Home » Life & Style » Știri mondene » Ce studii are Andra Măruță. Artista își dorește ca, într-o zi, să poată pune în practică ceea ce a învățat în școală

Ce studii are Andra Măruță. Artista își dorește ca, într-o zi, să poată pune în practică ceea ce a învățat în școală

Alexandru Cazacu / 08.04.2022, 11:12

Fără doar și poate, Andra Măruță este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Cu toate acestea, nu mulți știu ce studii are cântăreața. Dacă soțul său, Cătălin Măruță, este la bază avocat, în cazul artistei lucrurile stau cu totul și cu totul altfel. Află în continuarea articolului curent, ce studii are Andra Măruță. Ea își dorește ca, într-o bună zi, să pună în practică ce a învățat în scoală.

Ce studii are Andra Măruță

Andra Măruță (născută Alexandra Irina Mihai) s-a născut la Câmpia Turzii, pe data de 23 august 1986. Din 2008, artista este căsătorită cu prezentatorul TV, Cătălin Măruță, și are împreună cu el doi copii. Andra a lansat primul său disc single în 2001, pe când avea vârsta de doar 14 ani. De atunci și până în prezent, ea s-a menținut pe primele locuri în topurile muzicale din România.

Este o cântăreață de excepție și are o mulțime de fani, însă nu sunt mulți cei care știu ce studii are Andra. Înainte de a ajunge la facultate, Andra Măruță a urmat cursurile Liceului Economic „A.D. Xenopol”. Ulterior, artista a absolvit Facultatea de Pedagogie muzicală din cadrul Universității Spiru Haret.

Andra își dorește ca, într-o zi, să poată pune în practică ceea ce a învățat

După cum spunea chiar Andra în urmă cu câțiva ani, își dorește cu nerăbdare să pună în practică ce a învățat la școală. Artista susținea că va veni și momentul când o să poată să le transmită și viitorilor săi elevi pasiunea pentru muzică.

„Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, spunea la vremea respectivă Andra Măruță.

Celebra cântăreață a făcut declarația chiar după examenul de licență. Așadar, Andra poate trece foarte ușor la catedră, în cazul în care se va plictisi vreodată de concerte, scenă și emisiuni de televiziune, cu toate că e cam greu de crezut acest lucru.

Ce studii are Andra
Ce studii are Andra Măruță. Artista își dorește ca, într-o zi, să poată pune în practică ceea ce a învățat

Cum o răsfață Cătălin Măruță pe Andra

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți din vara lui 2008 și au împreună doi copii (David și Eva). După aproape 15 ani de căsnicie, artista se bucură de o viață fericită și împlinită alături de familia sa. Se pare că soțul ei îi arată zilnic cât de mult o iubește. Pe lângă faptul că o răsfață cu buchete de flori aproape în fiecare zi, Cătălin îi și gătește artistei.

„Eva se străduiește să învețe să cânte și să danseze și cred că într-o zi va putea fi numită o artistă talentată, David cântă la chitară din ce în ce mai bine, iar Cătălin este foarte pasionat de radio și de podcast-ul său și reușește să doboare recorduri de audiență cu episoadele „Acasă la Măruță”. Pe lângă asta, gătește bine și îmi aduce și flori des. Ce mi-aș putea dori mai mult?”, a declarat artista, potrivit click.ro.

În showbizul din țara noastră, Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele solide și mai îndrăgite cupluri de vedete.