Home » Life & Style » Știri mondene » Ce făcea Anamaria Prodan pe vremea lui Ceaușescu și cum s-a îmbogățit ea. Adevărul nebănuite despre averea ei

Ce făcea Anamaria Prodan pe vremea lui Ceaușescu și cum s-a îmbogățit ea. Adevărul nebănuite despre averea ei

Manolică Anca / 14.02.2022, 10:23
Ce făcea Anamaria Prodan pe vremea lui Ceaușescu și cum s-a îmbogățit ea. Adevărul nebănuite despre averea ei

Anamaria Prodan este o persoană foarte cunoscută și influentă în showbizul românesc, atât prin activitatea sa și averea pe care o deține, cât și prin experiențele prin care a trecut în viață. Dacă mama sa, interpreta Ionela Prodan, a era cunoscută de toată lumea, despre tatăl său, Traian Tănase, nu se știu pea multe lucruri. Află cum arăta viața celebrei Anamaria Prodan pe vremea lui Ceaușescu și cum a făcut familia sa averea.

Anamaria Prodan pe vremea lui Ceaușescu

Anamaria Prodan, 49 de ani, este fiica regretatei soliste de muzică populară, Ionela Prodan, și a lui Traian Tănase. Sexy impresara a povestit în mai multe rânduri că tatăl său și-a dorit să aibă un băiat, nu o fată. Nu a fost să fie, dar acest lucru a fost compensat prin faptul că încă din copilărie ea a fost mai băiețoasă, purta haine de băieți, era tunsă foarte scurt și juca fotbal.

Mama ei era foarte ocupată cu concertele, fiind celebră încă de pe vremea comunismului, cântând atât prin țară, cât și în străinătate. Fiindcă nu se putea ocupa cum trebuia de fiica sa, o bună perioadă din copilărie Anamaria a stat la țară. Invitată la podcastul lui Codin Maticiun, „La Mijloc”, ea a povestit mai multe despre copilăria sa, despre cum „făcea legea” în sat și împărțea bomboane cu toți copiii. După ce s-a mutat la București, a început să se bucure din plin de privilegiile unui copil de bani gata.

A avut parte de multe privilegii. „Eu eram fata cu bani. Toată lumea știa cine sunt”

Mereu impresara i-a mulțumit mamei sale pentru tot, și în acest interviu a vorbit despre ea. A lăudat-o pentru cariera ei și a spus și ce relație bună avea cu Nicolae Ceaușescu. Era una dintre cântărețele de muzică populară preferate pe vremea aceea.

Familia Prodan
Familia Prodan

Anamaria Prodan a fost foarte privilegiată pe vremea comunismului pentru că era cunoscută ca fiind fata uneia dintre cele mai iubite artiste la vremea aceea, Ionela Prodan. Regretata artistă era nelipsită de la petrecerile soților Ceaușescu și prin prisma statutului său, și Anamaria Prodan devenise rapid respectată în oraș. Aceasta îi este veșnic recunoscătoare mamei sale pentru tot ce a avut.

„Eu m-am născut Anamaria Prodan. Eu am avut bani toată viața. Mama era Dumnezeu. Pe meseria ei mama era Dumnezeu. Mama era…o ținea Nicolae Ceaușescu în palmă, numai ea cânta.”, a mărturisit Anamaria Prodan în podcastul lui Codin Maticiuc.

Impresara devenise un copil de bani gata, avea de toate și era cunoscută de toată lumea. Când ajungea în diferitele localuri de distracție din București, toți știau cine era Anamaria Prodan. Nu s-a ferit să recunoască faptul că petrecea chiar și la aceeași masă cu Fane Spoitoru, cum nu a negat nici faptul că se lua și la bătaie, atunci când ceva sau cineva o deranja.

„Eu eram cu Fane, știi? Cu Fane Spoitoru. Eram în același anturaj, prieteni, eram la aceeași masă. Cine făcea prima scandalul? Eu. Eu eram fata cu bani. Toată lumea știa cine sunt.

Eu nu aveam nevoie de niciun bărbat, nu avea voie nimeni să vorbească cu mine…dacă nu îmi convenea ceva, începea scandalul de la mine. Până să intervină cineva, dădeam eu prima, păi mai așteptam …”, a mai povestit Anamaria.

Cine a fost tatăl Anamariei Prodan

Dacă Ionela Prodan era celebră în toată lumea, Traian Tănase, tatăl Anamariei, era un om ceva mai retras, și prin prisma meseriei pe care o avea. A fost un celebru avocat la vremea aceea, care a avut grijă să își crească cele două fete cu strictețe, rigurozitate, educându-le ca la carte.

Anamaria Prodan și sora ei, Anca Savelio, au numai cuvinte de laudă la adresa părinților lor. Sora impresarei a  dezvăluit, la un moment dat, povestea impresionantă de viață a acestuia. A rămas orfan la numai cinci ani, fiind nevoit să lupte din greu pentru visul lui, acela de a ajunge un avocat celebru.

A început să lucreze de la 14 ani într-o sticlărie, pentru a-și câștiga banii necesari să meargă la școală. Nu după mult timp, eforturile lui au început să dea roade. Și-a construit o carieră foarte solidă, extinzându-și afacerile și în domeniul imobiliar, valori pe care le-a cultivat și fiicelor sale. Amândouă sunt astăzi două femei de afaceri de succes.