lungul carierei sale, a împlinit recent 73 de ani. Dacă în carieră i-a mers totul ca la carte, nu același lucru se poate spune și despre viața personală, acolo unde duce o luptă cruntă cu cancerul, de mai bine de 27 de ani.

Olivia Newton John, care făcea furori alături de John Travolta, a împlinit 73 de ani

Olivia Newton John, fata care a cucerit generații întregi cu rolul lui Sandy din musicalul „Grease”, în care a făcut un cuplu de senzație cu John Travolta, a împlinit recent 73 de ani. O vârstă la care actrița încă dă dovadă o forță impresionantă pentru că, din păcate, ea trăiește o dramă de mai bine de 27 de ani. Însă, nu uită să zâmbească mereu!

„Mă simt norocoasă că am trecut de 73 de ani. Când ai 37 de ani, nu-ți poți imagina că vei ajunge la 73. Viața se poate schimba într-o clipă. Într-o secundă”, a declarat ea, pentru revista No Ideea.

În anul 1992, Olivia Newton John a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru prima dată. Mastectomie, chimioterapie și mamoplastie și a reușit să învingă necruțătoarea boală. S-a implicat ulterior în numeroase campanii care susțineau efectuarea de analize pentru depistarea acestei boli.

Olivia Newton John, alături de John Travolta în 2020
Olivia Newton John, alături de John Travolta în 2020

Cancerul a recidivat în 2013 și în 2017

Însă, destinul avea să îi mai dea o lovitură în anul 2013, când medicii au observat o recidivă a bolii. Un nou cancer de sân care s-a extins la umăr, depistat din întâmplare, în urma unui accident auto. În acel an, sora sa, Rona Newton-John, murise din cauza unui cancer cerebral.

La început, Olivia a crezut că durerile de spate erau provocate de sciatică, însă medicii au descoperit că metastazele cancerului de sân s-au răspândit în osul sacrum, și i-a fost descoperită o tumoră la baza coloanei vertebrale.

Veștile triste au continuat să curgă pentru ea în anul 2017, când a primit un nou diagnostic dur: cancer la sân cu metastaze. Ea duce o luptă aprigă împotriva cancerului care o slăbește zi de zi. Cu toate acestea, actrița australiană nu renunță la luptă, în ciuda faptului că medicii i-au spus că nu știu cât mai are de trăit.

Olivia Newton John nu renunță la lupta cu boala

Din păcate, a treia oară cancerul s-a întors mai agresiv și, din păcate, de această dată este în stadiul 4, ceea ce înseamnă că metastazele s-au răspândit în corp, iar boala nu mai poate fi învinsă, ci doar ținută pe loc. În fiecare an, ea organizează o plimbare virtuală prin care își propune să adune fonduri pentru Centrul de Cercetare Olivia Newton-John Cancer din Melbourne, Australia.

Olivia Newton John
Olivia Newton John

Conștientă de cât de fragilă este starea ei de sănătate, Olivia Newton John consideră că fiecare zi de naștere este ca un cadou. Iar singura mare dorință a ei, la împlinirea vârstei de 73 de ani este să își revadă familia din Australia: „Mi-e dor de familia mea și de prieteni și nu m-am întors în Australia din 2020. Știu că într-o zi vom fi împreună și vom împărtăși o masă minunată!”, a mai spus Olivia .

Soțul și fiica sa sunt persoanele care o sprijină necondiționat. Soțul ei de 13 ani, John Easterling, și fiica ei, Chloe Lattanzi o ajută să vadă partea plină a paharului. „Sunt fericită. Sunt norocoasă. Sunt recunoscătoare. Mai am de trăit. Și am de gând să trăiesc mai departe”.