Home » Life & Style » Știri mondene » Ce pensie are Gheorghe Turda, la 73 de ani. Suma frumoasă pe care o încasează lunar

Ce pensie are Gheorghe Turda, la 73 de ani. Suma frumoasă pe care o încasează lunar

Alexandru Cazacu / 26.07.2021, 13:15
Ce pensie are Gheorghe Turda, la 73 de ani. Suma frumoasă pe care o încasează lunar

Ei bine, se pare că Gheorghe Turda are o pensie destul de mare, iar acest lucru nu se datorează neapărat activității sale în muzica populară românească. El a avut o funcție importantă în Ministerul Afacerilor Interne. Haideți să vedem ce pensie are celebrul artist, la 73 de ani.

Ce pensie are Gheorghe Turda, la 73 de ani

Poate nu știați acest lucru însă, Gheorghe Turda a lucrat în urmă cu mai mulți ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Mai exact, el a ocupat funcția de șef al Direcției de Cultură. Așadar, datorită acestui loc de muncă, artistul a ajuns să primească o pensie frumoasă. Ba chiar mai mult de atât, pensia i s-a majorat după ce cântărețul a dat în judecată Casa Națională de Pensii și Ministerul Afacerilor Interne.

Cu toate că procesul a durat mai mulți ani, Gheorghe Turda a avut câștig de cauză. Așadar, cântărețul de muzică populară încasează acum o pensie de 1.900 de euro lunar. Adică undeva pe la 9.000 de lei. Cu toate acestea, la acești bani se adaugă și alte venituri, iar suma totală ajunge la aproximativ 2.500 de euro, potrivit wowbiz.ro.

Ei bine, interpretul are și unele locuințe” dar și un teren de 3.000 de metri pătrați în județul Prahova. De asemenea, Gheorghe Turda mai deține două mașini, o pianină de 7.500 de euro, bijuterii de familie cu o valoare totală de 6.000 de euro și câteva conturi în bancă.

Ce pensie are la 73 de ani Gheorghe Turda
Ce pensie are la 73 de ani Gheorghe Turda

Gheorghe Turda, ghinionist în dragoste

Deși la capitolul bani stă bine, se pare că artistul nu este prea norocos în dragoste. Ba chiar mai mult de atât, ultima relație a lui Gheorghe Turda s-a sfârșit cu un scandal, acesta acuzând-o pe Nicoleta Voicu că a fost pe interes. Totodată, solistul de muzică populară susține că vrea să își refacă viața și să  găsească o femeie serioasă.

”Îmi doresc să îmi refac viața, dar în momentul de față sunt în stand-by. Nu mă mai arunc cu capul înainte, ca un tânăr de 30 de ani, sunt bărbat serios. Îmi doresc să găsesc o femeie serioasă, nu o nebună. Nu vreau o femeie cu bani, cu carieră, vreau o femeie care să fie om, atâta tot. Nu caut latura aceasta financiară.’, a transmis Gheorghe Turda, potrivit playtech.ro.

Și-a lăsat iubita după ce a scăpat de cancer

În urmă cu ceva timp, Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer de piele. Se pare că cea care l-a ajutat să treacă peste acele momente a fost fost chiar iubita lui de la vremea respectivă, Nicoleta Voicu. Ba chiar mai mult de atât, cântăreața s-a plâns că a fost îndepărtată de Gheorghe Turda după ce a avut grijă de el.

”Umilințe pe care demnitatea unei femei nu le poate accepta. Psiholog pentru toate neîmplinirile trecute. Un bun psiholog, că mie mi-a luat vreo două luni la începutul relației și n-am mai rezistat. I-am recomandat să-și rezolve problemele trecutului și apoi să mă caute pentru sentimentul iubirii“, declara Nicoleta Voicu după despărțirea de Gheorghe Turda, potrivit sursei citate.