Home » Life & Style » Știri mondene » Ce s-a ales de primul câștigător X Factor. Ce face și cum arată acum Andrei Leonte. FOTO

Ce s-a ales de primul câștigător X Factor. Ce face și cum arată acum Andrei Leonte. FOTO

Alexandru Cazacu / 18.02.2022, 14:51

Vă mai aduceți aminte de Andrei Leonte, primul câștigător de la „X Factor”? Avea doar 20 de ani când a câștigat marele premiu al emisiunii, în valoare de 200.000 de euro. Haideți să vedem ce s-a ales de primul câștigător „X Factor”. Ce face și cum arată Andrei Leonte, după 10 ani de zile de când a câștigat competiția.

Ce face și cum arată acum Andrei Leonte, primul câștigător X Factor

În 2012, Andrei Leonte devenea marele câștigător al emisiunii „X Factor”. La vremea respectivă, el lua acasă trofeul și premiul în valoare de 200.000 de euro. Dar oare ce face și cum arată acum primul câștigător de la „X Factor”? Cel mai probabil, mulți dintre noi ne-am fi așteptat ca să ajungă un nume sonor în industria muzicală, însă nu a fost să fie așa.

Deși a câștigat o suma imensă de bani la o vârstă destul de fragedă, în prezent, pentru a se întreține, Andrei Leonte are nu mai puțin de trei joburi simultan. Cu toate acestea, artistul nu a renunțat la marea sa pasiune, muzica. Totuși, din asta nu încasează sume prea mari de bani. Andrei mai scoate câte o melodie pe YouTube, mai cântă la diferite evenimente, însă succesul încă nu a apărut.

Astfel, primul câștigător „X Factor” și-a găsit de lucru și s-a apucat de studii. Andrei Leonte este acum student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică și lucrează part time ca și copywriter la o agenție de publicitate. Pe lângă toate acestea, el se ocupă și de producția video la firma pe care o deține, însă nu adună foarte mulți bani nici de aici, potrivit showblitz.ro.

Ce s-a ales de primul câștigător X Factor. Cum arată acum Andrei Leonte
Ce face și cum arată acum primul câștigător X Factor, Andrei Leonte

De ce a renunțat Andrei Leonte la aparițiile publice

Deși succesul pe care l-a avut la „X Factor” a fost unul enorm, acum Andrei Leonte a cam renunțat la aparițiile publice, ieșind ușor din lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, în toamna anului trecut, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, el a explicat motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor. Se pare că lucrurile au venit de la sine.

„N-a venit în urma unei crize sau nu a fost un click. Pur și simplu am zis să ridic două degețele când am ceva de zis și în restul timpului îmi văd de ale mele, de celelalte job-uri, de celelalte pasiuni. Am zis mai răruț, că-i mai drăguț”, a spus Andrei la Antena Stars.

Ce a făcut primul câștigător X Factor cu cei 200.000 de euro

După ce am aflat toate acestea, probabil ne întrebăm unde s-au dus cei 200.000 de euro. Ei bine, banii câștigați de la „X Factor” s-au dus foarte rapid, însă nu au fost risipiți, ci investiți. Mai întâi, Andrei Leonte și-a plătit datoriile pe care le avea, iar apoi și-a cumpărat o casă și o mașină. Cu restul banilor și-a cumpărat cele necesare pentru a face muzică și vlogging.

Tot cu privire la muzică, ultima piesă pe care a scos-o primul câștigător „X Factor” a fost în octombrie anul trecut. Melodia a strâns în jur de 700.000 de vizualizări, iar acest lucru ne arată că dacă ar avea un manager bun, cu siguranță ar putea avea succes în industria muzicală, pentru că, după cum bine știm, Andrei Leonte are o voce extraordinară.